Fatih Dizisinin Bütçesi ne Kadar?

2. bölüme senaryoyu Yılmaz Şahin' versinler yoksa para çöpe gidecek.:)

filimden kazandığı parayı diziye aktarmış bakalım bugün nasıl başlayacak iyi olur inşaallah ama işi çok zor karşısındaki rakipleri çok güçlü

Rüyama bu dizi girdi.Ilk bölum iyidi rüyamda. Totalde 3. Abde 2. Oldu rüyamda.Diger ruyamdaysa Ggk de oynayan kadin senay gurlerde bu diziye geliodu ocakta.

ne bu şimdi ben diziye şu kadar para harcadım bu diziyi mutlaka izleyin demekmi!yok kardeşim izlemeyeceğim
dağhanı gördüm fragmanda komedi filminde oynuyor sandım
gamze özçelike ne demeli peki!arkasından murat rıza baba çıkacak sandım

armağan çağlayanıda sevmiyorum hatta uyuz oluyorum;neymiş efendim bergüzar korel oyuncu değilmiş böyle buyurmuştu hasbam.yav adama sorarlar sen kendi dizilerinde oynattığın oyunculara bak diye!

haksızsam haksızsın diyin

Medyapım bolca reklam yapıyor. MY bütçesi fazla ama onlar bu kadar konuşmuyor.

Medyapımın en yüksek reyting alan bu gidişlede öyle kalacak Adını Feriha Koydum dizisi. Aynı zamanda AFK seyircisini salak yerine koyduğu dizi.

Fatih AKSOY bu diziye az para harcadı ama bol para kazandı.

Yapımcılar artık farklı reklam bulsun. Bu kadar çok para harcanarak(bence abartılı rakam) beklenti yükseliyor ve seyircinin yükselen beklentisini pek karşılamıyor iş. Görüş günü kadınları da aynı taktiği uyguladı sapa oturdu. Kimse çok para harcandı diye bir diziyi izlemez. AT için de izlemez. Med yapıma biri anlatsın bunu biri

Rüyama bu dizi girdi.Ilk bölum iyidi rüyamda. Totalde 3. Abde 2. Oldu rüyamda.Diger ruyamdaysa Ggk de oynayan kadin senay gurlerde bu diziye geliodu ocakta.
Rüyalar terse çıkarmış üzüldüm şimdiden dizi için))))

Güzeldi dekorlar bence. Gelecek hafta yükselir umarım. Emeklerinin karşılığını alırlar..

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy