Fatih Terim, Kendi Ekibini Oluşturdu!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
12 Şubat 2012
Mesajlar
24,456
Reaksiyon puanı
10,003
Puanı
1,061
Konum
Azerbaijan


Galatasaray'da beklenen oldu. Fatih Terim'in gelişinden sonra efsane teknik direktör eski öğrencileri Hasan Şaş ve Ümit Davala'yı yardımcıları olarak göreve çağırdı. Eski milli futbolcular görevi kabul etti.

Geçtiğimiz günlerde yuvaya dönen diğer bir isim ise Sarı Kırmızılıların unutulmaz Brezilyalı milli kalecisi Claudio Taffarel olmuştu. Taffarel, Terim'in teklifini kabul etmiş ve kaleci antrenörlüğüne getirilmişti.

Fatih Terim'in her mevki için ayrı bir yardımcı kullanmak istediği ve bu yüzden eski öğrencileri Gökhan Zan, Hamit Altıntop, Elmander, Necati Ateş ve Didier Drogba ile görüşme içinde olduğu gelen iddialar arasında.
 
Son düzenleme:
Muazzam oldu be gittiğinden beri hoca bu anın hayalini kurdum şükürler olsun
 


Mekanın sahibi geliyor kanatlılar kalkın bakalım
 


İmparator "Değişik bir proje var kafamda. Altyapılardan bir şey çıkmıyor. Orada çok büyük çapta bir proje düşünüyorum. Futbol bırakan ve antrenörlük diplomalarını alan Necati Ateş ve Gökhan Zan'ı çağırdım. Bizim paramız çok yok ama itibarımız var dedim. Onlar da paranın söz konusu olmayacağını söylediler Lisansları çıknca onlara görev vereceğiz... Elmander cumartesi günü burada olacak ve onlarla devam edeceğiz. Onunla da konuşacağız. Galatasaray'a çekirdekten yetişmiş yeni antrenörler çıkarmaya çalışacağız. Necati ve Elmander'in tutumları beni çok mutlu etti. "

EKİP TAMAM
 
Geçmişteki başarı, geçmişteki başarının izleriyle olur. Doğru yolda.