Fav10 Üyeleriyle Özel Sohbetler 2025 - 4. Bölüm - Konuk: Royal_Highness

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,848
Puanı
1,060
1740349401323.png

NOW (3).png

1- Programımın dördüncü bölümüne hoş geldin. Forumda son zamanlarda çok iyi parladın kaliteli konu ve yorumlarınla. İleride yükselecek mi sence rütben? :D

Hoş buldum. :) Nazik davetin için teşekkürler. :bhr: Programını severek takip ediyorum. Güzel sözlerin beni mutlu etti. Aranıza sonradan katıldım ancak burayı çok sevdim. Fav10 benim için çok özel bir yerde. :bhr: Soruna gelecek olursam, henüz 1 yıldır aktif olarak burada olduğum için böyle bir beklentim yok. :)

2- En severek izlediğin üç Türk dizisini söyler misin bizlere? :D

Zor bir soru. :D Geçmişten günümüze severek izlediğim çok dizi oldu. Ancak kalbimde ayrı yeri olan 3 dizi; Yaprak Dökümü, Çemberimde Gül Oya ve Masumlar Apartmanı. :bhr:

3- En sevmediğin üç Türk dizisi? :D

"Renkler ve zevkler tartışılmaz" sözü var ya, işte ben o söze çok katılıyorum. Benim sevmediğim ama başkalarının severek izlediği ve reyting rekorları kıran dizilerin olması çok normal. Şu an yayınlanan sevmediğim 3 Türk dizisi olarak ilk aklıma gelenler; Uzak Şehir, Yalı Çapkını, Bir Gece Masalı.

4- Abartılan üç Türk oyuncuyu söyler misin bize? :D

Zor ve göreceli bir soru daha. :D Oyunculuklarını beğenmediğim ancak sırf yakışıklı/güzel oldukları için abartıldıklarını düşündüğüm isimlerden ilk aklıma gelenler; Mert Ramazan Demir, Hande Erçel, Ebru Şahin.

5- Sence zaman mı insanı yönetir yoksa insan mı zamanı?

Bence kişiye göre değişir. Zamanı yönetebilen insanlar bu hayatta başarılı, istikrarlı ve mutlu olur. Ancak zamanı yönetemeyen ve onun esiri olan insanlar başarıyı, istikrarı ve mutluluğu yakalayamaz.

6- Küçükken bilgisayarda oynamayı sevdiğin en sevdiğin oyun neydi? :D

Ah.. Geçmişe götürdün beni bu soruyla. :bhr: Ben tam bir Grand Theft Auto (GTA) hastasıydım. Bilgisayarda en çok GTA Vice City, GTA San Andreas ve GTA IV oynadım. :D

7- Şanslı olduğunu düşünüyor musun bu hayatta? :D

Aç değilim, açıkta değilim, sağlığım yerinde, sevdiklerim hayatta ve yanımda. Bence bir insanın mutlu olması için en önemli şeyler bunlar. O yüzden evet, şanslı olduğumu düşünüyorum. :)

8- Ne sıklıkla sulu yemek yersin? :D

Sulu ev yemekleri candır. :bhr: Hem sağlıklı hem de güzeller bence. Haftanın yarısında tercihim sulu yemeklerden yana oluyor. :)

9- Evlilikte sence en çok yük erkekte mi kadında mı? Genelde erkek tarafında derler. Çünkü çoğu şeyi onlar alırlar. Buna katılıyor musun?

Kesinlikle katılmıyorum. Günümüzde çoğu evlilikte eşlerin ikisi de çalışıyor, evin ihtiyaçlarını ortak karşılıyorlar. Eski zamanlarda kadınların sosyal hayattaki statüleri maalesef çalışmalarına engeldi. Çalışmak isteseler de çalışamıyorlardı ancak ev içerisindeki her şeyden (çocuk bakımı da dahil) kadın sorumluydu. Yani kadınlar çalışsa da çalışmasa da evlilikte erkekle eşit sorumluluk alıyor.

10- Eskişehir'de yaşıyorsun galiba. Orasının meşhur yerleri neler? :D

Evet Eskişehirliyim ve Eskişehir'de yaşıyorum. Canım Eskişehir'imi bir iki kelimeyle anlatmak çok zor. :) İyi ki Eskişehirliyim. :bhr: Buradaki tüm forum arkadaşlarıma Eskişehir'e kültür turu yapmalarını tavsiye ediyorum. :) Meşhur yemeği Çibörektir. Meşhur yerlerinden bazıları ise Tarihi Odunpazarı Evleri Bölgesi, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi, Odunpazarı Modern Müze, Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı, Kentpark, Şelalepark ve Adalar.

