- Reaksiyon puanı
- 14,782
- Puanı
- 1,060
Aynen haftaya çıkacak senin bölümün zaten. Sıkıntı yok.Daha @The_Erinch abinin konusu soğumadı, cevaplarımı biraz bekletiyorum o yüzden![]()
Aynen haftaya çıkacak senin bölümün zaten. Sıkıntı yok.Daha @The_Erinch abinin konusu soğumadı, cevaplarımı biraz bekletiyorum o yüzden![]()
O kadar da değil
So Boeing olmaz bence. Senin hakkında hiçbir şey bilmiyoruz
Sanki senin hakkında biliyoruzSo Boeing olmaz bence. Senin hakkında hiçbir şey bilmiyoruz![]()
Sesli güldüm 😂😂😂Sanki senin hakkında biliyoruz![]()
İlgincSanki senin hakkında biliyoruz![]()
Bu daha ilginç.
O bize kızmazzz yaaaa 😁😅 @RüzgarGülüKızdırdık reisi@The_Erinch
Yok kızmadım da her mesajın altına yaşımı mi yazayım söyledim ya senle aynıyız diyeKızdırdık reisi@The_Erinch
Aaa bu sitemi bana niye yapıyorsun?Yok kızmadım da her mesajın altına yaşımı mi yazayım söyledim ya senle aynıyız diye![]()
@RüzgarGülü açıklama alalım lütfenn 😁😁 @Yakamoz-Asi
Yok sitem etmedim ya zaten bende eğleniyorum her konuya farklı yaş girerek. Bunlar iyi günlerim. Çok üyeyi kandırdım kadınım diye çoğunda inandı bir süreAaa bu sitemi bana niye yapıyorsun?
@The_Erinch laf atıyor yaşına bu konu içinde
Ben sadece onun mesajlara gülüyorum![]()
Bu mesajı okurken çok güldüm yaaYok sitem etmedim ya zaten bende eğleniyorum her konuya farklı yaş girerek. Bunlar iyi günlerim. Çok üyeyi kandırdım kadınım diye çoğunda inandı bir süre
Dm den konusup erkek oldgumu öğrenince muhabbeti kesenler bile oldu hepsi bende saklı![]()
Eski bilgisayarımda eski fotoğraf SS leri vardi PC altta kalınca gitti hepsiBu mesajı okurken çok güldüm yaa
![]()
Forumda bile dm den yürünüyormuydu yahu 🙈🙊Yok sitem etmedim ya zaten bende eğleniyorum her konuya farklı yaş girerek. Bunlar iyi günlerim. Çok üyeyi kandırdım kadınım diye çoğunda inandı bir süre
Dm den konusup erkek oldgumu öğrenince muhabbeti kesenler bile oldu hepsi bende saklı![]()
Her yerden yürünür yaForumda bile dm den yürünüyormuydu yahu 🙈🙊