tutup da parlağın birine şey edeceğine o abiye şey etsin benceabe imi diyorsun ? yok @Çiğdem- orta yaşlıları seviyordu, abe fazla yaşlıca adam 70 şinde ona bakacak hali yok yani o kadar büyük hataya düşmez![]()
tutup da parlağın birine şey edeceğine o abiye şey etsin benceabe imi diyorsun ? yok @Çiğdem- orta yaşlıları seviyordu, abe fazla yaşlıca adam 70 şinde ona bakacak hali yok yani o kadar büyük hataya düşmez![]()
çağırma buraya, başına bela alırsın
bugün @Çiğdem- forever ı izliyor şu an diziye dalmıştır? dün izleyeceğini söylemişti yalan söyleyecek hali yok sanırım![]()
hahah @destere cidden forever izliyordum şimdi bitirip girdim foruma brazdan yorumumuda belirticem forever konusunaforever daki abiye de şey eder çiğdem şimdi![]()
bencede bakmaztutup da parlağın birine şey edeceğine o abiye şey etsin bencehem ihtimali yok o adam çiğdeme bakmaz
![]()
kesin beğenmezsin adam çıplak poz vermiyi çünkühahah @destere cidden forever izliyordum şimdi bitirip girdim foruma brazdan yorumumuda belirticem forever konusuna![]()
bliyoruzda söylüyoruz tabikihahah @destere cidden forever izliyordum şimdi bitirip girdim foruma brazdan yorumumuda belirticem forever konusuna![]()
bliyoruzda söylüyoruz tabikiaşk nelere kadir, istanbuldan giresunu görebiliyorum gözüm dürbün gibi
)
ayoll banane abdeden falan ben doktor morgana hayran kaldım çok sempatik bir yüzü var bairolu çok yerinde buldumkesin beğenmezsin adam çıplak poz vermiyi çünkü![]()
beğenmediğin erkek oyuncu ar mı seninayoll banane abdeden falan ben doktor morgana hayran kaldım çok sempatik bir yüzü var bairolu çok yerinde buldum![]()
abeyi beğenmedim diyorumya körmüsünbeğenmediğin erkek oyuncu ar mı senin![]()
adam 79 yaşında bir de beğenseydinabeyi beğenmedim diyorumya körmüsün![]()