Canın sağolsun okumuşsun ya gerisi boşPuan vermeyi unutmuşum 10
Eyvallah sağolasın ,Evet bir güzel eksileceğine bir şerefsiz eksilmeli!! bende bunu baza alıcam bakalım ne olacak yeni sezondaharika bir senaryo olmuş @gözlemci daha öncede söylediğim ufak tefek yazım hataları dışında gerçekten çok iyi ,
konuda sıkmadan baştan sona heyecanla takip edilesi cinsten
şimdi ayşen mert ten hamile kalıyor ama mert in umrunda değil kızı dışlıyor ve ayşen intihar edecekken bölüm bitiyor bence ayşeni kurtarmak lazım dünyada bir güzel eksileceğin mert gitmeli
mervede temizlik yaprken çok seksi duruyordu,anlamıştım orda merveyi öyle görünce bişeyler olacağını o merveyi süzen selim artık bırakmaz onu tanıdığım bildiğim selimse ?
sevilay barda hiç tanımadığı yuvarlakla sevişti hamile kaldı ama şansa bak yuvarlak kıza sırtını dönmedi işte mert in yapmadığı insanlığı bar çocuğu yaptı madem yapıyon kıza sonucunda sorumluluğuda almak lazım değilmi ?
neyse kısaca puanım = 10
asil yuvarlak biri o zaman )Eyvallah sağolasın ,Evet bir güzel eksileceğine bir şerefsiz eksilmeli!! bende bunu baza alıcam bakalım ne olacak yeni sezonda
Tanıdığımız Selim ise dediğiklerini yapar ama yok başka Selim ise bilemem orasını umarım sensindir yoksa olanlar olucak gibi....
Harbiden barda tanışan adam yaptığını kabul ediyorda bu Mert şerefsizlik yapıyor işte kaderin cilvesi naparsın
Ayrıca yuvarlak olduğunu da nerden çıkardın belki daha asil biri
Hiç o pozisyon kaçarmı diyorsun ama senarist ben isem kaçar gibiasil yuvarlak biri o zaman )
bildiğimiz selimdir affetmez merveyi, merve frikik vermiş çünkü kaçarı yok
asil yuvarlak olunca adam durumundan rahatsız olmaz sadece yuvarlak dersen vatandaş bunalıma girerHiç o pozisyon kaçarmı diyorsun ama senarist ben isem kaçar gibi
Asil yuvarlak bu böyle enterasan oluyor bari sadece yuvarlak kalsın
Asıl ben teşekkür ederim sağolasın eh biraz birşeyler ekledikTeşekkürler ellerine sağlık.tamda sezon finali gibi olaylı geçmiş bitmiş bölüm.
puanım 10.