Fatih Dizisi Başlamadan Kanal Değiştiridi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Fetih 1453 filminin devamı olarak televizyona uyarlanacak olan Fatih dizisi başlamadan kanal değiştirdi.Daha önce Show Tv'de başlayacağı duyrulan dizi Show Tv'nin maddi sıkıntıları yüzünden Star Tv'ye geçti.Fatih ocak 2013'de Star tv ekranlarında başlayacak

muhteşemin yarısı kadar izleyici toplasa başarıdır .. ama pek parlak görmüyorum durumu ..

Vay vay vay

Bu dizi iş yapar mı bilemiyorum ama bu başrolle pek olmaz gibi.Ama yine de 5-6 reyting alır. Diziyi hangi güne koyacaklar acaba? Acunu 2 güne düşürürler ve yine Pazartesi yaparlar diziyi. Ya da Gs şampiyonlar liginden elenirse Salı olur

Show ne zaman kapanır acaba?

Kreysin cevabı ne olacak bakalım muhteşemle yarıştırıyordu diziyi aynı kanalda buluştular.

star parayı basıyo show bitmiş çok yazık koskoca kanal ne halde ben show un yerinde olsam kemal sunal filmleri ve kurtlar vadisi nin eski bölümlerini her akşam yayınlardım

star nereye koyacak bu kadar diziyi.. ozaman 20 dakika cumaya gelmesi imkansız oldu
)))

bir kanalda 2 aynı benzer yapım çok saçma.Sanki Borgias ve Tudors'u aynı zamanda izlemek gibi.Bunye kaldırmaz hacılar
Medyapım mıydı yapımcısı? Oysa gitsin fox alsin.sonra dip yapsin her şeyden para kazanılmayacağini öğrensinler.

Star - Show ilişkisi Ünal Aysal - Sadri Şener ilişkisine dönmeye başladı.

Açıkçası ben böyle bir şey beklemiyordum. Çünkü Show'un toparlanması için en önemli kozlardan biriydi.

Şimdi Star'ın ne yapacağını kestirmek gerçekten zor. Pazartesi en doğru gün olur fakat O Ses Türkiye çok iyi gidiyor ve Ocak'ta bitmez gibi gözüküyor. Eğer dizi Şubat'a kalırsa o zaman işler değişir Pazartesi olacağı kesinleşir tabii.

Kreysin cevabı ne olacak bakalım muhteşemle yarıştırıyordu diziyi aynı kanalda buluştular.

180 derecelik bir dönüş olacaktır kreysin yorumlarında
)

ama muhteşemle aynı kefeye koyacak kadar kendinden geçeceğini sanmıyorum

Show ne zaman kapanır acaba?
Show kapanmayacak.Aksine show yeniden kuruluyor.Gayri resmi
Star Show'dan bi ton transfer yaptı.My-Acun-Fatih.Logo renkler aynı şekilde aynı de yuvarlak hatlara ve yapraklara sahip logo
Bildiğin show yahu

- - - Ekleme - - -

Şubatta başlatirsa zaten pazartesi olmaz çünkü martta filan Survivor başlıyor.Survivor zaten 3 gün sürüyor.Bence Salı olma ihtimali var.

Ben bu habere sevinmedim. Muhteşem Yüzyıl'a rakip dedik, aynı kanalda yayınlanacak. Star TV'de her önüne gelen yapımı almaya başladı, ilerleyen zaman diliminde yayın akışı konusunda sıkıntı çekmezlerse iyi olur. Bence bir kanala, iki Osmanlı dizisi fazla. Show TV'nin bu diziyi kaptırması çok kötü oldu. Bu dizinin, sağlam bir dizi olabileceğini düşünüyorum. En azından çok fazla tepki almaz. Umarım Star TV, bu diziyi harcamaya kalkmaz. Bu dizi için önemli çalışmalar yapılıyor ve emeğin çöpe gitmesini istemem doğrusu. Gerçi harcanacağını düşünmüyorum, iyi izlenir. Hayırlı olsun. Bakalım neler olacak.

katılıyorum .. rekabet azalınca kalite düşer..

Bu konuya girerken Star almıştır diyordum doğru çıktı. Kahin miyim neyim?

inşallah bunlarda my gibi atamızı karı kız düşkünü göstermez meclisin el atması lazım bu işe koskoca kanuni dizide ne halde(şimdi bi kelime yazarım ceza gelebilir
) tarih okumama rağmen tarhi dizileri hiç ilgimi çekmiyo

- - - Ekleme - - -

Bu konuya girerken Star almıştır diyordum doğru çıktı. Kahin miyim neyim?

aga çok zor değil tahmin etmek adamlar önüne geleni alıyo

star çok yanlış bir kara verdi. çünkü starda dizi tutmuyor. önce show tv de tutmasını bekleyecekti ondan sonra transfer edecekti
)))) yazık oldu diziye dizi tutmayacak anlamına geliyor bu transfer
)))))

Son düzenleme:
Show Tv için çok kötü oldu zaten dizileri hiç iyi gitmiyo yani 5 reytingi gören dizisi olmadığı içim bu dizi iyi gidecekti ama Star Tvye geçti şu ana Starın Salı,Perşembe günleri iyi değil bu dizi bu 2 günün birinde olur ama bence büyük ihtimal Salı olur.

Kreys tutmaz diyordu. Şimdi ölümüne 15 reyting alır der

harbiden starda tutan dizi görmedim he beyazsoy un dediği gibi

- - - Ekleme - - -

Kreys tutmaz diyordu. Şimdi ölümüne 15 reyting alır der

özeti 15 alır kendisi 45

- - - Ekleme - - -

bence tutar ama onu da söylim

A/B grubunda 10 reytingi bulur Totalde 7+ alır.Bu reytinglerde film sayesinde olacaktır.
Bence konusu kötü ama herşey senariste bağlı.