Show Ezra - Dizi Yorumları

Gazze'yi daha iyi canlandırabilirlerdi ama olaya değinmeleri süperdi.

Kaza sahnesi fiyasko olmuş.

Son düzenleme:
Bizim adam fena karizma diziyi izlemem ama bu adam süper yakismis aksiyona.

Birde şu var dizide adam akilli oyuncu yok hepsi genç kadro o nedenle olmamis su 2.yari bitse de Kacak başlasa

Ezra kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için tekrardan Show Tv'de!
Film yaynlanacakti iptal oldu galiba.

Dizide müzikleri gerçekten beğendim.Ama çok yapmacık sahneler vardı.Kaza ve patlama sahnesi berbattı.Gazze'nin gösterimi berbattı.İsmail Filiz dışında oyunculukları da fazla beğenmedim.

4,5/10

Çok değişik bi dizi bazı sahneleri kötü ama güzel bir dizi
Arkadaşlar da söylemiş Adanalı ya çok benziyor müzikleri güzel ama çok çakma be orjinal müzik pek yok
Birde oyuncular çok genç

Diziyi beğendim

Sonuçlar beklendiği-m gibi berbart o kadar amartorki çekimler oyunculuklar fazlası beklenemezdi

tayfun guneyer beni sasirtmadi :) dizinin fragmanlari iyiydi ama kendisi çok kötü. benimle degilsin ezra :D

Yorumumu yazayım bende. :)

Dizi tamamıyla ADANALI olmuş. Bu kadar benzerlik olamaz. Dizinin başrolündeki Yusuf Çim Adanalı olmuş. Hareketler falan tamamıyla Adanalı. Böyle benzerlik beklemiyordum. Sonra o asayişteki kızda aynı Adanalıda Maraz'la aşk yaşayan kız olmuş. :D
Salı günüm boştu izleyeceğim artık ama eleştiriler doğru yani. Doğrular böyle, daha iyi kurgulanmalıydı dizi hem.

2. Bölümü yeni izledim ve bitirdim. :)
İlk bölüme göre bence de daha iyi olmuş dizi. Oyunculuklar oturmaya başlamış. Sadece Mustafa'nın ''Hacıı'' demesine sinir oluyorum.
Onun dışında dizinin müzikleride güzel ama finali izledim galiba ben. :T
@Cengo :(