"Fıstık Gibi Hatun Yazarsınız"

destere

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
41,340
Puanı
1,059
Selülit yüzünden Gülben Ergen'le bozuşan Ayşe Özyılmazel gazetecilere "Benim için fıstık gibi hatun yazın" dedi.

Ayşe Özyılmazel, Çeşme tatili sonrası Bodrum'da ortaya çıktı.

PROGRAM ÖNCESİ MORAL TATİLİ

Temmuz ayında Star TV'de Alişan ile yeni bir televizyon programına başlayacak olan şarkıcı, bir yandan Mini isimli köpeği ile oynarken bir yandan da denize girip güneşlenmeyi tercih etti. Selülit polemiğinin ardından plajlarda boy gösteren Ayşe Özyılmazel'i görenler ise ''Bodrum plajları selülitsiz Ayşe'ye kaldı'' diyerek espri yaptı.

FISTIK GİBİ HATUN

Daha sonra kendisini görüntüleyen basın mensuplarını fark etmesi ile röpörtaj isteğini kırmayarak soruları yanıtlayan Özyılmazel, 'Selülit' polemiğiyle ilgili olarak, ''Ben orada sadece kendi görüşümü dile getirdim hem bunda bir şey yok. Benim için de 'fıstık gibi hatun' diye yazarsınız ne olacak ki'' diyerek kahkahayı bastı.

BEKARLIĞIN RAHATLIĞI

Daha sonra yemekten yeni çıktığını söyleyerek "Soğan sarımsak kokmuyorumdur umarım. Bakın işte bekarlığın verdiği rahatlık ile takılıyorum'' diyen Özyılmazel, 'Geçen sene bu aylarda burada düğününüz vardı? Şuan hayatınızda kimse var mı? sorusu üzerine ise, "Yalnızım arkadaşlar geçen sene 1 Temmuz'da hayatım değişti, bu sene ise 2 Temmuz'da Alişan ile programa başlıyorum. Bir Temmuz'dur ki gidiyor" diye konuştu.

ben bu kadına oldum olası kılım hiç sevemedim gitti yani gelse beni öp dese ülke değiştiririm o derece :)))

Benim için fıstık gibi hatun

Ne kadar bir gazeteci olmasam da, hatırını kıramadım "Benim için fıstık gibi hatun yazın" demiş, ben de yazdım :d

Bir de ortama açıklık getireyim, her türlü gideri var ama ikinci el olmuş artık :d Doktordan az kullanılmış fıstık gibi hatun :d :d :d

Benim için fıstık gibi hatun

Ne kadar bir gazeteci olmasam da, hatırını kıramadım "Benim için fıstık gibi hatun yazın" demiş, ben de yazdım :d

Bir de ortama açıklık getireyim, her türlü gideri var ama ikinci el olmuş artık :d Doktordan az kullanılmış fıstık gibi hatun :d :d :d
Az kullanılmış da olur.:D

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan