Yazdiklarinla bi program yapsana cok guzel hareket bunlar tarzinda burda bizde okuyalim
Olur tabi aslında, yazdıklarımın birer kopyasını istiyim haftaya pazartesi yayınlarım buradan
Yazdiklarinla bi program yapsana cok guzel hareket bunlar tarzinda burda bizde okuyalim
Neler oluyor ??
teşşekkür ederim...tümünü okudun mu?
Tabii ki okudum fakat 1.bölümün linkini atar mısın, ona da göz atmak istiyorum yeniden bulamadım da.
@gözlemci 7 verdim ama cok iyi oldugu icin yedi verdim .yani tam anlayamadim puanlamayi 😳
puan esirgemiyorum 10 verdim 🙂🙂 ben genelde aksion tarzı diziler takip ediyorum butür konulu dizileri senaryodan okumam imkansız gibi birşeydi ama çok akıcı yapmışsın bir çırpıda okuyorum son sahne çok merakımı uyandırdı bende heyecanlandım
bu arada komedi türünde yazıyorum demişsin benimde komedi yönüm baya ağır basıyor dizi senaryolarında ben daha önce senaryo işine bulaşmadım hiç ama bu forudma yapmak istiyorum benimde aklımda komedi türünde senaryo yapmak vardı komedi yönünden bir senaryoda ben denemeyi düşünüyorum
hahah olabilirrr senaryo ekibinde seninde yer almana sevinirim @pompy de bodrum tvden yayınlar izleyici kitlesine daada faydası olurDeneyelim...istersen senaryo ekibinde bende yer alırım 😉 bu arada puanın ve ilgin alakan için çok teşekkür ederim....bende okulda yazıyorum işte komedi ağırlıklı ama uygulamalı 😉 küçük çapta komedi işlerim var beraber bir dizide sana yardımcı olmaktan onur duyarım
hahah olabilirrr senaryo ekibinde seninde yer almana sevinirim @pompy de bodrum tvden yayınlar izleyici kitlesine daada faydası olur
hahaha ayy unutmuşum onu sonra ilk bölümden kanal kapanmasınhee iyi olur olmasınada başlıklara felan gönderme atarvardır herşeyin bir göndermesi diyerekten
hahaha ayy unutmuşum onu sonra ilk bölümden kanal kapanmasın
önce yapalımda tabi senin kanalında olabilir zaten ben kanal açmayla diğer kısımlarla uğraşmak istemiyorum sadece senaryomu tamamlayıp yayınlamak istiyorum@Çiğdem- bişey olmaz bende bitenler selina ve sihirli annem ve Arka sıradakiler
henüz kafamda konusunu bile tam şekillendirmedim bir ara konusuna karar verir bişielr yaparızOnun bodurum Tv si kapanmazda gelir bela bizim dizimizi bulu,dizimiz kapanır onca acırım
8 point. Devamı gelir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?