Farklı Hayatlar 8.Bölüm Yeni Bölüm (3Mayıs)

Lütfen Diziyi Puan olarak Oylayınız!!

• 10

Oy: 4 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    4
Çocukken ben bir kızı sihirli annem sayesinde etkilemiştim eğer ben sihirli annemi gençlik dizisine çevirirsem dedim o kızıl saçlı kızı etkilerim dedim ama burdan sihirli annemi çok şaçmalamışsın dediler ilk finalında esad perilerin sihir gücünü aldı
ardından bütün hepsi taci öldü dizide finale 1 bölüm kala finaldede dünya karadeliğin içine girdi ve dünya yandı ve güneş patladı işte olay böyle başladı ben saçmalıyorsun diyenler
benimkine ve kimseninkine bakmadı olay böyle başladı

@gözlemci

Çocukken ben bir kızı sihirli annem sayesinde etkilemiştim eğer ben sihirli annemi gençlik dizisine çevirirsem dedim o kızıl saçlı kızı etkilerim dedim ama burdan sihirli annemi çok şaçmalamışsın dediler ilk finalında esad perilerin sihir gücünü aldı
ardından bütün hepsi taci öldü dizide finale 1 bölüm kala finaldede dünya karadeliğin içine girdi ve dünya yandı ve güneş patladı işte olay böyle başladı ben saçmalıyorsun diyenler
benimkine ve kimseninkine bakmadı olay böyle başladı

@gözlemci
Saçmalama olmaz o hayal gücü olabilir ancak ,gene yazsana kimse de karışmaz bence :) aslında iyide başlamışsın ama...

? sence nasıl @sürgünüm

Son düzenleme:
gönderme yaptım mehmet yolsuzluktan polis tarafından alınınca oyüzden @gözlemci şimdi ben siyasete girmiyim yolsuzluk operasyonundan sürülen polislere gelcek imha pazar günü @destere @ABAY_06 @xemrexxx @Çiğdem-
Pomuycigim o polisler yolsuzluk icin degil paralelci olduğu icin suruldu. Soyle dusun bu polisler akp 12 yildir iktidarda hic yolsuzluk bulamiyor ama dersahane isi cikinca hurra yolszluk buluyor sence bu polisler 12 yil gorevini yapmislar mi. Yapmamislarsa onlarin hala o gorevde durmasi dogru mu
Asil zekaria oze bakalim bu adam herseyin basinda ama ama turkiyede degil dubaide caliamasini dogru buluyor musun yani ))))

Sent from my E3 using Tapatalk