mektup ortadan kaldırır Ebru'nun zengin ailesi çünkü kadın korkuyor annesinin gelmesini o yüzden saklamaz yok eder.bak şimdi nerden vuruyor benii.... sen senaryoyu düzgüncene okumadın mı canım benim mektubu saklama felan yok mektup bebeklerin verildiği sepetten çıkıyor....siz ikizmiisniz... nasıl yani.. benim çevremde çok ikiz tanıdığım var birbirlerine az benziyor o kadar tıpatıp değil....3-4 çif ikizden bahsederekden bu yola girdim sallamasyon değil hani...
sonuçta ikiz de olsa kardeşte olsa benzer iki ailede de bu çocuklarının kendilerinin olmadığını biliyor. Bu yüzden kendi bebeklerine benzeyen bebeklerden şüphelenir. ayrıca aninden bebek elde ettikleri için zaten şüpheli durumdalar.. bu sorunun aldetmenin yolu bunların birbirinden haberi olmaması Perihan yıllar sonra temizlikcisi olsun Sevilay in zengin ailenin bu ailenin ve Ebruyu görünce kendi çocuğuna benzetsin. sonra şüpheleri artınca konuyu zenginlere Sevilaya açsın Sevilay para Mara teklif etsin falan filan ordan bir hikaye çıkar. diğer türlü fazla Total olur)))