Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ondan değil kitap sıkıcı ve bana güzel gelmedi ne bileyim suç ve ceza nın ruhunu bulamadım bu kitapta... Ben dostonun şuana kadar 2 kitabını bitirdim suç ve ceza ile ölü evinden hatıralar , 2 kitabını yarım bıraktım ezilenler ile budala denen o yezit kitabı , 1 kitabınıda 4/3 ünü bitirdim karamazıv kardeşleri çeviri hatalarından dolayı bitiremedim... Yani yazarla veya onun görrüşüyle alakası yok.. Ayrıca dostoyevksinin kominsit olduğunuda bilmiyordum ne bilim kitaplarında falan hep baş karakteri inançlı imanında oluyordu ilginç...
yok ya önce et hakareti sonra mesajı değiştir haklısın yaz ne güzel istanbul be ! Merak etme o mesaj bildirildi haklıyı haksızı göreceğiz... Bende hakaret edeyim ondan sonra yazımı değiştirip haklısın diyeyim var mı öyle birşey birde hiç duymamış gibbi olmalar falan yakışık almıyor söylediğinin arkasında olacan.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.