Farah'ın Aksiyonu!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,771
Puanı
1,060
Filinta'nın sevilen karakterlerinden olan Farah (Berrak Tüzünataç) geçtiğimiz bölümde muhteşem bir aksiyona imza attı. Sadece erkek karakterlerin değil, bayan karakterlerinde aksiyon dolu dünyasının bulunduğu dizidir Filinta.

Müthiş bir sahneydi çok iyi kurgulanan çalışılan bir sahne olmuş hareketleri çok iyiydi Farahın çok emek verdikleri bu sahneden belli oluyor :X

arkilerim yorumlarınıza değer verdiğim için ve güzel kaliteli yorumlar yaptığınız için etiketledim ona göre yorumsuz geçmeyelim 2 dakikacık sahne yani. @Harunnn60 @denizz19 :A

arkilerim yorumlarınıza değer verdiğim için ve güzel kaliteli yorumlar yaptığınız için etiketledim ona göre yorumsuz geçmeyelim 2 dakikacık sahne yani. @Harunnn60 @denizz19 :A
İzledim gerçekten güzel bir dövüş sahnesi olmuş. :D Hiç amatör değil. Sanırım Diriliş ve Filinta ekipleri aynı gibiymiş yani bazı şeyleri ortakmış. Belki o yüzden olabilir. :D

İzledim gerçekten güzel bir dövüş sahnesi olmuş. :D Hiç amatör değil. Sanırım Diriliş ve Filinta ekipleri aynı gibiymiş yani bazı şeyleri ortakmış. Belki o yüzden olabilir. :D
aynen öyle bişey varmış. yaa bide garbis diye bi karakter var onunda sahnesi vardı izlediğinde bayılcaksın yüklerlerse paylaşırım. sen seversin bu tarz sahneleri. :D

Bizim Berrak olmuş sana sanki Zeyna. :A Yani sahne güzel ama yavan bence. Mesela Berrak'ta ara ara dayak yeseydi daha inandırıcı olurdu kanımca. Kavga eden Adam kollarını kaldırdığında bir an zeybek oynayacak sandım :A Çalan müzik güzel ancak dediğim gibi Berrak'ta dayak yemeliydi. :D

Bizim Berrak olmuş sana sanki Zeyna. :A Yani sahne güzel ama yavan bence. Mesela Berrak'ta ara ara dayak yeseydi daha inandırıcı olurdu kanımca. Kavga eden Adam kollarını kaldırdığında bir an zeybek oynayacak sandım :A Çalan müzik güzel ancak dediğim gibi Berrak'ta dayak yemeliydi. :D
son darbeyi o yedi zaten hem farah 5-6 yaşlarından beri eğitimli darbe bile yememesi gerekirdi neyse artık etiketlerim. :A