Evet.Maraşlı'ya bakıyor musun sen? 😱
Evet.Maraşlı'ya bakıyor musun sen? 😱
Bayağı iyi gidiyor reytinglerde. Çukur bitince daha da artabilir. Sence?Evet.Hatta bugün 5. bölümü izleyeceğim.
Sence kardeşim?TRT'ye bakıyorum.Maraşlı'ya bakmıyorum.Bayağı iyi gidiyor reytinglerde. Çukur bitince daha da artabilir. Sence?
@Doğan ben bakmıyorum MARAŞLI'ya. Sen?
8-9 bandına çıkacaktır bence.Bayağı iyi gidiyor reytinglerde. Çukur bitince daha da artabilir. Sence?
@Doğan ben bakmıyorum MARAŞLI'ya. Sen?
Canlar 3.000 okunma oldu.Bir tebrik edersiniz artık.
Tebrik ederim ablacım
8-9 bandına çıkacaktır bence.
Mucize Doktor'uma bakacağım ben bugün. Çok hüzünlü bir bölüm olacak.Sence kardeşim?TRT'ye bakıyorum.Maraşlı'ya bakmıyorum.Adanalı aklıma geliyor.
Ben Akrep'ime bakacağım. Reklam aralarında istiyorsan bir bak.Mucize Doktor'uma bakacağım ben bugün. Çok hüzünlü bir bölüm olacak.Siz?
Ben o diziyi hiç sevmedim ama senin için yükselsin isterim.Ben Akrep'ime bakacağım. Reklam aralarında istiyorsan bir bak.
İlk cümlene üzüldüm ama çok sağ ol ya.Ben o diziyi hiç sevmedim ama senin için yükselsin isterim.
Mucize Doktor'uma bakacağım ben bugün. Çok hüzünlü bir bölüm olacak.Siz?
Alev Alev izlicem ben
Keyifli seyirler.İlk cümlene üzüldüm ama çok sağ ol ya.
Çok teşekkürler.Keyifli seyirler.
a2'ye baktımMucize Doktor'uma bakacağım ben bugün. Çok hüzünlü bir bölüm olacak.Siz?
a2'ye baktım
Çok teşekkürler.
İyi geceler, bugün de dizime ilginize çok teşekkürler.Alev Alev izlicem ben
Sana da iyi geceler.İyi geceler, bugün de dizime ilginize çok teşekkürler.
Rİyi geceler, bugün de dizime ilginize çok teşekkürler.
Rica ederiz.Mücize Doktorda n oldu n gibi olay oldu?İyi geceler, bugün de dizime ilginize çok teşekkürler.
Çok önemli karakter olan Adil Hoca öldü.R
------
Rica ederiz.Mücize Doktorda n oldu n gibi olay oldu?
Dur bakam belki ölmemitir.Neden Adil Hoca komadaydı ki?Çok önemli karakter olan Adil Hoca öldü.
Koma değil vuruldu ve birden gitti.Dur bakam belki ölmemitir.Neden Adil Hoca komadaydı ki?
Hımmm anladım şimdi.Haftaya merak dolu bırakmıştır seyirecileri.Belki ölmemiştir.Koma değil vuruldu ve birden gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?