'Familya' Final Yapıyor!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
sürgünüm yeni bir haber konusu açtı

'Familya' Final Yapıyor!

familya-nasil-basladi_131189320056279019-1024x550.jpg

FOX'un sevilen dizisi Familya'dan kötü haber geldi.

TMC Film'in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Uğur Yücel, Erkan Kolçak Köstendil, Şükran Ovalı, Cansu Tosun, Bülent Emrah Parlak, Sezer Avcı, Aybüke Pusat, Murat Ceylan, Barış Yıldız ve Güven Kıraç'ın paylaştığı yapım, beklenen reytingleri elde edemediği için önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 10. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Familya, final bölümüyle Salı 22:15'te FOX'ta!

Orijinal formatta oku

Böyle bir dizinin varlığından şu an haberim oldu. :A

Güzel diziydi yazık oldu. Keşke ilk bölümlerdeki reytingini uzun süre koruyabilseydi. :(

Sasirdikmi? hayir.
oyuncular iyi ama bazen senaryo ve oyuncular iyi olsada yetmiyor. rakipler cok guclu olunca final kacinilmaz.

Beklenen son. Ben final bölümünü bile yayınlamazlar diyordum insaflı çıkmışlar.

Güzelim kadroya yazık oldu. Ama beklenen bir şeydi başlamadan da tahmin ediyordum. Altınsoylar'da bu sonu yaşayacak bir diğer dizi üzülerek söylüyorum.

Güzelim kadroya yazık oldu. Ama beklenen bir şeydi başlamadan da tahmin ediyordum. Altınsoylar'da bu sonu yaşayacak bir diğer dizi üzülerek söylüyorum.

güzel kadroydu yazık oldu
size yazık olmasın aşkım

Kıaazz benim KALBIMDEKI @denizz19 İM sensin Bunu çok iyi biliyorsun değil mi hayatım ? Bu arada Kalbimdeki Deniz her Cumartesi FOX ta 😉 Gerçi hiç izlemedim İzlemiyorum da neden burada reklamını tanıtım yaptım onu da anlayabilmiş değilim ??

Son düzenleme:
size yazık olmasın aşkım

Kıaazz benim KALBIMDEKI @denizz19 İM sensin Bunu çok iyi biliyorsun değil mi hayatım ? Bu arada Kalbimdeki Deniz her Cumartesi FOX ta 😉 Gerçi hiç izlemedim İzlemiyorum da neden burada reklamını tanıtım yaptım onu da anlayabilmiş değilim ??
Ben izliyorum yetmez mi :A