Facebook'ta Kaç Arkadaşınız Var?

Facebook'ta Kaç Arkadaşınız Var?

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Çok fazla kullanmiyorum facebook.. Bir çok kisiye sildim ve 162 arkadasim var su an.. Ama eskiden daha çok vardi..

herkes sen mi panpa:F

ben kullanmadığım için facebook u bende sorun olmuyor ama genelde kızlarda sadece kızın resmini görüp arkadaş olmak isteyenler sürüyle o açıdan art niyetli derken resmini beğeniptemi arkadaş olmak istiyorlar yoksa yazılarını düşüncelerini dünya görüşünü mü beğenip arkadaş olmak istiyorlar onu anlamaya çalıştım ..:))

bence esra 512 arkadaşından anca 10 tanesiyle muhabbet etmiştir gerisi küsürat :))

ben kullanmadığım için facebook u bende sorun olmuyor ama genelde kızlarda sadece kızın resmini görüp arkadaş olmak isteyenler sürüyle o açıdan art niyetli derken resmini beğeniptemi arkadaş olmak istiyorlar yoksa yazılarını düşüncelerini dünya görüşünü mü beğenip arkadaş olmak istiyorlar onu anlamaya çalıştım ..:))

bence esra 512 arkadaşından anca 10 tanesiyle muhabbet etmiştir gerisi küsürat :))
ekleyenleri kastetmiştim ben:F

OF OF yani herkes senin gibi değişik amaçlarla eklemiyo panpa demek istemiştim:F

anladım yani ben dürüstçe arkadaş olmak için ekleyebilirim ama herkes benim gibi masum değil onu demek istedin:)))

he valla dünya bozulmuş art niyetli insanlar çoğalmış:))

Facebook kullanmiorumu isaretlemek isterdm :D elendikten sonra 200-300 arasi kaldi :disturbed: