1.25x her dizide rahat olmaz bence, bol sahneleri fark ettiğin anda geç biraz dikkatin kayar ama sıkıntı değil.Ben 1.25x ile izliyorum boş sahneleri geçiyorum öyle
1.25x her dizide rahat olmaz bence, bol sahneleri fark ettiğin anda geç biraz dikkatin kayar ama sıkıntı değil.Ben 1.25x ile izliyorum boş sahneleri geçiyorum öyle
@Alos Benim dizide en sevdiğiniz karakter? Kendiniz hariç tabii.1.25x her dizide rahat olmaz bence, bol sahneleri fark ettiğin anda geç biraz dikkatin kayar ama sıkıntı değil.
Aynen her dizide rahat olmuyor1.25x her dizide rahat olmaz bence, bol sahneleri fark ettiğin anda geç biraz dikkatin kayar ama sıkıntı değil.
Şarttan dolayı zor bir soru benim için birde herkesin çok uzun replikleri yok ama @Alos diyeyim.@Alos Benim dizide en sevdiğiniz karakter? Kendiniz hariç tabii.
O zaman şey de yapabilirsin bak bir dizinin ilk 1 2 bölümünü izle ana hikayeyi ana karakterleri öğrenip sahnelerden devam et.Aynen her dizide rahat olmuyor
Ooo sen de gittin en zor soruyu sordun bana hepsi birbirinden iyi ama cevap vermek için söyleyeyim afetçim iyi bi konuk oyuncu olarak çok başarılı umarım kalıcı görürüz@Alos Benim dizide en sevdiğiniz karakter? Kendiniz hariç tabii.
Şarttan dolayı zor bir soru benim için birde herkesin çok uzun replikleri yok ama @Alos diyeyim.
------
O zaman şey de yapabilirsin bak bir dizinin ilk 1 2 bölümünü izle ana hikayeyi ana karakterleri öğrenip sahnelerden devam et.
Uzun repliğe gerek yok ki? Hikayesi açısından değerlendirseydin. O yönden mi @Alos dedin?Şarttan dolayı zor bir soru benim için birde herkesin çok uzun replikleri yok ama @Alos diyeyim.
------
O zaman şey de yapabilirsin bak bir dizinin ilk 1 2 bölümünü izle ana hikayeyi ana karakterleri öğrenip sahnelerden devam et.
Konuğu niye en iyi gördün? Kalıcılardan dedim ben?Ooo sen de gittin en zor soruyu sordun bana hepsi iyi ama cevap vermek için söyleyeyim afetçim iyi bi konuk oyuncu olarak çok başarılı umarım kalıcı görürüz
------
Aynen.Uzun repliğe gerek yok ki? Hikayesi açısından değerlendirseydin. O yönden mi @Alos dedin?
Konuğu niye en iyi gördün? Kalıcılardan dedim ben?
Kalıcıların hepsi birbirinden iyi çünküUzun repliğe gerek yok ki? Hikayesi açısından değerlendirseydin. O yönden mi @Alos dedin?
Konuğu niye en iyi gördün? Kalıcılardan dedim ben?
Seçim yapamazsın yani? Normal hayatta nasılsın sen?Kalıcıların hepsi birbirinden iyi çünkü
Bu dizide yapamadım evet normal hayatta yapabiliyorum seçim canımSeçim yapamazsın yani? Normal hayatta nasılsın sen?
@slhttnmtl Canlar çok sağ olun sohbetiniz için, iyi geceler. Seviliyorsunuz çok.Bu dizide yapamadım evet normal hayatta yapabiliyorum seçim canım
Seçim yapamazsın yani? Normal hayatta nasılsın sen?
Aslında normal hayatta seçim yapamayan benim.Bu dizide yapamadım evet normal hayatta yapabiliyorum seçim canım
Nasıl yani?Aslında normal hayatta seçim yapamayan benim.
Ne demek rica ederim. Sana da iyi geceler, sende seviliyorsun. : bhr:@slhttnmtl Canlar çok sağ olun sohbetiniz için, iyi geceler. Seviliyorsunuz çok.
Şey çok arada kalıyorum. Eninde sonunda seçim yapmam gerekirse çok zor oluyor.Nasıl yani?
Ne demek her zaman İyi geceler sen de seviliyorsun@slhttnmtl Canlar çok sağ olun sohbetiniz için, iyi geceler. Seviliyorsunuz çok.
Nası yaniAslında normal hayatta seçim yapamayan benim.
Hangi burçsun?Ne demek rica ederim. Sana da iyi geceler, sende seviliyorsun. : bhr:
------
Şey çok arada kalıyorum. Eninde sonunda seçim yapmam gerekirse çok zor oluyor.
Söylemiştim yukarıda.Ne demek her zaman İyi geceler sen de seviliyorsun
Nası yani
Boğa.Hangi burçsun?
Akrep yeni gününde nasıl gider sence? Şansı az ama var yine de.Söylemiştim yukarıda.
------
Boğa.
Yapma ya kötüymüşNe demek rica ederim. Sana da iyi geceler, sende seviliyorsun. : bhr:
------
Şey çok arada kalıyorum. Eninde sonunda seçim yapmam gerekirse çok zor oluyor.
Aslında son çırpınışı oluyor deniyor genellikle ama bence 4 4.50 bandına yükselecek. Star'ın tek sırada Kazara Aşk'ı var. Bu yüzden bu reytingleri alırsa eğer sezon sonu garanti yeni dizi yapmazlarsa öbür sezonu bile görebilir.Akrep yeni gününde nasıl gider sence? Şansı az ama var yine de.
Aynen ya hiç sevmiyorum o huyumu.Yapma ya kötüymüş