----------------------------------
---------------------------
Farklı Hayatlar 7.Bölüm Özeti
Merve'yi istemeye gelen görücüler ,çok geçmeden evden çıkarlar buna Merve'nin tepkileri
sebep olmuştur .
Diğer tarafdan okula Gizem adında yeni öğrenci gelmiştir ,Bu sırada Hacer Erova kızı Ebru'nun evine tekrar gelmiştir,Fakat kapıyı Sevilay hanım açmıştır,bağrış çağrış sonucunda kadıncağız geri dönmek zorunda kalmıştır.
Oğluna güzel bir sürpriz yapmak isteyen Selen hanım ,okula gittiği sırada yerde Selim ile bir kıza ait fotoğraf bulur,bunun üzerine Selim'in oturduğu masaya yaklaşarak oturur,fotoğrafı oğluna gösterir,Selen hanım geldiği sırada Merve'de lavobaya gitmiştir ve Selen hanıma yakalanmaktan kurtulmuştur ,Fakat çantası halen masadadır ve telefonuda masanın üzerindedir,Merve geri döndüğünde Selimin annesini görür ve şaşırır o sırada masada Merve'nin telefonu çalmaktadır....
Farklı Hayatlar 8.Bölüm -Yeni Bölüm
Bölüm Oyuncuları:
Vahide Gördüm (Perihan Korkmaz)
Duygu Yetiş (Merve Erova)-(Korkmaz)
Merve Sevi (Ebru Erova)-(Hanoğlu)
Muhammed Uzuner (İsmail Korkmaz)
Bahar Yanılmaz(Ayşen Korkmaz)
Esra Ronabar (Hacer Erova)
Mete Horozoğlu (Mehmet Hanoğlu)
Ahu Türkpençe ( Sevilay Hanoğlu)
Berk Atan (Selim Yılmaz)
Ebru Cündübeyoğlu (Selen Yılmaz)
Demet Özdemir(Gizem Yıldız)
Yeni oyuncu Tarık Ündüz(Mert Kalyoncu)
Merve'nin telefonu masada çalmaktadır ,Selen hanım bir telefona birde oğluna dönüp bakmaktadır.
-Selen;Bu telefon kime ait oğlum ?
Selim kekeleyerek;
-Bu,Bu,Bu telefon ,diyerek yutkunur,
-Selen :Herneyse dur bakalım telefona ,
-Selim;Anne çok ayıp bakma lütfen !!
-Selen;Dur oğlum bişiy olmaz çalacakmı bu böyle devamlı,
Merve o sırada heyecandan ölecekti ...
Selen hanım telefonu açar açmaz ,Perihan ses gelmeden konuşmaya başlar;
-Merve eve gelirken faturaları yatır ,6.dairenin market ihtiyacını gör emi kızım,der
-Selen;Pardon ?
Perihan çok şaşırır ve afallayarak telefonu kapatır,telefonuna bakar acaba yanlış birini mi aradım diye kendine sorar....
Selim tekrardan kekeleyerek;
-Ki,Ki,Kimdi anne?
-Selen;Aman biri aradı market fatura dedi kapattı,Telefonun sahibi hangi arkadaşınsa haber ver gelsin alsın,acil birşeyler olabilir....
-Selen;Hadi oğlum kalkalım
Selim ve annesi kalkarlar,Merve de onları izlemektedir,
Merve ,Selen hanım ve Selim gittikden sonra hemen çantasını toparlar ve evin yolunu tutar...
Eve geldiğinde annesi Merve'ye sinirli bir şekilde bakarak;
-Merve o kimdi senin telefonuna bakan ?
Merve annesinin sorduğu soruya şaşırarak;
-Kim,kimdi annecim ?
Kız sen benle alay mı ediyorsun birisi baktı ya telefonuna! der,
Merve başka şeyler uydurarak lafı geçiştirir...
Bu sırada Mehmet Hanoğlu'nun evine polisler gelmiştir,Polisler kapıyı çalar ,kapı açılır,
-Polis;Vergi kaçırmaktan dolayı tutuklusunuz,bizimle geliceksiniz....
-Mehmet;Hayır bunu size izah edeyim,muhasebecim yapmış bütün herşeyi.
-Polis;Neyse ney ,bizimle geliyorsunuz,gelmezseniz zorla götüreceğiz!,
Polisler,Mehmet Hanoğlunu kolundan tuttukları gibi götürürler,o sırada kapıdan içeriye giren Ebru babasını polislerin götürdüğünü görünce,birden çantasını yere atar
-Ebru;Baba!,Baba! nereye götürüyorlar seni!
-Mehmet;Kızım yok birşey sen eve geç halledip döneceğim,der bunun üzerine Ebru da babasının peşinden gitmeye karar verir....
