Farklı Hayatlar Sezon Finali !!!

Lütfen dizi için ankete katılınız!!!

• 10

Oy: 7 87.5%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 1 12.5%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    8

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
Bu bölümü aşağıdaki videoyu izlerken okuyunuz! Tek ricam sakin ve yavaş okumanız!!

mllRQZ.jpg

Farklı Hayatlar 9.Bölüm Özeti
Ayşen'in aşık olduğu Mert'in evinde kalmasının ardından günler geçmiştir ve Ayşen hamileliğin aşamalarını yaşamaktadır şüphelenir ve test yapar ve gördüklerine inanamamıştır,Diğer yandan Sevilay yeni tanıştığı bardaki adamla bir gece beraber olmuştur sabah uyandığında çok şaşırarak üstünü giymiş ve evinin yolunu tutmuştur....
Farklı Hayatlar 10.Bölüm -Sezon Finali!!
Bölüm Oyuncuları:
Vahide Gördüm (Perihan Korkmaz)
Duygu Yetiş (Merve Erova)-(Korkmaz)
Merve Sevi (Ebru Erova)-(Hanoğlu)
Muhammed Uzuner (İsmail Korkmaz)
Bahar Yanılmaz(Ayşen Korkmaz)
Esra Ronabar (Hacer Erova)
Mete Horozoğlu (Mehmet Hanoğlu)
Ahu Türkpençe ( Sevilay Hanoğlu)
Berk Atan (Selim Yılmaz)
Ebru Cündübeyoğlu (Selen Yılmaz)
Demet Özdemir(Gizem Yıldız)
Tarık Ündüz(Mert Kalyoncu)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayşen gördüklerininin halen hayal olabileceğine inanıyordu fakat herşey gerçekti ve hamileydi! ,Apar topar kalktı çıkarken de çekyatdaki test yuvarlanarak çekyatın altına düştü,Ayşen'in haberi yoktu ve direkt Mert'in evinin kapısının önüne geldi ama bunu nasıl diyeceğini bilmiyordu

