Öyle demedim tahmin yürüt anlamında. O kadar okudun iki bölümü.bilmiyom kımkı gızemlı kişimi.
cesetlerden birimi yoksaÖyle demedim tahmin yürüt anlamında. O kadar okudun iki bölümü.
Belki de doğru bildin. 😱cesetlerden birimi yoksa
ceset var ortada ..hortlamasınBelki de doğru bildin. 😱
Dizi fantastik falan olsun istiyorsun yani.ceset var ortada ..hortlamasın
gizemin içinde fantastık olabilir..gızemlı bir adaDizi fantastik falan olsun istiyorsun yani.
İlerde olur belki.gizemin içinde fantastık olabilir..gızemlı bir ada
HADİ BAKALIM EĞLENCELI olsunİlerde olur belki.
Çok sağ ol. Demek internetin bitti ondan yorum atamadın.@haluk792 güzel olmuş
bodrumda internetin sigortası attı merkezden online eğitim diye uydurdular @haluk792Çok sağ ol. Demek internetin bitti ondan yorum atamadın.Ben de dedim neden atmadı diye sen hemen atardın çünkü.
Sen Bodrum'da mı oturuyorsun? 😱 Orası süper bir yerdir.bodrumda internetin sigortası attı merkezden online eğitim diye uydurdular @haluk792
evet @haluk792Sen Bodrum'da mı oturuyorsun? 😱 Orası süper bir yerdir.
Orada zamanında diziler çekildi.
TRANSAFERLERE DOYMUYON kaç paraya anlaştınızBir kişiyle daha anlaştım, 3. Bölüm'de kadroya sürpriz bir kişi daha katılacak.
@hayret bi şey @Angelica @Emre Ozansoy @slhttnmtl @STARAN @Gerekli24 @Dosi @Doğan @seyfullXh
Aylık 15.000'e. Sana 20.000 idi ya.TRANSAFERLERE DOYMUYON kaç paraya anlaştınız
SERHAT YDA AÖZGÜR SHERLOKLA galıba .aynen ben pahalı bir oyuncuyumAylık 15.000'e. Sana 20.000 idi ya.
Zam yok ama uzun süre.SERHAT YDA AÖZGÜR SHERLOKLA galıba .aynen ben pahalı bir oyuncuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?