Esra Ronabar (Hacer Erova);Merve Erova ve Ebru Erova adında 2 kız çocuğu
bulunmakta çok fakir ve kızlarına bakamakta 40 lı yaşlarda bir kadın....
Vahide Gördüm (Perihan Korkmaz);Fakir,Kapıcılık yapan 45 li yaşlarda bir kadın..
Merve Korkmaz adında çocuğu var fakat merve dışında bir kızı daha var ve İsmail
Korkmaz ile evli kapıcılık yapmaktalar.....
Merve Sevi (Ebru Erova)-(Hanoğlu);Genç hayalleri peşinde koşan zengin ailenin
zengin kız çocuğu.20 li yaşlarda olan ve tutkuları olan bir genç kız
Duygu Yetiş (Merve Erova)-(Korkmaz);Fakir ve para sıkıntısı yaşayan kapıcıların
genç ve güzel 20 li yaşlardaki kızı....
Ahu Türkpençe ( Sevilay Hanoğlu) ;Zengin belirli bir ün ve şöhrete sahip güzel
orta yaşlarda(40) olan ve Mehmet Hanoğlu'nun bakımlı eşi....
Mete Horozoğlu (Mehmet Hanoğlu);Bir şirket sahibi ve dolanbaçlı yollarla kazanılan
bir para yüzünden başı büyük belada olan bir 45 li yaşlardaki adam....
Berk Atan (Selim Yılmaz);Zengin ve Yakışıklı 20 küsür yaşlarındaki bu genç tüm genç
kızların rüyalarındaki beyaz atlı prens....
Muhammed Uzuner (İsmail Korkmaz);50 li yaşlarda olan ve Perihan Korkmaz'ın
kocası olan bu adam gündüzleri kapıcılık yapmakta ve geceleri başka işlerde çalışmakta....
1.BÖLÜM
Bir Eylül sabahıydı Hacer'in kocasının terk edişinin ardından tam 7 ay geçmişti Hacer'in gebeliği artık sonlara yaklaşmıştı ikiz kız çocuğu olacaktı fakat kocası Ali iş arama uğruna Almanya'ya gitmişti ve halen dönmemişti...Nihayet o gün geldi Hacer'in sancıları tutdu ve onu komşuları apar topar hastaneye kaldırdı...Doktorlar bebeklerden birini çıkarttılar ve ağlama sesi duyuldu ve daha sonra devamlı bebeklerden birinin başını çıkaramadıklarını dile getiriyorlardı içerideki bebeğin ise öleceğini söylüyorlardı...Dışarıda komşularından başka onu bekleyen kimsesi yoktu...Nihayet azsonra bir ağlama sesi daha geldi ve bebeklerden ikiside sağ salim doğmuştu... Komşuları Hacer'i ve çocuklarını evine götürdüler ve telefonlarından devamlı Ali'ye ulaşmaya çalışıyorlardı...En sonunda ulaşanda oldu..Ali telefonu açtı ve ona iki tane nur topu gibi kızın oldu Ali dediler derhal Türkiye'ye gel..Bunun üzerine Ali Türkiye'ye geliyordu gelmesine de cebinde halen parası yoktu...Almanya'da kadınlarla,kızlarla gönül eğlendirme peşindeydi....Olan oldu ve Ali evine dönmüştü kızları ve karısının sağlığı gayet yerindeydi.Kızlardan birne Ebru diğerine ise Merve ismini koydular...Aradan tam 1 hafta geçti Hacer devamlı kocasına neden para kazanmadın biz nasıl geçinez,ne yapacağız şimdi,ne yiyip içicez gibi sorular soruyordu..Bütün bu olanlara karşılık kocasından tek kelime bile çıkmamıştı...Hacer'in aklına eski çalıştığı konak aklına geldi kocasına sen kızlarımıza bak ben konağa temizliğe gideyim en azından kızlarımıza mama ve bez alacak para bulmuş olurum dedi...Öyle böyle tam 3 hafta idare ettiler fakat Ali'nin canına tak etti ve Hacer'e ben kız çocuk istemiyordum ve üstelik bunlar ikiz diyerekden bakamayacağını ifade etti...
-Ali: Tek çaremiz bunları başkasına vermek olucak dedi....
-Hacer: Ben çocuklarımı veremem onlar benim canımdan can ...ben onlarsız yaşayamam dedi...
Fakat ikisininde yapacak başka hiçbir çareleri yoktu ... En sonunda Ali iki kızını da kucakladı tam o sırada
-Hacer yerlere yattı ağlayarakdan bey nolursun yapma onlar benim herşeylerim..yalvarırım yapma dedi..
Fakat Ali kesin kararlıydı....Kızlardan birisini çocuğu olmayan çok zengin bir aileye para karşılığında sattı,diğerini ise bir cami avlusuna bıraktı...Ancak onu gören imam çocuğu tuttuğu gibi Ali'nin peşine koşarakdan yetişdi ve çocuğu Ali'ye teslim etti...
Ali naptıysa tek kızından kurtulamadı...En sonunda bir parka giderek oracıkda bırakıp kaçtı....