Ayşen bırakmış olduğu kuaför işinden sonra,yeni girdiği markette kasiyerlik yapmaktadır,yan kasada çalışan yakışıklı genç Mert devamlı Ayşen'e bakmaktadır,Ayşen'in içinde bir kıpırtı olmaktadır ve genç kız kendi kendine;
-Allahım yoksa aşık mı oluyorum ben,
Ertesi gün Merve okula gitmek için erkenden kalkar hazırlanır ve otobüs durağına gider,Okula varır,sınıfına girdiğinde kendi oturduğu sıraya Gizem'in oturduğunu görür ,
Her ne kadar sıramdan kalk dediyse bir türlü başaramaz ,Daha sonra hoca sınıfa girer istediği ödevleri masanın üzerine bırakmalarını söyler,Herkes sınıftan çıktığı sırada Merve, Gizem'in ödevini yırtar ve çöpe atar....Onun çöpe attığını gören Ebru bütün herşeyi görmüştür,Merve'nin yanına giderek ;
-Herşeyi sen yaptın!
-Merver;Neyi ben yaptım?
Ebru;Gözümle gördüm,Gizem'in ödevini sen yırttın, der
Bunun üzerine Merve şaşırdığını gizleyememektedir
-Ebru;Noldu çok şaşırdın ,inkar mı ediceksin?
-Merve;Hayır inkar etmeyeceğim ,evet ben yaptım ama sırf ona ders olsun diye ve sen şimdi çeneni kapıyacaksın!
Ebru bu lafn üzerine sinirlenerek Merve'nin saçına yapışır,Böylece saç baş kavgaya tutuşmuşlardır ve Birbirlerinin üstünü yırtarlar ve saçlarını çekerler.Onları gören Gizem ayırmaya çalışır fakat o sırada Ebru herşeyi Gizem'e anlatır,Gizemde dersin hocasına şikayette bulunur...Bunun üzerine Perihanı okula çağırırlar ,Perihan apar topar okula gelir,sert bir haliyle duruşuyla
-Perihan;Naptın kızım sen! beni neden buraya çağırdılar?
Merve annesiyle bu konuyu tartıışır,o sırada herkes Merve ile annesini izlemektedirler ,
Perihan'ın ise üzerinde düzgün bir kıyafeti yoktur,Herkes küçümser bir edayla onlara bakmaktadır..
O sırada koridorda ayak sesleri duyulur ve birisi daha gelmektedir...
Merve birden arkasına döndüğü sırada şok olmuştur....
---------------------------------------------------/.Bölüm Sonu./---------------------------------------
Yazan ve Yöneten;Enis Kartal
Kanal:Bodrum Tv
Farklı Hayatlar 7.Bölüm Özeti
Merve'yi istemeye gelen görücüler ,çok geçmeden evden çıkarlar buna Merve'nin tepkileri
sebep olmuştur .
Diğer tarafdan okula Gizem adında yeni öğrenci gelmiştir ,Bu sırada Hacer Erova kızı Ebru'nun evine tekrar gelmiştir,Fakat kapıyı Sevilay hanım açmıştır,bağrış çağrış sonucunda kadıncağız geri dönmek zorunda kalmıştır.
Oğluna güzel bir sürpriz yapmak isteyen Selen hanım ,okula gittiği sırada yerde Selim ile bir kıza ait fotoğraf bulur,bunun üzerine Selim'in oturduğu masaya yaklaşarak oturur,fotoğrafı oğluna gösterir,Selen hanım geldiği sırada Merve'de lavobaya gitmiştir ve Selen hanıma yakalanmaktan kurtulmuştur ,Fakat çantası halen masadadır ve telefonuda masanın üzerindedir,Merve geri döndüğünde Selimin annesini görür ve şaşırır o sırada masada Merve'nin telefonu çalmaktadır....
Farklı Hayatlar 8.Bölüm -Yeni Bölüm
Bölüm Oyuncuları:
Vahide Gördüm (Perihan Korkmaz)
Duygu Yetiş (Merve Erova)-(Korkmaz)
Merve Sevi (Ebru Erova)-(Hanoğlu)
Muhammed Uzuner (İsmail Korkmaz)
Bahar Yanılmaz(Ayşen Korkmaz)
Esra Ronabar (Hacer Erova)
Mete Horozoğlu (Mehmet Hanoğlu)
Ahu Türkpençe ( Sevilay Hanoğlu)
Berk Atan (Selim Yılmaz)
Ebru Cündübeyoğlu (Selen Yılmaz)
Demet Özdemir(Gizem Yıldız)
Yeni oyuncu Tarık Ündüz(Mert Kalyoncu)
Merve'nin telefonu masada çalmaktadır ,Selen hanım bir telefona birde oğluna dönüp bakmaktadır.
-Selen;Bu telefon kime ait oğlum ?
Selim kekeleyerek;
-Bu,Bu,Bu telefon ,diyerek yutkunur,
-Selen :Herneyse dur bakalım telefona ,
-Selim;Anne çok ayıp bakma lütfen !!
