Kendin paylaştın iks emre iks iks iks o resşmleriyav he he derim buna anca
Kendin paylaştın iks emre iks iks iks o resşmleriyav he he derim buna anca
daha başlamamış dizi için kesin konuşma downton abi beklersin küçük ağa çıkar belli olmaz bu işlerValla ABD'de de yıl olmuş 2014'ün 3.çeyreği yalan ruzgarı hala devam ediyorDownton Abi' tadında Yalanın Rüzgar'i gibi yayınlanır işte KURT SEYD & ŞURA
siz felix e şey ederken iyi demi
inkar etmiyimKendin paylaştın iks emre iks iks iks o resşmleriNiye inkara gidiyorsun
o çikonunseninde tylor muydu neydi ondan biri vardı
O kızda ay yapım bi ışık görmese almazdı.Kötü bi projeyle başladıysa onun sucu mu ekmek parası peşinde abisiinkar etmiyimama en çok izlenen dizilere bakınca burak özçivit çok sırıtmıyor
ben adamın oynasığı dizileri mi dedim şu anki en çok izlenen 7-8 dizinin başrollerine bakınca dedimO kızda ay yapım bi ışık görmese almazdı.Kötü bi projeyle başladıysa onun sucu mu ekmek parası peşinde abisiKahrolsun batsın bu dunya
En çok izlenen diziler? MY'den çıkar geriye ne kaldı elde???
Çalılık kuşunda bama göre sırıtıyorben adamın oynasığı dizileri mi dedim şu anki en çok izlenen 7-8 dizinin başrollerine bakınca dedim
ayrıca ay yapım olması biş ideğiştirmiyor ay yapım dizisinde oynayacak diye bir anda oyunculukta level atlayacak hali yok
kime göre neye göre iyi karakter konusundaÇalılık kuşunda bama göre sırıtıyor0 yaşındaki emzikli bebeğe sempatik gelebilir
Ay yapım karakter olaylarında iyi. Sende biliyorsun. Kıza göre elbette bişey bulurlar. Bİ Tuba'nın saçina bişey yapamamişlar yaa
bulaşık mısın senDiğer sayfalarda bulaşacak kimse yok size bulaşayım ben en iyisi
Komik değildikime göre neye göre iyi karakter konusundaay yapımın izlediğim dizileri için konuşuyorum karakter knousunda fgsn de çok iyiydi hepsinin hikayesini çok iyi işledi bu da izleyiciye yansıdı dizi 2 yıl zirveden inmedikuzey güneyde tam tersine berbattı bu durum
bulaşık mısın sen
KG^nin nesi vardı??? Kuzey karakteri fazla abartıydı birde şu yeşilçamda fırlamiş olan Hale Solgazi kadın haricinde hepsi iyiydi.kime göre neye göre iyi karakter konusundaay yapımın izlediğim dizileri için konuşuyorum karakter knousunda fgsn de çok iyiydi hepsinin hikayesini çok iyi işledi bu da izleyiciye yansıdı dizi 2 yıl zirveden inmedikuzey güneyde tam tersine berbattı bu durum
iştekuzey fazla abartılıydı diğerleri ön plana çıkamadı hep kuzey cemre ikilisiKG^nin nesi vardı??? Kuzey karakteri fazla abartıydı birde şu yeşilçamda fırlamiş olan Hale Solgazi kadın haricinde hepsi iyiydi.
O saçi siyaha tekrar boyayınca olmuştur zaariştekuzey fazla abartılıydı diğerleri ön plana çıkamadı hep kuzey cemre ikilisibir ara reyting artsın diye zeynep geldi reyting düşünce o da senaryods kayboldu
nereden geldik buraya sen ay yapım karakterleri iy işliyo dedin ben de örnek verdimO saçi siyaha tekrar boyayınca olmuştur zaarYurt dişindan geldiğinde acayip sexy bişeydi. Sonrasında Küçük Sırlar'daki gibi bişeye dönüşmeye calişti ama kemküm ederken kaldı dizide öyle. Neyse işte fol yok yumurta yok bana sepet arattırıyorsun
Yooo herşeyi sen başlattinnereden geldik buraya sen ay yapım karakterleri iy işliyo dedin ben de örnek verdimtak sepeti yoluna herkes kendi yoluna
Yooo herşeyi sen başlattinSBS sınavındaki kız yuzunden
Belki o gunlerde ben olmam garibanı şimdiden koruduk 😛o ka geri gitmeyelim neyse o kız gelsin hele yine bir dönostırosyon yaparım
ne garibanı beBelki o gunlerde ben olmam garibanı şimdiden koruduk 😛
İşe yaramazne garibanı behazal 2 kendisi fanları doludoruma üye olup hakret edip çıkarlaerneyse @destere yi kpa karşıtı yapalım şu resimle
Ekli dosyayı görüntüle 33824
o mu konumuz engin farahın orasına burasına dolanmış destere köpürür bu durumaİşe yaramazFoto makinasına hep su sıcramiş sansur niteliğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?