- Reaksiyon puanı
- 14,782
- Puanı
- 1,060
1- Programımın üçüncü bölümüne hoş geldin. Forumda hep kaliteli konularınla tanınıyorsun. Bu his nasıl bir duygu?
Öncelikle merhaba, nazik davetin için teşekkür ederim. Bence keyifli bir forum sadece dizi yada reyting üzerine olmasını istemedim (kendi adıma), bu nedenle 5 yılı aşkındır farklı konular, anketler yada etkinliklerle forumu süslemeyi tercih ettim. 42 yaşında bunlara vakit ayırmak ayrı bir duygu. Yaş fazla olsa da insanın içi önemlidir. İnsanlara dokunabildiysem, sayemde 3-5 farklı bilgi edindiyseler ,eğlendiyseler ,istediği meyveyi, sebzeyi, hayvanı EN yapabilmek adına uğraştılarsa ne mutlu bana.
2- 2019'da üye olmuşsun. O günden bugüne Fav10 gelişti mi sence?
Kemik kadrosundan çok yitirdiği ortada, benim bile özlediğim insanlar var. Ama arada gelen ve tutunan yeni üyelerle beslenmeye devam ediyor. İçerik olarak geliştiğini düşünüyorum. Yeni gelenlere sahip çıkılmalı, iletişim kurulmalı. Yalnız olmadıkları hissettirilmeli.
3- Forumda bence rütbe olarak yükselmeyi hak edenlerden birisin. İnşallah yükselirsin. Peki sen yükselmeyi istiyor musun? Yoksa halinden memnun musun?
Elbette isterim ama yönetimin buna sıcak bakmayacağına eminim. Nedenlerini yazarsam da yönetimi kötüleme, forumu karıştırma bla bla diye uyarı gelir. O yüzden bende kalsın.
4- Profil resmini özellikle mi seçtin? Seviyor musun o karakterleri?
Edi ve Büdü benim çocukluğum. Onlar bana musmutlu, saf dönemlerimi hatırlatıyor.
5- Acun'un yarışma programlarını izliyor musun? Sence bugüne kadar ki en iyi yarışma programı hangisiydi?
Evet çoğunu izledim. MasterChef Türkiye favorim.
6- TV'de bugüne kadar izlediğin en iyi iki diziyi söyler misin?
Asmalı Konak ve Masumlar Apartmanı.
7- Foruma bir yenilik ekleme hakkın olsa ne olurdu?
Kendi konumu düzenleyebilmek ve yöneticileri engelleyebilmek.
8- Ünlü biriyle röportaj yapma hakkın olsa kimle yapardın?
Aklıma bir anda Meral Çetinkaya geldi.
9- Yapmacık bulduğun ünlüler var mı?
Doğalı var mı?
10- TV'deki diziler bir saate düşmeli mi sence eskisi gibi?
Yurtdışında 20 dakikalık diziler varken bizde 3 saat inanılmaz fazla!
11- Squid Game dizisini izledin mi? Sonu nasıl bitecek sence? Ters köşeler olacak mı?
2. Sezon'u, 1. Sezon'un etkisini vermedi. Çok iyi bir final sezonu olması lazım.
12- Hayatta paraya yüzde kaç önem veriyorsun?
Yüzde veremem ama parasız bir halt olmuyor. Ama yeri geliyor paranın bile çaresiz kaldığı durumlar oluyor. Aklıma rahmetli Sakıp Sabancı geldi, bir sürü param var ama oğlumu iyileştiremedim demişti.
13- Günde kaç bardak su içiyorsun?
Su çok önemli. Şişe içiyorum.
14- Sence arabesk müziğin kralı kim ve neden o kişi?
Müslüm Gürses çünkü beni etkilerdi.
15- Hangi marka cep telefonu kullanıyorsun ve memnun musun?
Xiaomi kullanıyorum. Memnunum. Hayatımda hiç Iphone kullanmadım.
16- Çalışıyorsan aldığın maaştan memnun musun? Türkiye'de maalesef birçok kişi memnun değil.
Ülke standartlarına göre Allah'a şükür iyi gözükse de herkes emeğinin tam karşılığını ister elbette.
17- Bugüne kadar tahminen kaç dişini çektirmişsindir?
4 tane net.
18- Son soruya geldik. Sence erkeklere en çok deri ceket mi yoksa kot ceket mi yakışıyor?
İkisini de kullandım ama deri tercihim. Bayağı yordun beni ama keyif aldım. Teşekkür ederim Halukcum sana.
Okuduysanız emeğe saygı için lütfen konuyu beğeniniz ve yorum yapınız.
@Dosi @The_Erinch @RüzgarGülü @Doğan @fredbalotellifanny @Zeyno @serhatt @HollyDemon ☾☆ @Gerekli24 @Angelica @Royal_Highness @S.G.A.T. @Yakamoz-Asi @Damien Duff