'Fatih Harbiye' Gün Değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pazar ergen gözdesi dizi var mıydı (b) yoksa şansı var:X

Senin de bu diziye olan sempatin bitmedi. :D
Diziye karşı sempatim yok ki, zaten şu anda izlediğim tek dizi var onu da birkaç haftadır takip edemiyorum(KPA). :X Ama bu dizinin rakipleri Güllerin Savaşı, Kiraz Mevsimi aynı kitleye hitap eden dizilerdi. Pazar günü ise sadece aynı tarzda Gönül İşleri var ve o da çok fazla çıkış yapamadığı için Pazar günü bir şans görüyorum artışında. Olmazsa da eğer final yapar zaten, bu son şansı dizinin. :)

Diziye karşı sempatim yok ki, zaten şu anda izlediğim tek dizi var onu da birkaç haftadır takip edemiyorum(KPA). :X Ama bu dizinin rakipleri Güllerin Savaşı, Kiraz Mevsimi aynı kitleye hitap eden dizilerdi. Pazar günü ise sadece aynı tarzda Gönül İşleri var ve o da çok fazla çıkış yapamadığı için Pazar günü bir şans görüyorum artışında. Olmazsa da eğer final yapar zaten, bu son şansı dizinin. :)
Gönül İşleri A/B dizisi ne alakası var? Rakipi total dizileri. :D

Gönül İşleri A/B dizisi ne alakası var? Rakipi total dizileri. :D
Ben olaya AB Total olarak bakmıyorum. Gönül İşleri de daha çok genç kitleye hitap eden bir dizi sonuçta. Fatih Harbiye Gönül İşleri'ni düşürür demedim zaten, sadece hitap ettiği kitle sayısı bakımından tek dizisi var, o yüzden yükselme şansı görüyorum ben dizide. :)

Ben diziyi severek izliyorum begeniyorum. Cumartesi dizi güllerin savaşı ve kiraz mevsiminde yükselemiyordu pazar günü yükselip 4 5 e çıkar

Etkisi olmayacağını ve o kadar dizinin içerisinde kaybolacağını düşünüyorum.

Fatih Harbiye'nin sosyal medyada iyi bir kitlesi var. Geçen sezon iyi reytingler alıyordu ama bu sezon iddialı yapımların gelmesiyle düşüşe geçti. Aslında bu düşüşün temel sebeplerinden biri, Kiraz Mevsimi'nin yayınlanıyor olması. Pazar günü, Cumartesi gününe göre daha yüksek alabilir. Reyting artabilir yani, değişiklik iyi yansıyabilir. Yansımazsa, dizi için tehlike çanları çalmaya başlayacaktır. :)

Dizinin sonu geldi denilebilir,Pazar akşamları izleyici oturdu Fatih Harbiye'ye ne yazık ki yer yokama ben devam etmesini isterdim :(