Bu sırada eve gelen Perihan çok yorgundu az sonrada Merve de içeri geldi ,Annesi kızına dönerek;
-Kızım yarın büyük bir temizlik işi aldım sende geliceksin yardıma,der
Fakat Merve çıkışır;
-Ben gelemem ,yapamam ben,der
-Perihan :Kızz sen utanıyormusun yoksa yaptığım işten ,der bunun üzerine Merve birşey diyemeden gitmeyi kabul eder....
Sevilay aradan uzun bir zaman da geçse geçirdiği geceyi aklından çıkaramıyordu, Ve devamlı kendini bir gece gördüğü adamla hayal ediyordu
Yemek yapmak için mutfağa girdiği sırada birden midesi bulandı umursamadı ama bulantıları devamlı gelmekteydi ,aklına bazı şüpheler geldi,hemen en yakın eczaneye giderek gebelik testi istedi,aldı ve evine döndü,testi açtı ve uyguladı gördüklerine inanamamıştı! Çok da sevinçliydi çünkü Hamileydi artık! Tek yapması gereken adamı bulmaktı ve herşeyi ona anlatmaktı,bunun için akşam olmasını bekledi ve tekrardan bara gidicekti...
Mehmet Hanoğlu çıkarıldığı mahkemede vergi kaçırmaktan ve sahte belge düzenlemekten dolayı 8 yıl hapsine karar verildi,Kararı duyan Ebru birden bire bayılır,Mehmet'e kelekçeleri takarak hapishaneye götürürler o sırada Ebru'yuda ayıltmaya çalışırlar ve nihayet kızcağız kendine gelir etrafa bakar ve babasını bulamaz, ağlayarak mahkeme salonunda koşuşturmaktadır... Fakat babasına yetişemez Mehmet çoktan cezaevi aracına konmuştur...Ebru arabanın peşinden hiçkıra hıçkıra ağlayarak ;
-Baba beni bırakma!! ,diye bağırmaktadır...Fakat yetişememiştir ,ağlayarak eve dönmeye karar verir ve evlerinin oradaki bir deniz kenarına doğru yürür o sırada onu gören Hacer Erova kızının ağlayarak denize ilerlediğini görünce elindeki pazar poşetlerini birden atar ,Ebru'ya doğru koşar ve ;
-Kızımm!!,diye bağırır ,Ebru ise kendini ağlayarak denize doğru atar..
Hacer koşsada kızına yetişemez Ebru azgın sular arasında boğuşmaktadır!!
İşe gitmek için hazırlanan Mert kapıyı açtığında Ayşen'i görür ve içeriye alır ,Ayşen olan biten herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatır ,fakat Mert;
-Ben henüz evlenemem! hazır değilim,o bebeği aldır ya da kendin bak,ben henüz sorumluluk alamam,der
Ayşen naptıysa Mert ikna olmamıştır boynunu büker ve eve doğru yol alır aklında bazı düşünceler dolaşmaktadır...
Akşam olmuştur Sevilay geldiği barda o yakışıklı genci aramaktadır ,
Genç adam her zaman ki yerinde içmeye devam etmekteydi,Sevilay yanına yaklaşır,o sırada genç adam
-Ooo kimler gelmiş,diyerek Sevilay'a sarılır ,Sevilay da ona sarılır ve herşeyi anlatır adam önce çok şaşırır ama daha sonra bebeği kabul eder ve Sevilay'a da evlenme teklifi eder,Sevilay ise önce boşanmasının gerektiğini söyler oradan ayrılarak bir avukata gider ve boşanmak istediğini söyler...
Mehmet hapise girdiği sırada hapishanede iyi anlaşamadığı kişiler bulunmaktadır ,Adamlar Mehmet'i bir köşede sıkıştırır ve bıçağı sokarlar
Mehmet Hanoğlu kanlar içerisinde olduğu yere yığılır....Daha sonra içeriye giren gardiyan Mehmet'i görür ve yardım edin ölmüş sanırım, ölüyü taşıyalım,der ve çıkarırlar....
Perihan ve kızı Merve temizlik için evden çıkarlar ve büyük bir malikanenin önüne gelirler,Merve annesine dönerek;
-Burası çok büyük anne bitirebilicekmiyiz?,der
Perihan evi baştan aşağıya süzer ve kızına dönerek;
-Allahın izniyle bitirecez kızımm,sonuçta iyi para var işin içinde,der ve beraber kapıyı çalarlar.Kapı açılır ve içeriye girerler,Perihan kovalara suları doldurur , Merve de elektirk süpürgesiyle evi süpürmeye başlar salonu süpürdükten sonra Merve eline eldiveni giyer ve temizlik bezini alır ve etrafı silmeye başlar ,o sırada kapı çalar Merve annesiyle temizliğe devam etmektedir ,Kapıya bakan hizmetli kapıyı açar ve evde temizlik olduğunu söyler ,Selim ise içeriden birşey alacağını söyler ve içeriye girer,içeride Merve'yi temizlik yaparken görür ve gördüklerine inanamamıştır....O sırada Merve Selim ile göz göze gelir ve elindeki temizlik bezi birden yere düşer....
Ayşen evde tek başına aklından geçen düşüncelere kapılarak bir mektup yazar ve mektubu salondaki sehpanın üzerine bırakır ve Merve'nin odasına gider tavandaki kancaya dikkatlice bakar bir ip alır ve kancadan geçirir sonra sandalyenin üzerine çıkar o sırada eve ismail gelmiştir
Sehpa'nın üzerine duran mektuba gözü ilişir açar ve okumaya başlar mektupda şunlar yazmaktadır;
Anne,Baba,Merve bu mektup üçünüze şayet bunları okuyorsanız ben çok uzaklarda olacağım beni asla bulamayacaksınız,ben çok kötü birşey yaptım gittim şerefsizin birinden hamile kaldım ,ismail bu satırları ağlayarak okumaktadır...ve mektuba şöyle devam etmektedir;

Babacım sen para getirebilmek için hergün eve gecenin yarısında geliyorsun sırf bize bakabilmek için ya Annem dişini tırnağına takıyor temizlikçilik yapıyor elleri çamaşır suyundan şişiyor sırf bizim için ,Ya benim küçük kardeşim seni hep çok sevmişimdir senle arada kavga etsekde sen benim herşeyimdin hep ailemle ol onları sakın bırakma!!
Ben yalnızlık mabedine doğru yol aldım umarım arkada acılı gözler bırakmamışımdır,sizlerin üzülmenizi istemem kendinize iyi bakın sizi herşeyden çok seven biricik Ayşen
Tam İsmail mektubunu bitirdiği sırada bir güpürtü duyar o sırada Ayşen sandalyeyi itiklemiştir ve son çırpınışlarını gerçekleştirir,Sesi duyan İsmail;
-Kızımmm!!! ,diye bağırır ....

