Fan Kafalar Coştu Bir Kere

Valla ABD'de de yıl olmuş 2014'ün 3.çeyreği yalan ruzgarı hala devam ediyor
Downton Abi' tadında Yalanın Rüzgar'i gibi yayınlanır işte KURT SEYD & ŞURA
daha başlamamış dizi için kesin konuşma downton abi beklersin küçük ağa çıkar belli olmaz bu işler

inkar etmiyim
ama en çok izlenen dizilere bakınca burak özçivit çok sırıtmıyor
O kızda ay yapım bi ışık görmese almazdı.Kötü bi projeyle başladıysa onun sucu mu ekmek parası peşinde abisi
Kahrolsun batsın bu dunya

En çok izlenen diziler? MY'den çıkar geriye ne kaldı elde???

ben adamın oynasığı dizileri mi dedim şu anki en çok izlenen 7-8 dizinin başrollerine bakınca dedim

ayrıca ay yapım olması biş ideğiştirmiyor ay yapım dizisinde oynayacak diye bir anda oyunculukta level atlayacak hali yok

Çalılık kuşunda bama göre sırıtıyor
0 yaşındaki emzikli bebeğe sempatik gelebilir

Ay yapım karakter olaylarında iyi. Sende biliyorsun. Kıza göre elbette bişey bulurlar. Bİ Tuba'nın saçina bişey yapamamişlar yaa

Diğer sayfalarda bulaşacak kimse yok size bulaşayım ben en iyisi

kime göre neye göre iyi karakter konusunda
ay yapımın izlediğim dizileri için konuşuyorum karakter knousunda fgsn de çok iyiydi hepsinin hikayesini çok iyi işledi bu da izleyiciye yansıdı dizi 2 yıl zirveden inmedi
kuzey güneyde tam tersine berbattı bu durum

Diğer sayfalarda bulaşacak kimse yok size bulaşayım ben en iyisi
bulaşık mısın sen

Komik değildi
Abi sen geceleri çekiliyordun ne oldu sana harbi

KG^nin nesi vardı??? Kuzey karakteri fazla abartıydı birde şu yeşilçamda fırlamiş olan Hale Solgazi kadın haricinde hepsi iyiydi.

KG^nin nesi vardı??? Kuzey karakteri fazla abartıydı birde şu yeşilçamda fırlamiş olan Hale Solgazi kadın haricinde hepsi iyiydi.
iştekuzey fazla abartılıydı diğerleri ön plana çıkamadı hep kuzey cemre ikilisi
bir ara reyting artsın diye zeynep geldi reyting düşünce o da senaryods kayboldu

iştekuzey fazla abartılıydı diğerleri ön plana çıkamadı hep kuzey cemre ikilisi
bir ara reyting artsın diye zeynep geldi reyting düşünce o da senaryods kayboldu
O saçi siyaha tekrar boyayınca olmuştur zaar
Yurt dişindan geldiğinde acayip sexy bişeydi. Sonrasında Küçük Sırlar'daki gibi bişeye dönüşmeye calişti ama kemküm ederken kaldı dizide öyle. Neyse işte fol yok yumurta yok bana sepet arattırıyorsun

nereden geldik buraya sen ay yapım karakterleri iy işliyo dedin ben de örnek verdim
tak sepeti yoluna herkes kendi yoluna