- Reaksiyon puanı
- 14,001
- Puanı
- 1,060
Ayrıldı o kendi isteği ile.Hımmm anladım şimdi.Haftaya merak dolu bırakmıştır seyirecileri.Belki ölmemiştir.
https://twitter.com/x/status/1359967434757783556
Ayrıldı o kendi isteği ile.Hımmm anladım şimdi.Haftaya merak dolu bırakmıştır seyirecileri.Belki ölmemiştir.
Demeki ayrıldi diziden Adil Hoca.Üzüldüm.
Yine FOX'um ile geri dönecek inşallah.Demeki ayrıldi diziden Adil Hoca.Üzüldüm.
İnşallah bakalım.Orjınal dizidede mi karakter öldü acaba ?Yine FOX'um ile geri dönecek inşallah.
Yok orijinalinde var halen, ölmüyor yani.İnşallah bakalım.Orjınal dizidede mi karakter öldü acaba ?
Yabancı dizide ölmüyorsa karakter keşke oyuncu değişseydi ya.Orjınalınden uzaklaşır.Yok orijinalinde var halen, ölmüyor yani.
Hayır o zaman seyirci hiç izlemez. Soğuk gelir.Yabancı dizide ölmüyorsa karakter keşke oyuncu değişseydi ya.Orjınalınden uzaklaşır.
Orjinalınden uzaklaşacak .Nasıl olcaksa.Hayır o zaman seyirci hiç izlemez. Soğuk gelir.
Yok zaten başrol Ali. Hiçbir şey olmaz. Ali ve aşkı barışacak daha da artabilir oranlar.Orjinalınden uzaklaşacak .Nasıl olcaksa.
Hep Doktor dizileride hep aşk dizisine dönüşüyor.Yok zaten başrol Ali. Hiçbir şey olmaz. Ali ve aşkı barışacak daha da artabilir oranlar.
Burada vakalar da çok ki. Tam öyle değil yani.Hep Doktor dizileride hep aşk dizisine dönüşüyor.
@slhttnmtl @Angelica Bu kısmı yorumlar mısınız?Demeki ayrıldi diziden Adil Hoca.Üzüldüm.
Çok üzüldüm. EmreCan'a yazık oldu.@slhttnmtl @Angelica Bu kısmı yorumlar mısınız?
EmreCan, Zuhal Hanım’a sarılır. Ağlayarak, ona: Hep yanımdaydın çok sağ ol.
Zuhal Hanım gözleri dolu bir halde ona: Eşim Bülent ve annen bizi çok üzdüler. Ama seni ben hep oğlum olarak gördüm biliyor musun?
Maç dün çok uzadı ondan Mucize Doktor'um yükselemedi.Çok üzüldüm. EmreCan'a yazık oldu.
İnşallah. Hem Mucize Doktor hem de Akrep daha da yükselirler.Maç dün çok uzadı ondan Mucize Doktor'um yükselemedi.Haftaya artacak ama.
Nasıl? Yakında geliyor!İnşallah. Hem Mucize Doktor hem de Akrep daha da yükselirler.Dualarıma biraz da çıkarcılık ekledim.
Harika. Her zaman dediğim gibi merakla bekliyorum.
Söz muhteşem değil mi?Harika. Her zaman dediğim gibi merakla bekliyorum.
Aynen, çok beğendim.Söz muhteşem değil mi?
Her aile bir tarihtir, hatta okumasını bilene göre bir destandır.
Üzüldüm.@slhttnmtl @Angelica Bu kısmı yorumlar mısınız?
EmreCan, Zuhal Hanım’a sarılır. Ağlayarak, ona: Hep yanımdaydın çok sağ ol.
Zuhal Hanım gözleri dolu bir halde ona: Eşim Bülent ve annen bizi çok üzdüler. Ama seni ben hep oğlum olarak gördüm biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?