Farah Zeynep Abdullah İsyan Etti!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrolde Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Kurt Seyit ve Şura'nın güzel oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, diziden ayrılacağı yönünde çıkan haberlere isyan etti.

Dizide Şura karakterine hayat veren oyuncunun diziden 4 bölüm sonra çıkacağı yönündeki haberlere oldukça üzüldüğünü ve gerçeği yansıtmadığını söyledi. Ayrıca diziden kaprisleri sebebiyle ayrıldığı da söylenen haberler arasındaydı.

Farah Zeynep Abdullah konuyla ilgili olarak ise şu açıklamalarda bulundu :
“Bir deli bir kuyuya taş atıyor, kırk akıllı çıkartamıyor. Hiçbir zaman kaprisli bir oyuncu olmadım. Sıfır kaprisliyimdir. Bu tür haberler nereden çıkıyor bende şaşırıyorum. Ne sette böyle bir şey yaşandı ne de 4 bölüm sonra diziden ayrılıyorum. Şura’nın hikayesi devam edecek. Bu haberler doğru olsa, şimdi değil dizi sezon finali yaptığında ortaya çıkardı” diyerek cevap verdi.''​

thumbnail_1407222025.jpg

kizi rahat biraksinlar

Farah su an Turkiyenin en basarili bayan oyuncusu

Dediklerinde sonuna kadar haklı. Dizi başarısız oldu, tüm suçu Farah'a yüklemekten vazgeçmeliler.

O iğneleyici yorumlarına ve düşüncelerine bir son versinler artık. Yazık günah hak etmiyor bu kız.

kıvancın kabrisleri yüzünden bu hale geldiler malesef kıvanc sempatikliğini bu yıl her gün geçtikçe kaybediyor gözümüzdende düşmeye basladı bence kıvanca laf etmeye cesaret edemeyenler feraha suçu yüklemeye çalısmıslar öyle anlıyorum ben 😵😵

kıvancın kabrisleri yüzünden bu hale geldiler malesef kıvanc sempatikliğini bu yıl her gün geçtikçe kaybediyor gözümüzdende düşmeye basladı bence kıvanca laf etmeye cesaret edemeyenler feraha suçu yüklemeye çalısmıslar öyle anlıyorum ben 😵😵
ayol suçlu senin gibi parlakçılar işte kızı kıskanıyorlar kıvançla partnerr diye uyduruyorlar da uyduruyorlar:F