11- Sence çalışmak amaç mı araç mı olmalı?

Günümüz dünyasında parasız hiçbir şey olmuyor. O yüzden bence çalışmak, hayatını idame ettirebilmek için gereken parayı kazanmanı sağlayan bir araç.

12- Araba almak mı motor almak mı sence? :D

Motor herkesin harcı değil. :) Motor için biraz özgür ruhlu ve çılgın olmak gerekiyor. O yüzden şahsım adına cevaplayarak 'araba almak' diyorum. :D

13- Hiç bit pazarına gittin mi? :D

Hayır hiç gitmedim. :D

14- Hiç fenomen olmak istedin mi? :D

Hayır. Ben sınırları belli, mütevazi ve güvenli bir hayat yaşamayı tercih ettiğim için asla fenomen olmak istemedim, istemem de. :)

15- Sence Ay Yapım mı Medyapım mı daha kaliteli?

İki yapım şirketi de bugüne kadar birçok güzel ve unutulmayan projelere imza attılar. Her ikisi de ülkemizin marka haline gelmiş, değerli yapım şirketleri. Ancak bana göre daha efsane diziler yapan Ay Yapım benim için önde.

16- Son soruya geldik. Bir ara fenomen olan Yaparsın Aşkım geri dönse sence izlenir mi eskisi gibi? :D

Yaparsın Aşkım'ın atası olan Ben Bilmem Eşim Bilir'in (2012-2018) geri dönmesini tercih ederim. Ama 2012-2015 yılları arası sunuculuğunu yapan İlker Ayrık'la geri dönmeli. :) Bence Kanal D'de Ana Haber Bülteni öncesindeki kuşakta tekrar başlasa izlenirdi. Ama imkansıza yakın bir ihtimal. :D

Okuduysanız emeğe saygı için lütfen konuyu beğeniniz ve yorum yapınız. :love1:

@Royal_Highness @Dosi @The_Erinch @RüzgarGülü @Doğan @fredbalotellifanny @Zeyno @serhatt @HollyDemon ☾☆ @Gerekli24 @Angelica @S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @Damien Duff @TenTen @Bully @Gizmen

• Harika
Reactions: Mr.At
Bastım sana harikayı Haluk eline sağlık :A
@Royal_Highness hanıma isim ve yaş sormamışsın ben bunları da merak ediyorum @The_Erinch abi de sormuştun :A
@Royal_Highness hanım bu arada nickiniz yüzünden kendimi Harry Potter evreninde gibi hissediyorum o evreni çağrıştırıyor eve hogwarts diyesim geliyor size :A
İçimde kalmadan söyleyeyim dedim.
Teşekkür ederim :) Aslında nickim The Crown dizisinden geliyor. Çok severek izlediğim bir dizi ve orada sık sık duyduğum için kullanmak istedim :D

Verdiği cevaplar ile hayat tarzlarımız baya bir yakınmış. Bunu öğrenmiş oldum. Mutlu oldum. ☺️ @Royal_Highness
Bunu öğrendiğime sevindim :bhr: Zaten iyi anlaştığım isimlerdensin, spor bölümünde de sık sık yorumlaşıyoruz :D

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Mr.At and TenTen
Emegine saglik @cokiyitvci güzel sohbet olmus @Royal_Highness ile :bhr:

Ilk dikkatimi ceken GTA oynaman ben gibi :A ben hala arad abir acar oynarim bilgisayarda. :A
Ama Hande Ercel'i begenmemen de dikkatimi cekti :A olmadi o :D
@Royal_Highness
Güzel sohbet olmus :D
Hande Erçel'i güzellik olarak değil oyunculuk olarak beğenmiyorum :A GTA'yı bilip bir kez oynayanın hayranı olmaması çok zor :A
Konunun içinde geçmek için gece masa kurmalı 🤣🤣🤣

@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At
Cümle biraz karışık olmuş abi :A
"Masanın içinden geçmek için" mi dedin? :A
Harf eksikliği olmuş :A

Bu akşam derbi var, önümüzdeki günlerde yaparız bir talk show :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi