Miting yeni bitti pazartesine kadar tatil yapıcam Pazartesi ilk toplantıda gundemimiz meryemi edhoya ötelemek olcak Yok bizim şirkette şuan ona göre rol yokGit şirketine söyle zirvedekilerle çalişsinlar
Miting yeni bitti pazartesine kadar tatil yapıcam Pazartesi ilk toplantıda gundemimiz meryemi edhoya ötelemek olcak Yok bizim şirkette şuan ona göre rol yokGit şirketine söyle zirvedekilerle çalişsinlar
siz bilirsiniz sultanımı kapan milyon milyon dolarlar kazanır onu da söyliyimMiting yeni bitti pazartesine kadar tatil yapıcam Pazartesi ilk toplantıda gundemimiz meryemi edhoya ötelemek olcak Yok bizim şirkette şuan ona göre rol yok
my italyaya girsin meryoşum uçar serkan çayoğluunu bile 60 bin italyan beğenmiş resmi sayfasını meryoşuma en az 10 katı gelirAşkı Memnunun latin amerika ülkelerinde yayınlanması Beren'e ve Kıvanca iyi yaradı.
Öf sanane be Vatanım Sensin iddiası doğruysa yakında görürsünneyse bu konuda da yazayım en iyisi bergüzarın fan dağılımı @Tolstoyevski nin sevgili ortadoğu ülkeleri yok az olsun öz olsun böyle @Çiğdem- @cookies @vadikızı @gizem ak @Harunnn60 @eskici @Forumdash @Yiğitt
la @ozgur2113 senin sedefi ne zaman görücez listelerde
Ekli dosyayı görüntüle 51406
neyi görücem bergüzar var şebnem hassanoughi var sedef kimÖf sanane be Vatanım Sensin iddiası doğruysa yakında görürsün
İnstagramı da yapsananeyse bu konuda da yazayım en iyisi bergüzarın fan dağılımı @Tolstoyevski nin sevgili ortadoğu ülkeleri yok az olsun öz olsun böyle @Çiğdem- @cookies @vadikızı @gizem ak @Harunnn60 @eskici @Forumdash @Yiğitt
la @ozgur2113 senin sedefi ne zaman görücez listelerde
Ekli dosyayı görüntüle 51406
onu ölçen site yok böyle varsa bile paralıdırİnstagramı da yapsana
Miting yeni bitti pazartesine kadar tatil yapıcam Pazartesi ilk toplantıda gundemimiz meryemi edhoya ötelemek olcak Yok bizim şirkette şuan ona göre rol yok
Aşkı Memnunun latin amerika ülkelerinde yayınlanması Beren'e ve Kıvanca iyi yaradı.
Öf sanane be Vatanım Sensin iddiası doğruysa yakında görürsün
bu arada incelerken farkettim meryoşuma en benzer fan kitlesi çağatayınki @batuhankaralar senin şirket bu ikiliyi değerlendirsin bence yaş farkından bişi olmaz @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı da 20 lik oğlanları hayal ediyor hep zaten vadikızı ile meryoşum aynı yaşta @eskici @MayısKralıİnstagramı da yapsana
Hala mı bizim şirkete yamıyorsunbu arada incelerken farkettim meryoşuma en benzer fan kitlesi çağatayınki @batuhankaralar senin şirket bu ikiliyi değerlendirsin bence yaş farkından bişi olmaz @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı da 20 lik oğlanları hayal ediyor hep zaten vadikızı ile meryoşum aynı yaşta @eskici @MayısKralı
sizin şirkete ne yamayayım zaten siz hakeden hakettiğ ideğeri vermezsinizHala mı bizim şirkete yamıyorsun
çok önemli birşey fark etmişsin gerçektenbu arada incelerken farkettim meryoşuma en benzer fan kitlesi çağatayınki @batuhankaralar senin şirket bu ikiliyi değerlendirsin bence yaş farkından bişi olmaz @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı da 20 lik oğlanları hayal ediyor hep zaten vadikızı ile meryoşum aynı yaşta @eskici @MayısKralı
sağol hayatım ben farkederim işte benimle aynı dönemde yaşadığın için çok şanslısınçok önemli birşey fark etmişsin gerçekten