Zaten herkes ayakta bi o oturuyorEnder'e çok yer vermişlerdi çıkarttırdık montajda. @serhatt
Zaten herkes ayakta bi o oturuyorEnder'e çok yer vermişlerdi çıkarttırdık montajda. @serhatt
Nereden izlediniz bana da gönderin.Ay bize inanacan tabi İyilerdi, keyifleri yerinde @xBUGRAx
Gizli kaynaklarımız varNereden izlediniz bana da gönderin.
benim hiç yalan söylediğim görülmüş mü Tabi ki bana inancan @ozgur2113 iyice ipli kukla oldu @xBUGRAx nın elinde!@serhatt aksini diyor siz gerçekten izledim diyorsunuz ne diyeceğimi şaşırdım. BAH ve Mucize Doktor ekipleri nasıldı.
Özelden gönderin sızdırmam. Bu sene FOX'tan 2 (belki de 3) dizi izleyeceğim görmeyi hak ediyorum.Gizli kaynaklarımız var
benim hiç yalan söylediğim görülmüş mü Tabi ki bana inancan @ozgur2113 iyice ipli kukla oldu @xBUGRAx nın elinde!
Tamamlanmış haliniz buysa tamamlanmamışı merak ediyorumHaha ne ipi be biz tamamlıyoruz birbirimizi. @ozgur2113
Ben kimsenin kuklası olmam yıllardır büyük bir özveriyle FOX için çalışıyoruzbenim hiç yalan söylediğim görülmüş mü Tabi ki bana inancan @ozgur2113 iyice ipli kukla oldu @xBUGRAx nın elinde!
Gizlilik anlaşmamız var @xBUGRAxÖzelden gönderin sızdırmam. Bu sene FOX'tan 2 (belki de 3) dizi izleyeceğim görmeyi hak ediyorum.
Tamam uyarım ben de. Yeter ki gösterin.Gizlilik anlaşmamız var @xBUGRAx
@xBUGRAx yla kanaldaş değil de aşk yaşıyor gibisiniz daha çok !Ben kimsenin kuklası olmam yıllardır büyük bir özveriyle FOX için çalışıyoruz