Ekmek almak için evden çıkan İsmail ise bebeği gördü,acıyarakdan kucağına aldı ve
-Ey vicdansızlar nasıl olurda bu küçücük bebeği sokağa bırakırsınız sizin hiç mi vicdanınız yok der,ve Çocuğu eve götürür..İsmail ve Perihan'ın da sadece 2 yaşında bir kız çocukları daha bulunmaktaydı...
-Perihan: Bu da nedir bey bu bebek nerden çıktı der
Kocası ;Perihan parkda buldum,Karakola götürelim der
Karı-koca karakola götürüler fakat hiçbir ses çıkmaz kimin bıraktığı bulunmaz..Daha sonra
İsmail karısına: Allah bize bir evlat daha gönderdi..hem sende istemezmiydin bir kız çocuğumuzun daha olmasını diye sordu...
-Perihan: İstemezmiydim isterdim tabii yaa...
Perihan kansere yakalandıktan sonra kurtulmak için ameliyat olması gerekiyordu..Fakat ameliyat olursa bir daha asla çocuğu olamayacaktı..Perihan'da kabul etti ve kanserden kurtuldu...Bu yüzden bir daha çocuk sahibi olamadılar..
-Perihan Allah çıkarttı karşımıza ..tamda benim istediğim gibi bir kız....
İsmail ve Perihan birbirlerine gülüşerekden kızlarına baktılar...mutluluk hepsinin yüzünden okunuyordu...Fakat yeni gelen bebeğe ne isim koyacaklarını bilmiyorlardı
Daha sonra bebeğin koyulu olduğu sepetin içerisine bakan Perihan beyy koş koşş diyerekden seslendi...
İsmail:Noldu Perihan noldu!!
Perihan:Ne olsun dedi bak ne buldum...
perihan bulduğu kağıdı kocasına göstermekteydi...Kağıtta bebeğin adının Merve olduğu yazılıydı...Ayrıca şöylede bir not vardı ve ayrıca kağıdın üzerine sankidim su dökülmüşde ıslanmış gibiydi....not ise şöyle:
Kızıma sahip çıkın..Ben asla terketmek istemedim...Geçimsizlik ve paranın canı cehenneme..Herşey paraymışş..kızlarımdan ayrılmamın tek sebebi para ...Nolursa olsun bir gün kızımı bulmaya geliceğim...Ben gelene kadar onun anne ve babası sizlersiniz..ona sahip çıkın!!
Bu yazıyı hacer kocasından gizli gizli yazdı..yazarken de gözyaşları kağıdın üzerini ıslatıyordu...Aynı mektupdan Ebru'yu satın alan zengin ailedende çıkmıştı...
Zengin karı-koca çocuğa kavuşmanın mutluluğu içindeydi...Sevilay hanım devamlı o kadın geri gelirse ben kızı vermem diyip duruyordu kocasına...
Sevilay ve Mehmet Apartmanın 5.katında oturuyorlardı..Kapıcıları ise Hacer ve Kocası İsmail di.....
Merve fakirlik ve çaresizlik içinde hayat sürerken,ondan haberi olmayan ablası Ebru gayet lüks bir yaşam sürmekteydi...Mervenin ve Ebrunun sırtlarında doğum lekeleri vardı...sankidim kardeş olmalarını ayırt edicek tipden tek bir izdi....
Perihan kapıcılığın yanı sıra evlere temizliğede giderdi...
Aradan uzun zaman geçti (20 yıl kadar)
Günlerden Bir gün Sevilay Hanımların evine temizliğe gittiği sırada Ebru'nun odasını toplamaya girdi.....Tam o sırada yere bir kağıt parçası düştü....Ebru'da odanın içerisindeydi.Ebru'nun üzerinde askılı bir elbise vardı...Kağıdı almak için eğildiği sırada Perihan kendi kızındakine benzer bir leke gördü.....(Perihan Şaşırır)
----------------------------------------------------------Bölüm Sonu--------------------------------------------------
NOT:Reytingimi kendiniz belirleyiniz aşağıya yorum kısmına yazınız!!
@kvp-medya @ABAY_06 @cookies @berkann @xdragxx @mrt-06 @Polat Şaşmaz @OzaN @Tzira @sürgünüm @TubAsi @mertkytrk @Arslan Bey @anilkoldas @ehsan7000 @monocolu @BuraK @Fks14 @beyazsoy @*Dream* @sMt45 @GreatOttoman @olizvel @destere @xBUGRAx @emremreu @takas @xemrexxx @AlemTo @legolas9900 @XanTier @papuleoo @Yasin93 @hayret bi şey @darksaal @*YıldırıM* @ihearyourvoice @denizz19 @utawleee @dizi kolik @Hafız @pompy @kevinspacey @Canol @semre @EnveR @sokak sanati @zara85 @gundix123 @monsion15 @RüzgarGülü @china_shangai @-KADİR- @Diziim @HachiKo @berenist @Gk4y @yatutarsa @Reytinger @BesaleT @EveN @Forumdash @Ahmad @Bully @Billy Kane @ozgur2113 @Çiğdem-
@Yakamoz-Asi @halukerogluFOX @denizz19
ekleyemediklerim kusuruma bakmasın.... eklemeye çalışıcağım...
Son düzenleme: