Fırtına, Aslan'a Acımadı: 2-1

İşin ilginci Beşiktaşlılar "biz şampiyon olamayız" diyor, Galatasaraylılar "biz şampiyon olamayız" diyor. E biz de "biz şampiyon olamayız" diyoruz. Kim olacak bu sene şampiyon? :):)
Fenerbahçe tüm maçlarını kazanırsa şampiyon oluyor. Galatasaray ve Beşiktaş'ın böyle bir avantajı yok. Hem Fenerbahçe tüm derbi maçlarını tamamladı fikstür de sizden yana.

Beşiktaş olamaz bana göre. Daha oynayacak olduğu Trabzonspor ve Galatasaray deplasmanları var. Bu maçlardan puan kotarmamız çok zor.

Fenerbahçe tüm maçlarını kazanırsa şampiyon oluyor. Galatasaray ve Beşiktaş'ın böyle bir avantajı yok. Hem Fenerbahçe tüm derbi maçlarını tamamladı fikstür de sizden yana.

Beşiktaş olamaz bana göre. Daha oynayacak olduğu Trabzonspor ve Galatasaray deplasmanları var. Bu maçlardan puan kotarmamız çok zor.
Bence yarın Bursa'ya takılır o avantajı kaybederiz. :):)

Bu maça kadar siz bu defansla liderdiniz. Ama her zaman yediğinizden daha fazlasını attınız. Bu maçta bence hücum futbolcularınız çok etkisiz kaldılar. Burak Yılmaz boş kaleye kaçırdı, Sneijder'da vasattı.
Evet o konuda haklısın. Trabzon bize hücum oynatmadı diyelim çok iyi savunma yaptılar. Dirençli takımlara karşı zorlanıyoruz Ersun Hoca iyi çalışmış uzun bir süre işledi taktiği.

Ama defansımız cidden rezalet ya Galatasaray'a yakışmıyor böyle kötü defans yapmak adamların hepsi uyuyor sorumluluk alan yok.

Bence yarın Bursa'ya takılır o avantajı kaybederiz. :):)
Bursaspor, Gençlerbirliği ile kupada çok yıpratıcı bir maç oynadı yorgun olabilirler. Ayrıca Saracoğlu'nda taraftar baskısı ve hekemin etki altında kalmasıyla Fenerbahçe ne yapıp edip maçları kazanıyor. :)

@OzaN Hakemle kazanıyor demiyorum yanlış anlaşılmasın. Taraftarın çoşkusu rakip takımı etkilediği gibi hakemi de etkiliyor. Herkes etkileniyor yani. :)

O yüzden Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor yıllardır Saracoğlu'nda kazanamıyor. :)

İşin içine para girince maç da satılıyor. Gerçi ben burada bir tek Fenerbahçe şike yaptı demiyorum. Bunca yıldır Galatasaray,Beşiktaş,Trabzonspor hiç şike yapmadı mı yaptı ama balon Fenerde patladı
Erdoğana kumaş yapanlar fenere yaptı. Erdoğana gelince kumpas fenere gelince şike yapmıştır pek zekice değil. fenere kumpas yapan polisler içerde (Erdoğana kumaştan içerdeler savcısı için de inceleme kararı verildi )

ha tam tersi düşünceler de aklını başına alsın fenere kumpas yapanlar Erdoğana da operasyon yaptı. Erdoğan hırsız diyorsanız fener de şike yaptı demektir))

bugün babacığımla trabzonda maçtaydık sevgili hemeşrilerim @cookies @sürgünüm @china_shangai
22:30 eve gelebildik çok aşırı şekilde küfürler vardı ayoll sonrada televizyonlara çıkıp birşey yapmadık derken her dakıka küfür olurmu🙂
ama trabzonun kazanmasına sevindim beşiktaşımız lider olmuş ayrıca akradenizli olarak trabzonuda destekliyoruz maç bitince kolbastımıda yaptım geldim :A:A:A

bugün babacığımla trabzonda maçtaydık sevgili hemeşrilerim @cookies @sürgünüm @china_shangai
22:30 eve gelebildik çok aşırı şekilde küfürler vardı ayoll sonrada televizyonlara çıkıp birşey yapmadık derken her dakıka küfür olurmu🙂
ama trabzonun kazanmasına sevindim beşiktaşımız lider olmuş ayrıca akradenizli olarak trabzonuda destekliyoruz maç bitince kolbastımıda yaptım geldim :A:A:A
Bir şey sordum cevap yazmadın Abdulhey'i görmedin mi maçta. Kurtlar Vadisi müziği çalmıştır onudamı duymadın. :)

hakem Galatasaray kazanması için herşeyi yapmış. trabzonsporun yüzde yüz bir penaltısı verilmemiş. Galatasaraylı oyuncular hakemi dövüyor sarı kart bile yok)))

Bir şey sordum cevap yazmadın Abdulhey'i görmedin mi maçta. Kurtlar Vadisi müziği çalmıştır onudamı duymadın. :)
dediğim gibi biz görmedik cnm ama inş maçta yoktur yoksa çok üzülürüm gerçekten büyük fırsat kaçırmıs oluruz inş yoktur maçta demekten başka şuan elimden birşey gelmiyor :F:F:F