<< FİNAL >> FavoriForumum 2.Haxball Turnuvası! l Kazanan: Cenation

Maçını zamanında oynamayan hükmen mağlup olsun hacı onlarla mı uğraşıcaz...

Zaman zaman okadar kolay olmuyor ne yazık ki:) topu topu 8-16 kişi arasında gidiyoruz zaten:)

- - - Ekleme - - -

Maçını zamanında oynamayan hükmen mağlup olsun hacı onlarla mı uğraşıcaz...

Zaman zaman okadar kolay olmuyor ne yazık ki:) topu topu 8-16 kişi arasında gidiyoruz zaten:)

niye elediniz beni sana futbu dan mesaj atmadın mı kaan955 niye cevap yazmıyon niye hakkımı yiyon cevap ver

Kıyak geçtim Cenation'a:d
Ayrıca banlı üyeler bulundukları turnuvadan elenirler otamatik olarak DangerUA!'da elendi

Gerekli cevap verilmiş, çocuklarduymasınında senin tarafından yollamış mesajlarımı sana iletmiştir diye düşünüyorum ve uzatmıyorum..

ben maç oynamıştım ve nasıl devam edebileceğimi mesaj attım adam cevap yazmıyo madem beni takmıyon turnuvana almayacan alıyosan sorularıma cevap verecen bu ne ya şu şampiyon olan cenation u yenmiştim ben belki şampiyon olacaktım hakkımı yediniz

Banlanmasaydın kardeşim!

ben maç oynamıştım ve nasıl devam edebileceğimi mesaj attım adam cevap yazmıyo madem beni takmıyon turnuvana almayacan alıyosan sorularıma cevap verecen bu ne ya şu şampiyon olan cenation u yenmiştim ben belki şampiyon olacaktım hakkımı yediniz

- - - Ekleme - - -

Gerekli cevap verilmiş, çocuklarduymasınında senin tarafından yollamış mesajlarımı sana iletmiştir diye düşünüyorum ve uzatmıyorum..

bana cevap verdin mi yok ne çocuklarduymasını ben sana yazdım cevap vereceksin

[
O
OR
][
]Z
nforu
u
p
öy
r.
FF
n
urv
vor
oyn
nırk
n
o
n
n
ı
v
Oz
N
n
u
p
o
n
y[/
][/
O
OR]

Moderatörün son düzenlenenleri:
[FON
r
][
O
OR
k
][
Z
2
][
][FON
r
][
O
OR
k
][
Z
2
][
][quo
x
r
gxx,
po
674561
][
O
OR
][
]Z
nforu
u
p
öy
r.
FF
n
urv
vor
oyn
nırk
n
o
n
n
ı
v
Oz
N
n
u
p
o
n
y[/
][/
O
OR][/QUO
]

u
oyun
foru
ışın
oyn
n
ığı
ç
n
v
r
.[/
][/
Z
][/
O
OR][/FON
]

[
O
OR
v
r
]-
-
-
k
-
-
-[/
O
OR]

[quo
n
on,
po
674557
][FON
o
n
][
O
OR
u
][
Z
2][
]

n
n
y
ın
k
r
ş
![/
][/
Z
][/
O
OR][/FON
][/QUO
]
n
n
k
r
ş
n
n
g
n
r
n
konu
yok
urnuv
üz
n
y
n
n
n
yok
k
rış
.[/
][/
Z
][/
O
OR][/FON
]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Hiçbir şekilde cevap verme zorunluluğum yok, ister cevaplarım ister cevaplamam, dedim madem o arkadaşla mesaj ilettiriyorsun ,OzaN admine soruyorsun devam etmek için bende devam ettirdim..

Demek ki forumda fazla seni destekleyecek kişi yok isyan etselerdi durum değişirdi belki, kişiye göre ayrımcılık var yani gerisini sen anla:)

- - - Ekleme - - -

Hiçbir şekilde cevap verme zorunluluğum yok, ister cevaplarım ister cevaplamam, dedim madem o arkadaşla mesaj ilettiriyorsun ,OzaN admine soruyorsun devam etmek için bende devam ettirdim..

Demek ki forumda fazla seni destekleyecek kişi yok isyan etselerdi durum değişirdi belki, kişiye göre ayrımcılık var yani gerisini sen anla:)

Evet, futbudan mesaj attın cevap vermedim, çünkü cevap verme zorunluluğum yok:) Konuya attığım yorumları takip ettiğinin gerçek olduğu gibi:) Devam etmek için OzaN admine sorduğun gibi benimde cevapladığım gibi herhangi bir tartışma içersine girmeden eledim, sonuçta düzenleyen bendim ve kararlar bana bakıyordu:)

Evet, futbudan mesaj attın cevap vermedim, çünkü cevap verme zorunluluğum yok:) Konuya attığım yorumları takip ettiğinin gerçek olduğu gibi:) Devam etmek için OzaN admine sorduğun gibi benimde cevapladığım gibi herhangi bir tartışma içersine girmeden eledim, sonuçta düzenleyen bendim ve kararlar bana bakıyordu:)

mesajıma cevap verecektin eledim çünkü... diye madem beni takmıyon beni almasaydın turnuvana hakkımı yediniz kardeş

Forumda herhangi bir nedenden dolayı banlanman benim haklı olduğumu gösterir, banlanmasaydın seni kafama göre elemem gibi bir durum olamazdı.

Forumda herhangi bir nedenden dolayı banlanman benim haklı olduğumu gösterir, banlanmasaydın seni kafama göre elemem gibi bir durum olamazdı.

forum dışında oynanan bi oyun olduğu için devam edebilirdim hee hiç takmasan oyunu bişey demesen ele ama o kadar mesaj atıyoruz niye eliyosun eline bişey mi geçti eleyince mutlumusun

forum dışında oynanan bi oyun olduğu için devam edebilirdim hee hiç takmasan oyunu bişey demesen ele ama o kadar mesaj atıyoruz niye eliyosun eline bişey mi geçti eleyince mutlumusun

Evet, 16 kişi arasında elime şans geçince 1 kişiyi eliyim belki final oynarımda kazanırım diye düşündüm, eledim ne yazık ki tutmadı, demek ki 1-2 kişi daha götürmeliymişim:)