tutup da parlağın birine şey edeceğine o abiye şey etsin benceabe imi diyorsun ? yok @Çiğdem- orta yaşlıları seviyordu, abe fazla yaşlıca adam 70 şinde ona bakacak hali yok yani o kadar büyük hataya düşmez
tutup da parlağın birine şey edeceğine o abiye şey etsin benceabe imi diyorsun ? yok @Çiğdem- orta yaşlıları seviyordu, abe fazla yaşlıca adam 70 şinde ona bakacak hali yok yani o kadar büyük hataya düşmez
çağırma buraya, başına bela alırsın
bugün @Çiğdem- forever ı izliyor şu an diziye dalmıştır? dün izleyeceğini söylemişti yalan söyleyecek hali yok sanırım
hahah @destere cidden forever izliyordum şimdi bitirip girdim foruma brazdan yorumumuda belirticem forever konusunaforever daki abiye de şey eder çiğdem şimdi
bencede bakmaztutup da parlağın birine şey edeceğine o abiye şey etsin bencehem ihtimali yok o adam çiğdeme bakmaz
kesin beğenmezsin adam çıplak poz vermiyi çünkühahah @destere cidden forever izliyordum şimdi bitirip girdim foruma brazdan yorumumuda belirticem forever konusuna
bliyoruzda söylüyoruz tabikihahah @destere cidden forever izliyordum şimdi bitirip girdim foruma brazdan yorumumuda belirticem forever konusuna
bliyoruzda söylüyoruz tabikiaşk nelere kadir, istanbuldan giresunu görebiliyorum gözüm dürbün gibi)
ayoll banane abdeden falan ben doktor morgana hayran kaldım çok sempatik bir yüzü var bairolu çok yerinde buldumkesin beğenmezsin adam çıplak poz vermiyi çünkü
beğenmediğin erkek oyuncu ar mı seninayoll banane abdeden falan ben doktor morgana hayran kaldım çok sempatik bir yüzü var bairolu çok yerinde buldum
abeyi beğenmedim diyorumya körmüsünbeğenmediğin erkek oyuncu ar mı senin
adam 79 yaşında bir de beğenseydinabeyi beğenmedim diyorumya körmüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?