M TV Fav10 Üyeleri Gizli Adada - 2. Sezon 1. Bölüm

belki virüsten kaynaklı internetlerini haledemediler ben demiştim 2020 ye bırakma demiştim internet işini @haluk792
Koronavirüsten dolayı olabilir. Dikkat et kendine. Çevrende var mı yakalanan? :(
Maalesef direkt net bir hedef belirlemedim ama sayısal okuyorum. Tıp hedefliyorum ama çok büyük hayalim de değil olmazsa da üzülmem cok. Ayrıca kolay da değil
Hiç kolay değil başarılar hayatta hep. Ama hedef belirlemelisin bence. :bhr:

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Koronavirüsten dolayı olabilir. Dikkat et kendine. Çevrende var mı yakalanan? :(

Hiç kolay değil başarılar hayatta hep. Ama hedef belirlemelisin bence. :bhr:
Bodrumda bütün mahalle sokak koronaydı direk İstanbul’a döndüm cuma günü Bodrum’da doğal gaz yok sobayla ısınılıyor

• İlginç
Reactions: cokiyitvci
Eline sağlık @haluk792
Eski yaşamlarına değinmişsin güzel olmuş...Sezon finali devamı yeni bölümde olur o zaman..Bakalım neler olacak...

• Harika
Eline sağlık @haluk792
Eski yaşamlarına değinmişsin güzel olmuş...Sezon finali devamı yeni bölümde olur o zaman..Bakalım neler olacak...
İlk mesajı beğeneceksin (bölümü yani) yanlış yapmışsın. :bhr: Bakalım yeni bölümde neler olacak kardeşim? :D Ben nasılım bu bölüm? Seni neler bekliyor sence?
Ee kızın birine çarptım :A. Ancelina beni de çok sever sonuçta senaryo da Reyyan ın erkek versiyonuyum :A
Aynen çarptın. :( Çok sever seni @Angelica. :D
HeisenBerg'i neler bekliyor sence?

HeisenBerg sakallarını keser. Duşunu alır.

Ev arkadaşı, ona: Ne bu yakışıklılık kardeşim?

HeisenBerg: Demet diye biriyle tanıştım internetten. Onunla buluşacağım Martı Kafe’de kardeşim. Çok heyecanlıyım.

HeisenBerg o zamanlar yürüyebiliyordu.

Bodrumda bütün mahalle sokak koronaydı direk İstanbul’a döndüm cuma günü Bodrum’da doğal gaz yok sobayla ısınılıyor
Sen sobayla mı? Soba candır ya. :D

• Beğendim
Reactions: STAR
İlk mesajı beğeneceksin (bölümü yani) yanlış yapmışsın. :bhr: Bakalım yeni bölümde neler olacak kardeşim? :D Ben nasılım bu bölüm? Seni neler bekliyor sence?

Aynen çarptın. :( Çok sever seni @Angelica. :D
HeisenBerg'i neler bekliyor sence?

HeisenBerg sakallarını keser. Duşunu alır.

Ev arkadaşı, ona: Ne bu yakışıklılık kardeşim?

HeisenBerg: Demet diye biriyle tanıştım internetten. Onunla buluşacağım Martı Kafe’de kardeşim. Çok heyecanlıyım.

HeisenBerg o zamanlar yürüyebiliyordu.

Sen sobayla mı? Soba candır ya. :D
:A :A. Bence kız para avcısı olur :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: NES