Farklı Hayatlar 2.Bölüm-Yeni Bölüm

Lütfen Oylama Yapınız!!

• 1 (Çok Berbat)

Oy: 0 0.0%
  • 2 (Çok kötü)

• 3 (Kötü)

• 4 (İdare Eder)

• 5 (Ehh işte)

• 6 (İyi)

• 7 (Çok iyi)

Oy: 3 27.3%
  • 8 (Harikulade)

Oy: 3 27.3%
  • 9 (Müthiş)

Oy: 1 9.1%
  • 10 (On Numara)

Oy: 4 36.4%

• Kullanılan toplam oy
    11
@gözlemci 7 verdim ama cok iyi oldugu icin yedi verdim .yani tam anlayamadim puanlamayi 😳

Son düzenleme:
puan esirgemiyorum 10 verdim 🙂🙂 ben genelde aksion tarzı diziler takip ediyorum butür konulu dizileri senaryodan okumam imkansız gibi birşeydi ama çok akıcı yapmışsın bir çırpıda okuyorum son sahne çok merakımı uyandırdı bende heyecanlandım

bu arada komedi türünde yazıyorum demişsin benimde komedi yönüm baya ağır basıyor dizi senaryolarında ben daha önce senaryo işine bulaşmadım hiç ama bu forudma yapmak istiyorum benimde aklımda komedi türünde senaryo yapmak vardı komedi yönünden bir senaryoda ben denemeyi düşünüyorum

Deneyelim...istersen senaryo ekibinde bende yer alırım 😉 bu arada puanın ve ilgin alakan için çok teşekkür ederim....bende okulda yazıyorum işte komedi ağırlıklı ama uygulamalı 😉 küçük çapta komedi işlerim var beraber bir dizide sana yardımcı olmaktan onur duyarım

hahah olabilirrr senaryo ekibinde seninde yer almana sevinirim @pompy de bodrum tvden yayınlar izleyici kitlesine daada faydası olur

@Çiğdem- bişey olmaz bende bitenler selina ve sihirli annem ve Arka sıradakiler
önce yapalımda tabi senin kanalında olabilir zaten ben kanal açmayla diğer kısımlarla uğraşmak istemiyorum sadece senaryomu tamamlayıp yayınlamak istiyorum

Onun bodurum Tv si kapanmazda gelir bela bizim dizimizi bulu,dizimiz kapanır onca acırım
henüz kafamda konusunu bile tam şekillendirmedim bir ara konusuna karar verir bişielr yaparız
ozaman

Biraz klişe geldi konu ama emeğine karşılık 8 veriyorum. Az Feriha etkisi var gibi sanki üniversite kazanmalar falan

bak cnm ben sana demiştim 2.bölümde daha çok ilgi görürsün diye böyle devam et 😉😉