Fırat Çelik, Bu Sözleri Söylerken Sesi Titredi, Gözleri Doldu

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Geçtiğimiz günlerde adı Berfin Erdoğan'la aşk dedikodularına karışan Fırat Çelik, ''16 yaşındaki bir kızdan bahsediyoruz, Berfin benim kardeşim gibi'' dedi.

Ünlü oyuncu Fırat Çelik dün akşam yakın arkadaşlarıyla birlikte Arnavutköy'deki bir balıkçıdan çıkarken Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi. Ayaklıgazete.com'un haberine göre, Çelik, yakın arkadaşlarıyla birlikte rakı balık keyfi yaptı. Uzun saatler mekanda kalarak rekora imza atan Fırat Çelik, mekan çıkışı sohbetin koyu olduğundan dolayı kalkamadıklarını dile getirdi.

GÖZLERİ DOLDU!
Fırat Çelik, geçtiğimiz günlerde Yılmaz Erdoğan'ın kızı Berfin Erdoğan'la aşk yaşadığına dair çıkan haberlere açıklama yaptı. Çelik ''Çok üzüldüm, çok kırıldım kim neden böyle bir haber yapar bilmiyorum fakat Yılmaz Abinin çocuğu bu, her şeyden önce 16 yaşındaki bir kızdan bahsediyoruz. Berfin benim kardeşim gibi, okuyunca yazılanları resmen yıkıldım'' diye konuştu. Fırat Çelik'in açıklama yaptığı sırada sesinin titremesi ve gözlerinin dolması dikkat çekti.