Fatmagül hiç izin verirmi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Şu günlerde bir sürü dizi arasında rekabet başladı. Bu rekabetlere Adını Feriha Koydum`un baş rol oyuncularının kaçırılması sayesinde Hayat Devam Ediyor dizisinin reytinglerinin düşmesi. Yalan Dünya gelince işlerin karışması ve böye bir sürü misal var. Şu günlerde bir hafta Kurtlar Vadisi öteki Hafta Fatmagülün Suçu ne? dizisinin yayınlanmamasının ardındaqn iki dizi arasında hızlı bir rekabet gelişti. Kurtlar Vadisi dizisinde Polat vurulup suya düşüyor, gelin görünkü ölmeyeceğini her kes biliyor. Fatmagülün Suçu ne? dizisinde ise bu bölüm Fatmagül ve Kerim arasındakı bütün duvarlar yıkılıyor. Ayrıca Kerim Yeni Bölümde vuruluyor. Yani bu iki dizi arasındakı rekabet her hafta daha da artıyor. Gelin görünki bir zamanların reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi ile geçen sezona nazaran az da olsa düşen Fatmagül arasındakı rekabeti hep Fatmagül kazanıyor. Bakalım ilerileyen haftalarda reyting tablosu nasıl olacak. Ama değişen pek bir şeyin olmadığı apaçık ortada.

birde söyle birsey var FGSN TNT de olsaydi Vadi de Kanal D de yayinlansaydi acaba Reytingler nasil olurdu? Bence Vadi en az 15 reyting alirdi FGSN ise 10 reytingi gecemezdi.

vadi kanal d de olsa 20 ye yakın reytingler alır en büyük rakibi hep kanal d dizileri olmuştur.fatmagülün bırak tnt de atv veya show da olsa bile 6-7 reytingi geçmesi imkansız olurdu :D kanal faktörü işte.even bak vadi düşmanlığını bırak kardeşim kıskanmayı bırak 10 yıl olmuş tnt de yayınlanıyo ve hala 10 reytingi rahatlıkla geçip 1.olabiliyo varmı böyle bişey :D vadinin kırmadığı rekor kalmamış sen gelmiş fatmagül falan diyorsun ülke çapında kurtlar vadisinden daha fazla izlenen dizi olduğuna inanmıyorum.her şey ortada :D hee sbt reytinglerine inanıyorum çünkü 2000-3000 kişiyle yapılıyo ve o insanlar arasında öyle sonuçlar çıkabilir :D

vadi kanal d de olsa 20 ye yakın reytingler alır en büyük rakibi hep kanal d dizileri olmuştur.fatmagülün bırak tnt de atv veya show da olsa bile 6-7 reytingi geçmesi imkansız olurdu :D kanal faktörü işte.even bak vadi düşmanlığını bırak kardeşim kıskanmayı bırak 10 yıl olmuş tnt de yayınlanıyo ve hala 10 reytingi rahatlıkla geçip 1.olabiliyo varmı böyle bişey :D vadinin kırmadığı rekor kalmamış sen gelmiş fatmagül falan diyorsun ülke çapında kurtlar vadisinden daha fazla izlenen dizi olduğuna inanmıyorum.her şey ortada :D hee sbt reytinglerine inanıyorum çünkü 2000-3000 kişiyle yapılıyo ve o insanlar arasında öyle sonuçlar çıkabilir :D

atv olsa 14 starda olsa 13.5 12 totalde 14 kanald 20 reytingi bulur dogru

Şu anki pozisyonda imkansız görünüyor benim için tabloda bir değişiklik olması. Fatmagül her ne kadar şu an çok hızlı akmasa da haziranda finale hazırlanıyor, daha fazla gerileyeceğini sanmıyorum. Belki eşit koşullarda bu iki dizi yarışsaydı tablo farklı olabilirdi ama durum bu !