- Reaksiyon puanı
- 14,001
- Puanı
- 1,060
@Angelica 2. dizim olacak olan AİLE'nin çalışmalarına çoktan başladım. Nasıl? @Alos @EmreCan @Afet Güçverir @Zeyno45 @Emre OzansoyÜzüldüm.
@Angelica 2. dizim olacak olan AİLE'nin çalışmalarına çoktan başladım. Nasıl? @Alos @EmreCan @Afet Güçverir @Zeyno45 @Emre OzansoyÜzüldüm.
Tuna Böyle mi Olacaktı dizisinde vardı Tuna Holdıng@Angelica 2. dizim olacak olan AİLE'nin çalışmalarına çoktan başladım. Nasıl? @Alos @EmreCan @Afet Güçverir @Zeyno45 @Emre Ozansoy
Ekli dosyayı görüntüle 99161
Tuna benim her romanımda vardı dizimde de olsun dedim.Tuna Böyle mi Olacaktı dizisinde vardı Tuna Holdıng
Romanmı yazdın?Tuna benim her romanımda vardı dizimde de olsun dedim.
@Angelica 2. dizim olacak olan AİLE'nin çalışmalarına çoktan başladım. Nasıl? @Alos @EmreCan @Afet Güçverir @Zeyno45 @Emre Ozansoy
Ekli dosyayı görüntüle 99161
Çok romanım var ama bir türlü çıkmadı gerçek olarak. İnşallah 2-3 yıl içinde çıkacak artık.Romanmı yazdın?
Çok sağ ol.Çok güzel görünüyor merakla bekliyorum
İnşallah çıkarÇok romanım var ama bir türlü çıkmadı gerçek olarak. İnşallah 2-3 yıl içinde çıkacak artık.
Çok sağ ol.
Arka Sokaklar sen n izliyon?@slhttnmtl Ne izliyorsunuz şu an TV'de?
Tv izlemiyorum. @EmreCan'la Zümrüdüanka izliyoruz.@slhttnmtl Ne izliyorsunuz şu an TV'de?
Meraklandım. Daha 1. bölümü izliyoruz Serhat'ı görmedik.Son Yaz'ıma bakıyorum. Yarın AB kuvvetli artış olacaktır.
Zümrüt - Serhat'ım çok özlendiler. @EmreCan
inşallahSon Yaz'ıma bakıyorum. Yarın AB kuvvetli artış olacaktır.
Zümrüt - Serhat'ım çok özlendiler. @EmreCan
Sana da iyi geceler.
Sanada kardeşim
@slhttnmtl Ne izliyorsunuz şu an TV'de?
@slhttnmtl @Doğan @EmreCan @Alos @Afet Güçverir @StaranSeni çok bekledim izledim çok iyi bölümdü ya
@slhttnmtl @Doğan @EmreCan @Alos @Afet Güçverir @Staran
Büyük Final'den önceki bölümü yazıyorum. Şok üstüne şok olacaksınız! 😱
2. Sezon Finali yani bu bölüm, bu zamana kadar en çok okunan bölüm oldu. Çok sağ olun. 4000 okunmayı da geçtim! @slhttnmtl @Doğan @Afet Güçverir @StaranOo hadi bakalım bekliyoruz