Yoo sanmıyorum kitlesi cok iyiDizi artsın diye mi daha da? Yakında pat diye düşecek çok.
Yoo sanmıyorum kitlesi cok iyiDizi artsın diye mi daha da? Yakında pat diye düşecek çok.
Yabancı dizi izliyor musun peki?Yoo sanmıyorum kitlesi cok iyi
Yok izlemiyorumYabancı dizi izliyor musun peki?
Hiç mi izlemedin? 😱
En azından yabancı film izlemişsin.Dizi değil film izledim ama onların o kötü sahnelerini görünce vazgeçtim eskiden GOT izliyodu babam bakmıştım da oda rezil beğenmedim
Keşke ama izlemez olsaydimEn azından yabancı film izlemişsin.
2 gün önce izledim bir yabanci film çok kötüydü sansür felan yoktu o yüzden kötüNeden öyle dedin? 😱😱😱😱😱
Öyle şeyler izleme zaten macera filmi bak.2 gün önce izledim bir yabanci film çok kötüydü sansür felan yoktu o yüzden kötü
Öyle olduğunu bilseydim izlemezdim ki bildiklerin var mi ahlak çerçevesinde yabanci filmler?Öyle şeyler izleme zaten macera filmi bak.
Jumanji serisi süperdir.Öyle olduğunu bilseydim izlemezdim ki bildiklerin var mi ahlak çerçevesinde yabanci filmler?
Evet öyle. Komik de çok. Boş olduğunda göz at beğenmezsen kapatırsın.Edepliyse izlerim
Bakarim vakit bulursam ahlaklı olması cok önemliEvet öyle. Komik de çok. Boş olduğunda göz at beğenmezsen kapatırsın.
@Doğan @Angelica @seyfullXh @yigit_00 @Staran @Afet GüçverirYoo sanmıyorum kitlesi cok iyi
Tebrikler@Doğan @Angelica @seyfullXh @yigit_00 @Staran @Afet Güçverir
Bu bölümüm de 1000 kere okundu. Hep en az 1000 kere okunuyor bölümlerim.
Ada hikayesi olunca okunuyor gizem ve cinayet olunca bakalım ne kadar okunacak acaba 🤔@Doğan @Angelica @seyfullXh @yigit_00 @Staran @Afet Güçverir
Bu bölümüm de 1000 kere okundu. Hep en az 1000 kere okunuyor bölümlerim.
İnşallah hep en az 1000 kere okunur tüm bölümlerim.Ada hikayesi olunca okunuyor gizem ve cinayet olunca bakalım ne kadar okunacak acaba 🤔