- Reaksiyon puanı
- 14,598
- Puanı
- 1,060
doğan kimin tarafından aldatıysa @Gerekli24 tetikçisi olacakO aldatılan kişi Gerekli24 değil ki.
Sence kimle aldattı?
Ne faciası?
Kısa yorum yapma. Biraz daha uzun yapıver.
Öldün mü sence?
Sence nerelere?
Harika teori. Senin dizin ne zaman sezona ara verecek?doğan kimin tarafından aldatıysa @Gerekli24 tetikçisi olacak
Ben nasılım dizide?valla bilmiyorum anlamadım kısa olunca sahne
Bilmiyorum işte kararsızımSence kimle aldattı?
Ne faciası?
Kısa yorum yapma. Biraz daha uzun yapıver.
Öldün mü sence?
Sence nerelere?
Harika teori. Senin dizin ne zaman sezona ara verecek?
Ben nasılım dizide?
Bir tanesi Arka sokakların uyarlaması olduğu için Arka sokaklar ne zaman ara verirse o zaman mutlaka bir yılbaşı arası yapacağım iyisin @haluk792Harika teori. Senin dizin ne zaman sezona ara verecek?
Ben nasılım dizide?
Ben nasılım Sezon Finali'nde? Angelica nasıl?Bilmiyorum işte kararsızım
Harikasın derken?harikasın valla
Çok mu seviyorsun Arka Sokaklar'ı?Bir tanesi Arka sokakların uyarlaması olduğu için Arka sokaklar ne zaman ara verirse o zaman mutlaka bir yılbaşı arası yapacağım iyisin @haluk792
evetBen nasılım Sezon Finali'nde? Angelica nasıl?
Harikasın derken?
Çok mu seviyorsun Arka Sokaklar'ı?
Gerekli24'e bunu yapan kişi kim sence?2011 de başladım
o aldatan kişiGerekli24'e bunu yapan kişi kim sence?
hiç amacı olmaz böyle karakterler tutuyor forumdaO neden yapsın ki? Bakalım bildin mi?
Sen bence beni iten olabilirsin çünkü adaya istediğini yaptım dedin. Angelica iceri girdi ona da bir şey olmasaBen nasılım Sezon Finali'nde? Angelica nasıl?
Harikasın derken?
Canı istediği için yani? 😱😱hiç amacı olmaz
Ben yaptım yani, ada yaptırdı yani? Angelica olmasın bir de? 😱😱Sen bence beni iten olabilirsin çünkü adaya istediğini yaptım dedin. Angelica iceri girdi ona da bir şey olmasa
Ben nasılım Sezon Finali'nde? Angelica nasıl?
Harikasın derken?
evet böyle karakterler dahada uçuruyor böyle kişiler reytingleriCanı istediği için yani? 😱😱
Ben yaptım yani, ada yaptırdı yani? Angelica olmasın bir de? 😱😱
Bilmiyorum benim düşüncem o yönde gerisi senin kalemine kalmışCanı istediği için yani? 😱😱
Ben yaptım yani, ada yaptırdı yani? Angelica olmasın bir de? 😱😱