Farklı Hayatlar İlk bölüm (Yeni Dizi)

Oylama Yapın!

• 1 (Çok Berbat)

Oy: 0 0.0%
  • 2 (Çok kötü)

• 3 (kötü)

• 4 (İdare Eder)

• 5 (iyi)

• 6 (Güzel)

• 7 (Çok iyi)

Oy: 3 33.3%
  • 8 (Harikulade)

Oy: 2 22.2%
  • 9 (Müthiş)

Oy: 1 11.1%
  • 10 (On Numara)

Oy: 3 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    9
bak şimdi nerden vuruyor benii.... sen senaryoyu düzgüncene okumadın mı canım benim :D mektubu saklama felan yok mektup bebeklerin verildiği sepetten çıkıyor....siz ikizmiisniz... nasıl yani.. benim çevremde çok ikiz tanıdığım var birbirlerine az benziyor o kadar tıpatıp değil....3-4 çif ikizden bahsederekden bu yola girdim sallamasyon değil hani... :X
mektup ortadan kaldırır Ebru'nun zengin ailesi çünkü kadın korkuyor annesinin gelmesini o yüzden saklamaz yok eder.
sonuçta ikiz de olsa kardeşte olsa benzer iki ailede de bu çocuklarının kendilerinin olmadığını biliyor. Bu yüzden kendi bebeklerine benzeyen bebeklerden şüphelenir. ayrıca aninden bebek elde ettikleri için zaten şüpheli durumdalar.. bu sorunun aldetmenin yolu bunların birbirinden haberi olmaması Perihan yıllar sonra temizlikcisi olsun Sevilay in zengin ailenin bu ailenin ve Ebruyu görünce kendi çocuğuna benzetsin. sonra şüpheleri artınca konuyu zenginlere Sevilaya açsın Sevilay para Mara teklif etsin falan filan ordan bir hikaye çıkar. diğer türlü fazla Total olur)))

mektup ortadan kaldırır Ebru'nun zengin ailesi çünkü kadın korkuyor annesinin gelmesini o yüzden saklamaz yok eder.
sonuçta ikiz de olsa kardeşte olsa benzer iki ailede de bu çocuklarının kendilerinin olmadığını biliyor. Bu yüzden kendi bebeklerine benzeyen bebeklerden şüphelenir. ayrıca aninden bebek elde ettikleri için zaten şüpheli durumdalar.. bu sorunun aldetmenin yolu bunların birbirinden haberi olmaması Perihan yıllar sonra temizlikcisi olsun Sevilay in zengin ailenin bu ailenin ve Ebruyu görünce kendi çocuğuna benzetsin. sonra şüpheleri artınca konuyu zenginlere Sevilaya açsın Sevilay para Mara teklif etsin falan filan ordan bir hikaye çıkar. diğer türlü fazla Total olur)))

ahah sağol konu için bak fikir fikirdir.. :D güzel ben bunu bir değerlendiriyim...

İlk bölümün böyle heyecanlı olması iyi olmuş.Bir çırpıda okudum.Devamını bekliyoruz.Puanım 10.

Evet bende bir çırpıda okudum teşekkürler ellerine sağlık.
Peki Perihan ikizlerden birinin kocası tarafından aynı apartmandaki zengin aileye satıldığını bilmiyor mu??
puanım 7

Evet bende bir çırpıda okudum teşekkürler ellerine sağlık.
Peki Perihan ikizlerden birinin kocası tarafından aynı apartmandaki zengin aileye satıldığını bilmiyor mu??
puanım 7

Sen başrolleri karıştırdın sanırım ikizlerin anasının adı hacer'di..Perihan kapıcı..Hacerde bilmiyor aynı yere gittiğinin çocuklarının...

Ya o kadar kişiyi etiketledim kimse mi beğenmedi bu nasıll iş:X görenler ve duyanlar bildirsin kötüyse bile :(

yapma canım o kadarda benzemiyorlar :D senden birşey istemiyorum sadece kabul et :D
ben benzetiyorum Normal hayatta ufak çocukları annesine çok benzetirim.. sen Normal hayatta benzetmiyirsan birine sana benzemiyor gelebilir bu alışkanlık meselesi. sen çevrede milleti birbirine benzeten birine göster benle aynısını der.

ama yazmışsın artık benim dışında kimse de itiraz etmemiş. dizilerde de böyle hatalar oluyor. sen rahat rahat yaz. bişey olmaz))

ben benzetiyorum Normal hayatta ufak çocukları annesine çok benzetirim.. sen Normal hayatta benzetmiyirsan birine sana benzemiyor gelebilir bu alışkanlık meselesi. sen çevrede milleti birbirine benzeten birine göster benle aynısını der.

ama yazmışsın artık benim dışında kimse de itiraz etmemiş. dizilerde de böyle hatalar oluyor. sen rahat rahat yaz. bişey olmaz))

ya tv de felan yayınlansa evet hatayı biraz olsun düzeltirim ama sonuçda forum burası totalcilerde dikkate almamış hatamı sende gözardı ediver :D böylelikle kapansın bitsin ...

ya tv de felan yayınlansa evet hatayı biraz olsun düzeltirim ama sonuçda forum burası totalcilerde dikkate almamış hatamı sende gözardı ediver :D böylelikle kapansın bitsin ...
tamam dedim onemsemeyelim ama sen onemsesen daha çok konu çıkar sana..

senaryoma yardımcı olabilirsin özelden yazarakdan katkıda bulunabilrisin seni alayım senaryo ekibine :) bakalım diğer haftaya olacak bölümümü nasıl bulucaksın...

senaryo böyle olursa katkı sunacak pek bişey aklıma gelmiyor. senaryoya tek çatışma Hacer ile Sevilay arasında ikizler arasında aynı Adama aşk yazarsın fazla sürdürmesin gibi geliyor

senaryo böyle olursa katkı sunacak pek bişey aklıma gelmiyor. senaryoya tek çatışma Hacer ile Sevilay arasında ikizler arasında aynı Adama aşk yazarsın fazla sürdürmesin gibi geliyor

sende benim senaryomdan anlıyorsun ama tamda öyle olmayacak herşey 😉