-Selen;Dur oğlum bişiy olmaz çalacakmı bu böyle devamlı,
Merve o sırada heyecandan ölecekti ...
Selen hanım telefonu açar açmaz ,Perihan ses gelmeden konuşmaya başlar;
-Merve eve gelirken faturaları yatır ,6.dairenin market ihtiyacını gör emi kızım,der
-Selen;Pardon ?
Perihan çok şaşırır ve afallayarak telefonu kapatır,telefonuna bakar acaba yanlış birini mi aradım diye kendine sorar....
Selim tekrardan kekeleyerek;
-Ki,Ki,Kimdi anne?
-Selen;Aman biri aradı market fatura dedi kapattı,Telefonun sahibi hangi arkadaşınsa haber ver gelsin alsın,acil birşeyler olabilir....
-Selen;Hadi oğlum kalkalım
Selim ve annesi kalkarlar,Merve de onları izlemektedir,
Merve ,Selen hanım ve Selim gittikden sonra hemen çantasını toparlar ve evin yolunu tutar...
Eve geldiğinde annesi Merve'ye sinirli bir şekilde bakarak;
-Merve o kimdi senin telefonuna bakan ?
Merve annesinin sorduğu soruya şaşırarak;
-Kim,kimdi annecim ?
Kız sen benle alay mı ediyorsun birisi baktı ya telefonuna! der,
Merve başka şeyler uydurarak lafı geçiştirir...
Bu sırada Mehmet Hanoğlu'nun evine polisler gelmiştir,Polisler kapıyı çalar ,kapı açılır,
-Polis;Vergi kaçırmaktan dolayı tutuklusunuz,bizimle geliceksiniz....
-Mehmet;Hayır bunu size izah edeyim,muhasebecim yapmış bütün herşeyi.
-Polis;Neyse ney ,bizimle geliyorsunuz,gelmezseniz zorla götüreceğiz!,
Polisler,Mehmet Hanoğlunu kolundan tuttukları gibi götürürler,o sırada kapıdan içeriye giren Ebru babasını polislerin götürdüğünü görünce,birden çantasını yere atar
-Ebru;Baba!,Baba! nereye götürüyorlar seni!
-Mehmet;Kızım yok birşey sen eve geç halledip döneceğim,der bunun üzerine Ebru da babasının peşinden gitmeye karar verir....
Ayşen bırakmış olduğu kuaför işinden sonra,yeni girdiği markette kasiyerlik yapmaktadır,yan kasada çalışan yakışıklı genç Mert devamlı Ayşen'e bakmaktadır,Ayşen'in içinde bir kıpırtı olmaktadır ve genç kız kendi kendine;
-Allahım yoksa aşık mı oluyorum ben,
Ertesi gün Merve okula gitmek için erkenden kalkar hazırlanır ve otobüs durağına gider,Okula varır,sınıfına girdiğinde kendi oturduğu sıraya Gizem'in oturduğunu görür ,
Her ne kadar sıramdan kalk dediyse bir türlü başaramaz ,Daha sonra hoca sınıfa girer istediği ödevleri masanın üzerine bırakmalarını söyler,Herkes sınıftan çıktığı sırada Merve, Gizem'in ödevini yırtar ve çöpe atar....Onun çöpe attığını gören Ebru bütün herşeyi görmüştür,Merve'nin yanına giderek ;
-Herşeyi sen yaptın!
-Merver;Neyi ben yaptım?
Ebru;Gözümle gördüm,Gizem'in ödevini sen yırttın, der
Bunun üzerine Merve şaşırdığını gizleyememektedir
-Ebru;Noldu çok şaşırdın ,inkar mı ediceksin?
-Merve;Hayır inkar etmeyeceğim ,evet ben yaptım ama sırf ona ders olsun diye ve sen şimdi çeneni kapıyacaksın!
Ebru bu lafn üzerine sinirlenerek Merve'nin saçına yapışır,Böylece saç baş kavgaya tutuşmuşlardır ve Birbirlerinin üstünü yırtarlar ve saçlarını çekerler.Onları gören Gizem ayırmaya çalışır fakat o sırada Ebru herşeyi Gizem'e anlatır,Gizemde dersin hocasına şikayette bulunur...Bunun üzerine Perihanı okula çağırırlar ,Perihan apar topar okula gelir,sert bir haliyle duruşuyla
-Perihan;Naptın kızım sen! beni neden buraya çağırdılar?
Merve annesiyle bu konuyu tartıışır,o sırada herkes Merve ile annesini izlemektedirler ,
Perihan'ın ise üzerinde düzgün bir kıyafeti yoktur,Herkes küçümser bir edayla onlara bakmaktadır..
O sırada koridorda ayak sesleri duyulur ve birisi daha gelmektedir...
Merve birden arkasına döndüğü sırada şok olmuştur....
---------------------------------------------------/.Bölüm Sonu./---------------------------------------
Yazan ve Yöneten;Enis Kartal
Kanal:Bodrum Tv
Son düzenleme: