Farklı Hayatlar 2.Bölüm-Yeni Bölüm

Lütfen Oylama Yapınız!!

• 1 (Çok Berbat)

Oy: 0 0.0%
  • 2 (Çok kötü)

• 3 (Kötü)

• 4 (İdare Eder)

• 5 (Ehh işte)

• 6 (İyi)

• 7 (Çok iyi)

Oy: 3 27.3%
  • 8 (Harikulade)

Oy: 3 27.3%
  • 9 (Müthiş)

Oy: 1 9.1%
  • 10 (On Numara)

Oy: 4 36.4%

• Kullanılan toplam oy
    11
Puanım 9
emeğine saglık.2.bölüm de akıcı.
bende biraz Feriha havası sezdim.herhalde kapıcı dairesi,üniversite,zengin oğlan falan kısımlardan dolayı

Biraz klişe geldi konu ama emeğine karşılık 8 veriyorum. Az Feriha etkisi var gibi sanki üniversite kazanmalar falan :)

Birazcık vardır ama üniversite onlardan farklı onlarda sadece feriha kazanıyordu... vardır illaki benzemeler....
bak cnm ben sana demiştim 2.bölümde daha çok ilgi görürsün diye böyle devam et 😉😉
Evet demiştin çok sağol 😉
Teşekkür edeerim...devamını takip edin 😉

Puanım 9
emeğine saglık.2.bölüm de akıcı.
bende biraz Feriha havası sezdim.herhalde kapıcı dairesi,üniversite,zengin oğlan falan kısımlardan dolayı

Teşekkür ederim...Evet biraz feriha havası sezdiriyor ama diziden esinlenmedim yanii vardır esinlendiğim kısmı belkide ama tamamen ona esinlenmedim,birde bu oyuncu işide benziyor ama Ferihan farklı birşey çıkarıcam ortaya 😉

Birazcık vardır ama üniversite onlardan farklı onlarda sadece feriha kazanıyordu... vardır illaki benzemeler....

Evet demiştin çok sağol 😉

Teşekkür edeerim...devamını takip edin 😉

Teşekkür ederim...Evet biraz feriha havası sezdiriyor ama diziden esinlenmedim yanii vardır esinlendiğim kısmı belkide ama tamamen ona esinlenmedim,birde bu oyuncu işide benziyor ama Ferihan farklı birşey çıkarıcam ortaya 😉
Ediyoruz :)

İlk bölümü daha çok beğenmiştim.Ona 10 vermiştim.Bu bölüme 8 veriyorum.Bölümün ikinci kısmı direk Feriha'yı getirdim gözümün önüne.

İlk bölümü daha çok beğenmiştim.Ona 10 vermiştim.Bu bölüme 8 veriyorum.Bölümün ikinci kısmı direk Feriha'yı getirdim gözümün önüne.

Hımm..peki teşekkür ediyorum..ama ferihadan çokda esinlenmedim ..neyse b,r daha bölümde toparlarım..umarım diğer bölüm farklı olur...
Icerik olarak fena degil. Ama hala cok fazla uzun.

Teşekkürler...Tamam dikkate alıyorum..bende biliyorum da halen çok uzun:( düzeltecem 3.bölümde....