"Fatih" Dizisinden İlk Kareler!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yatutarsa post: 1407375' Alıntı:
Le - Cersei Lannister ? :X
B2HfpA93hCOpFyArFCS8g8Lk.jpg

benin de aklıma işşlk o geldi :) ama cersei gibi olamaz kimse anca beznetilir

bu ne ya ilkokul müsameresi mi bu :( gamz eözçelişk bile kötü olmuş diğerlerini düşünmek istemiyorum :( seda akman iyi gözüküyor umarım dizide onu ezmezlerd eiyi bir rolü olur yoksa dizinin işi çok zor med yapım+başrol (m.a.alakurt)+kıyafetlerdekor :(

- - - Ekleme - - -

mrt-06 post: 1408020' Alıntı:
Yorumları okuduysan kıyafetleri tartıştık sen ne düşünüyorsun Emre?

bir altta yqazıyor :D

xemrexxx post: 1408022' Alıntı:
bu ne ya ilkokul müsameresi mi bu :( gamz eözçelişk bile kötü olmuş diğerlerini düşünmek istemiyorum :( seda akman iyi gözüküyor umarım dizide onu ezmezlerd eiyi bir rolü olur yoksa dizinin işi çok zor med yapım+başrol (m.a.alakurt)+kıyafetlerdekor :(

- - - Ekleme - - -

bir altta yqazıyor :D
Biz de o kanıya vardık panpa olmamış bizim tiyatroda ki kostümler gibi. :(

Sen filmini izledin mi?

Ben bu diziden adı çıktığından beri umutsuzum ama hadi bakalım. İlk bölümler yüksek gidip bir anda toslayabilir.

mrt-06 post: 1408023' Alıntı:
Biz de o kanıya vardık panpa olmamış bizim tiyatroda ki kostümler gibi. :(

Sen filmini izledin mi?
hzılıca göz gezdirdim efektleri kötüydü fatih rolündekiadamda fatih karizması yoktu ibrahim çelikkolla survivora katılan adama rasındaki dövüş sahnesi .(

hzılıca göz gezdirdim efektleri kötüydü fatih rolündekiadamda fatih karizması yoktu ibrahim çelikkolla survivora katılan adama rasındaki dövüş sahnesi .(
Yönetmenliği hiç beğenmemiştim sanki müsamere havası vardı dizisinden hiç umudum yok bakalım nasıl bir iş çıkacak.

Resimlerden anlaşılıyor ki Harem hayatı olacak. :A

Tarihimizi kötülüyorlar diye başlamasınlarda.... :(

- - - Ekleme - - -

Dizi ilk 13'ü çıkarırsa iyidir. :)
Bir 20 bölüm olur bence. :D

Dizi ilk 13'ü çıkarırsa iyidir. :)

sbt de uçar bence :A en kötü 15 reyting :F

- - - Ekleme - - -

Yönetmenliği hiç beğenmemiştim sanki müsamere havası vardı dizisinden hiç umudum yok bakalım nasıl bir iş çıkacak.

Resimlerden anlaşılıyor ki Harem hayatı olacak. :A

Tarihimizi kötülüyorlar diye başlamasınlarda.... :(

- - - Ekleme - - -

Bir 20 bölüm olur bence. :D

o güzelim savaş sahnelerini layıkıyla çekemeyeip kirletmelerindense daha iyidir :) ama harem hayatı ağırlıklı olursa bunun orjinali my dir orjinali varken kimse kopyayaa bakmaz:)

sbt de uçar bence :A en kötü 15 reyting :F

- - - Ekleme - - -

o güzelim savaş sahnelerini layıkıyla çekemeyeip kirletmelerindense daha iyidir :) ama harem hayatı ağırlıklı olursa bunun orjinali my dir orjinali varken kimse kopyayaa bakmaz:)
Armağan Çağlayan'a sorucam dizide ağırlıklı harem olacak mı diye. :F

Muhteşem Yüzyıl gibi bol para akıtmazlar bence savaş sahnelerine ama Muhteşem Yüzyıl'da son savaşlara çok ağırlık vermemişti....

- - - Ekleme - - -

İnşallah Çarşamba'ya koyup baştan dizinin fişini çekmezler. :)
Bazıları diyor ya Çarşambaya koysunlarda Muhteşem Yüzyıl'a fark atsın diye.
:F

hayaller işte dizideki kadın oyuncuları topla bir nebahat çehre çıkmaz kadının her rolü akıllarda :) m.akif alakur u zaten saymıyorum oyunculuğunu göstereceği ş yok :)

Fotoğraflar çok güzelmiş. :) Olumsuz yorumlara katılmıyorum. Fatih bence MY'den daha çok reyting alır. Sezonun en iddialı işi bence. Kıyafetlere bakarak dizinin tutup tutmayacağı hakkında yorum yapmak da gereksiz bence.İlk bölümden belli olacaktır her şey.