F1 2013

Aynen çok zor da şehir yarışı gibi oluyor. Geçme imkanı çok az çok dar. Bi de her yarış zamanı denizde dalgıç ekibi bekliyormuş, araba denize uçarsa diye. Zamanın da uçmuş galiba. :F

Aynen sürmesi zor. Eskiden bu pisti sırf tünelden geçmek için oynardım. :D
Hiç görmedim denize uçan, ama olmuştur illaki :D

Aynen :F

Bugün bi F1 oyunundan bu güne almadığım zevki aldım. O nasıl yarıştı ya. :D
Yağmurlu Kanada Montreal pisti 13° sıcaklık pist kazaya müsait. Hamilton'la son tura kadar süren o süper çekişme ve yarışı kazanmak... Tek kelimeyle müthişti. :D

Fren pedalı kırıldığından beri oynayamadığım oyun :( Piyasa da orta kaliede direksiyon yok. Dandikler ve iyiler var. İyinin en kötüü de 400 TL :(

Fren pedalı kırıldığından beri oynayamadığım oyun :( Piyasa da orta kaliede direksiyon yok. Dandikler ve iyiler var. İyinin en kötüü de 400 TL :(
Aynen fiyatlar çok uçuk. :( Ben de alıcam. Normalde COD için para biriktiriyordum ama uzay modu olduğunu ve o fragmanı görünce direksiyona odaklanmaya başladım. :D

Aynen fiyatlar çok uçuk. :( Ben de alıcam. Normalde COD için para biriktiriyordum ama uzay modu olduğunu ve o fragmanı görünce direksiyona odaklanmaya başladım. :D
İnternette baktım. İkinci elleri 200'e kadar düşüyor. Onlardan alırım belki. Gelecek ay da ablamdan bi 100 lira koparınca alırım. :D Ama 1 ay ne yapacam ben? :(
İyi olmuş, nabacan COD'u? :D

İnternette baktım. İkinci elleri 200'e kadar düşüyor. Onlardan alırım belki. Gelecek ay da ablamdan bi 100 lira koparınca alırım. :D Ama 1 ay ne yapacam ben? :(
İyi olmuş, nabacan COD'u? :D
2. eller de fena değil gibi. Ama bazen kötüsü de çıkabiliyor. Dikkatli olmak lazım.

Haklısın. :( Ben hiç tahmin etmiyordum oyunu böyle. Ama yine de oynarım tabii torrent ne diye var? :D