---------------------------------------------------/.Bölüm Sonu./---------------------------------------

Tüm soruların cevabı YENİ SEZONDA Farklı Hayatlar'da

Yazan ve Yöneten;Enis Kartal

Kanal:Bodrum Tv

Son düzenleme:
harika olmuş aga gitti ayşen :T
ebruda ölecek mi acaba denize atladı bakalım çok heyecanlı bir sezon finali olmuş

Teknik hata var hamile olduğunu hemen ilişkinin ilk günü öğrenemez minumum 3 4 gün gecmesi lazım. Sevilayin hikayesi pek inandırıcı değil. Barda tanıştığı adam çocuğu kabul ediyor tek gecelik ilişki felan. Biraz zorlama olmuş orayı biraz daha deseydin adam ilk kez gördüğü kadına neden inanıp kabul etsin ya başkasındansa bebek.. Mervenin intihar girişimi de çok zayıf olmuş.. Keşke başka bir bahane bulayım.. Heyecanlı sürükleyici ama zorlama olmuş Fazla beğendiğimi söyleyemeyeceğim puanım 8

Teknik hata var hamile olduğunu hemen ilişkinin ilk günü öğrenemez minumum 3 4 gün gecmesi lazım. Sevilayin hikayesi pek inandırıcı değil. Barda tanıştığı adam çocuğu kabul ediyor tek gecelik ilişki felan. Biraz zorlama olmuş orayı biraz daha deseydin adam ilk kez gördüğü kadına neden inanıp kabul etsin ya başkasındansa bebek.. Mervenin intihar girişimi de çok zayıf olmuş.. Keşke başka bir bahane bulayım.. Heyecanlı sürükleyici ama zorlama olmuş Fazla beğendiğimi söyleyemeyeceğim puanım 8
teşekkürler ama şöyle diyim geçen bölümde bahsettim tanıştıkalrının üzerinden uzun bir zaman geçiyor orayı görmedin sanırım heralde ertesi gün kimse hamile kalamaz!! :)
Belki Ebru meselesinde haklı olabilirsin ama babasına büyük bir sadakatla bağlı olan biri için hiçde kolay değildir babasız yaşamaya devam etmek :)

teşekkürler ama şöyle diyim geçen bölümde bahsettim tanıştıkalrının üzerinden uzun bir zaman geçiyor orayı görmedin sanırım heralde ertesi gün kimse hamile kalamaz!! :)
Belki Ebru meselesinde haklı olabilirsin ama babasına büyük bir sadakatla bağlı olan biri için hiçde kolay değildir babasız yaşamaya devam etmek :)
Geçen bölümü okumadım önemli değil zaman mevzu zaten.. Ama bebeği itirazsız kabul etmesi senin hikayeni de zayıflamış itiraz edip sonra kabul etse daha iyi olur hem de konu çıkardı.

Ebru keşke çok üzüntüsüne dikkat etmeyip trafik kazası geçirse intiharimsi bir kaza olaydı daha sahici olabilirdi

Geçen bölümü okumadım önemli değil zaman mevzu zaten.. Ama bebeği itirazsız kabul etmesi senin hikayeni de zayıflamış itiraz edip sonra kabul etse daha iyi olur hem de konu çıkardı.

Ebru keşke çok üzüntüsüne dikkat etmeyip trafik kazası geçirse intiharimsi bir kaza olaydı daha sahici olabilirdi
Ya burada bile bu uzun ben sana istersen 10 sayfaluk dökümanı atayım özetlerken işleri kaırştırıyom biraz ama napalım yazdığımı özetliyorum :) kısaltcam diye ayrıntılar gidiyor mesela adam Sevilay'a aşık olur sevilay istemez buraları hep kestim sonra sevilayda aşık olur felan kısa tutdum ben :)

geniş zamanda okuycam çok uzunmuş :)
Tamam 😉
Çok heyecanlı olmuş
Puanım : 10
Teşekkürler :)

son sahne çok duygusal :T ama bence ebru ölücek ayşen kurtulucak gibi geldi bana ayşen kurtulur bebeğini düşürür öyle bişiler olucaktır ebrudan ümidim yok 😵😵

Süper kardeşim ellerine sağlık :)
Eyvallah kardeşim sağolasın :)
son sahne çok duygusal :T ama bence ebru ölücek ayşen kurtulucak gibi geldi bana ayşen kurtulur bebeğini düşürür öyle bişiler olucaktır ebrudan ümidim yok 😵😵
Daha da drama dökerdimde siz ağlamayın istedim 😛 sonra birde sizi düzeltmekle uğraşacaktım 😛
Bana kalırsa Ebru ölür Ayşen bir ihtimal birde Mehmet ölür :)
Eline sağlık güzel
Eyvallah Sağolasın :)