- Reaksiyon puanı
- 14,976
- Puanı
- 1,060
Çok konuşuluyor bölümün, çok sağ ol yeniden.Neye niyet, neye kısmet
Çok konuşuluyor bölümün, çok sağ ol yeniden.Neye niyet, neye kısmet
Pazar karambol saate denk getirdin. Doğru zamanlama olsa haftaya yayınlanacak olan enlerde belki zirve olacaktı. Yinede Aylıkta varlık gösterir bir şekilde @Yakamoz-AsiÇok konuşuluyor bölümün, çok sağ ol yeniden.
Madem öyle @xdragxx 'nin bölümü bu cuma olsun.Pazar karambol saate denk getirdin. Doğru zamanlama olsa haftaya yayınlanacak olan enlerde belki zirve olacaktı. Yinede Aylıkta varlık gösterir bir şekilde @Yakamoz-Asi
Misal Cuma akşamlarına denk getirsen hem akşamı hemde hafta sonu güzel sohbet döner ama pazar gecesi yapıyorsun o an konuşulup sabahında iş günü olunca yavaş ilerleme oluyor sonra
Çok konuşuluyor bölümün, çok sağ ol yeniden.
Olsun bakalımMadem öyle @xdragxx 'nin bölümü bu cuma olsun.
4 saatimizi alıyordu o yarışma fişek zamanlarım geçti o kadar uzun yarışma sunmam maalesef mümkün değilŞimdi baktım, çok eğlenceli duruyor
@xdragxx yeniden gelir mi ne dersin?Biz @Gerekli24 ile her türlü yardım ve desteğe hazırız
Konu: 'xdragxx ile Var Mısın Yok Musun Geri Dönüyor!!!' https://fav10.net/forum/threads/xdragxx-ile-var-mısın-yok-musun-geri-dönüyor.191969/
@Dosi @Bully @Yakamoz-Asi
Olsun bakalım
------
4 saatimizi alıyordu o yarışma fişek zamanlarım geçti o kadar uzun yarışma sunmam maalesef mümkün değil
Biliyorum ama forumda aynı format sadece gerçek para almıyoruz@Yakamoz-Asi onu TV’de olan için demiştir. Forumdaki değil
Gidip çok eski olanını bulmuşsun
@xdragxx ile bizim sunduğumuz inanılmaz bir zaman alıyordu. Zey TV 🍒 tanıtım konusunda bununla alakalı yazmıştık.
Yakında başka bir yarışma başlıyor. Tek bir programa odaklanmak her zaman iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?