Fatih Dizisi'nde Önemli Hatalar !

ali eyüboğluna kalsa

Hande Soral konusunda şüpheliyim ama Gamze Özçelik ve Seda Akman iyi oyuncular. Mehmet Akif Alakurt'un oyunculuğu tartışılmaz. Salih Bademci dizinin en dikkat çeken oyuncusu olacak bence. Ö.B.G.Z'de çok başarılıydı. Birkan Sokullu Uçurum ve Küçük Sırlar'da başarılıydı. Gürbey İleri Şehzade Mehmet'i taşıdıysa Birkan Sokullu da Şehzade Mustafa'yı başarıyla taşır bence. Zaten anladığım kadarıyla harem sahnelerine M.Y'ye göre daha az yer verilecek. Dizi erkeklerin üzerinden gidecek gibi. Erkek oyuncularda da sıkıntı yok gibi.

hiç sanmıyorum
salih bademci iyi ama birkan sokullu için aynısını söyleyemem
gamze özçelik as dışında dişiliğinin ön planda olduğu rollerde oynadı bu dizide sultan olabilir mi bilinmez seda akman da sultan havası var ama gamze özçelik te aynısı yok
gürbey ileri my de ön plana çıkmadı fazla ama bu dizi erkekler üzerinden de yürüse kadın oyuncular üzerinde de yürüse işi zor

Hadi bakalım görücez.
Tek şanssızlığı Pazartesi yayınlanacak olması gibi. Gerçi Oya Doğan söylemiş. Doğru değildir.
Ama pazartesi de totalde zirve şansı olur bence.

Bully post: 1443666 member: 87619' Alıntı:
Hadi bakalım görücez.
Tek şanssızlığı Pazartesi yayınlanacak olması gibi. Gerçi Oya Doğan söylemiş. Doğru değildir.
Ama pazartesi de totalde zirve şansı olur bence.
cuma kayıp var perşembe intikam-galip
my ile çarpıştırmayı göze alamazlar zaten ya pazartesi ya salı olacak
diz için salı daha iyi olur bir o ses var güçlü

cuma kayıp var perşembe intikam-galip
my ile çarpıştırmayı göze alamazlar zaten ya pazartesi ya salı olacak
diz için salı daha iyi olur bir o ses var güçlü
My ile çarpışmaması doğru olur. Ezileceğinden değil de bir günde iki dönem dizisine gerek yok.
Salı Güneşi Beklerken iyi oranlar alıyor. O Ses ile bile kapışır aslında ama Fatih daha iddialı bir dizi. G.B'yi geçmesi lazım reytinglerde. Güneşi Beklerken Pazar günü zirveyi alır aslında. Ben G.B'yi Pazar'a, Fatih'i de Salıya koyardım. Karadayı ve O Ses'in arasına atmaya gerek yok.

dizi bu haliyle çarşamba iş yapmaz kusura bakma panpa
my karşıtı medyanın övgüsüne pek bakma onların dediği olsa trt en çok izlenen kanal olurdu
salı gün.bek. i unutmuşum dizi şu an 7-7.5 reyting alıyor yapımcısı d yapım olmasa salı kalırdı kesin ama iç yapım gibi dizi isterse değiştirilebilir bu dizi için tek çıkar yol salı olması zaten başka günler işi çok zor

Oha hatalara bak dizi başlamadan bitsin .s

Bence bu tür şeyler hoş değil, dizi daha yeni başlıyor hemen olumsuz konular yapılıyor bazı medya sitelerinde..

Bence bu tür şeyler hoş değil, dizi daha yeni başlıyor hemen olumsuz konular yapılıyor bazı medya sitelerinde..
bilinmeyen bir dönemi anlatmıyorlar osmanlının en kudretli 3 padişahından biri dikkat etmek zorundalar

Aynen öyle. Yetkili ağızdan da açıklama yapılmış işte. Hatta ben son 10 yılını anlatacak diye biliyordum
Dizi çok iddialı geliyor diye karalamaya çalışıyorlar işte ne yaparsınız.

biliyorduk bunu zaten