Ezra'nın Başlama Tarihi Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,316
Puanı
1,060
Show TV'nin merakla beklenen dizisi Ezra'nın başlama tarihi belli oldu!

Başrollerinde Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz, İsmail Filiz ve Zeynep Koltuk'un paylaştığı dizinin ilk bölümü 16 Aralık Salı akşamı 20.00'de yayınlanacak. Senaryosunu Tayfun Güneyer'in yazdığı dizi, Gazze saldırıları sırasında birbirlerine aşık olan iki gencin yaşadıklarını konu alıyor. Dizinin güçlü rakipleri karşısında nasıl bir performans göstereceği ise merak konusu.

Ezra, 16 Aralık Salı akşamı 20.00'de başlıyor!

ezra1.jpg

Son düzenleme:
2. tanıtım çok karışık olmuş .ss Salım boştu izlerim ama tutarmı bilemedim şimdi. :/

Salı mı.😱 Paartesi falan daha uygun değilmiydi Salı filmelr iyi gidiyordu.:)

Diziye geçmiş olsun tutmaz :)
Bu arada salilari @Çiğdem- in parlaklari rekabet ediyor :
Kacaktaki parlak
Kaderimin yazıldığı gündeki Gurbey Ileri
Küçük Ağa : basroldeki adam :)

Diziye geçmiş olsun tutmaz :)
Bu arada salilari @Çiğdem- in parlaklari rekabet ediyor :
Kacaktaki parlak
Kaderimin yazıldığı gündeki Gurbey Ileri
Küçük Ağa : basroldeki adam :)
çok zayıf bir kadrosu var bence cnm ayrıca vadi izlerken şeref meselesinin tanıtımlarına baktım
bumu insanların okadar övdükleri dizi dedim okadar sıradan bir senaryosu varkı kanal d 10 bölüm sürmeden bitirir o diziyi :F:F:F

Salı mı.😱 Paartesi falan daha uygun değilmiydi Salı filmelr iyi gidiyordu.:)
Pazartesi Karadayı + Ulan İstanbul var, hiç şansı yoktu. Salı günü bomboş, hem yayınlayacak film de kalmadı doğal olarak. Bence iyi bir seçim olmuş, hem uğurlu da bir gün. Yine de dizinin tutacağını pek sanmıyorum... :)

Bbu ne ya dizi mi iki silah sahnesi koymak yanına gazzeyi koy oh olsun sana dizi bu kadar basit yani

Pazartesi Karadayı + Ulan İstanbul var, hiç şansı yoktu. Salı günü bomboş, hem yayınlayacak film de kalmadı doğal olarak. Bence iyi bir seçim olmuş, hem uğurlu da bir gün. Yine de dizinin tutacağını pek sanmıyorum... :)

Tekrar tekrar önümüze koysaydı işte Show filmleri.:F
Bilmiyorum ama başarılı olmamasını umut ediyorum bende.

Ben bu diziyi merakla bekliyorum, Salı günümde uygun ama keşke Pazar günü başlasaydı. Neyse hayırlısı olsun...