Ben bu diziye bi türlü ısınamadım. Hiç sevmedim tekrar tekrar okuyorum yine sevmiyorum. Acaba bir total dizisi mi? Ama dizinin takipçisiyim ileride severim belki.xemrexxx post: 1369437' Alıntı:
EveN post: 1369439' Alıntı:Ben bu diziye bi türlü ısınamadım. Hiç sevmedim tekrar tekrar okuyorum yine sevmiyorum. Acaba bir total dizisi mi? Ama dizinin takipçisiyim ileride severim belki.
Bu arada nerede KVP Destere? Hani Perşembeydi?
Akşama mı? Hani Perşembeydi? Bekle istersen Perşembeyi.xemrexxx post: 1369440' Alıntı:akşama gelir 3 gündür geziyorum
seni pompy ni dizlerine havale ediyorum :5:
yok paylaşayım neyse takip etmezsen pompy nin canlandırdığı berne karakterine sevgili yaparım seniEveN post: 1369445' Alıntı:Akşama mı? Hani Perşembeydi? Bekle istersen Perşembeyi.
Takip edeceğim tabii ki bu diziyi. Belki açılır.
Sen benim ortağımla bu şekilde konuşamazsın !EveN post: 1369445' Alıntı:Akşama mı? Hani Perşembeydi? Bekle istersen Perşembeyi.
Takip edeceğim tabii ki bu diziyi. Belki açılır.
mrt-06 post: 1369451' Alıntı:Sen benim ortağımla bu şekilde konuşamazsın !
Her zaman ! Olay yaratmaya çalışıyorum magazine konu çıksın.xemrexxx post: 1369457' Alıntı:sağol orti
en büyük TVen bir kere taam mı @EveNmrt-06 post: 1369461' Alıntı:Her zaman ! Olay yaratmaya çalışıyorum magazine konu çıksın.
Pazar mı olsun günü yani? Hani kendi gününde kendi saatindeydi.xemrexxx post: 1369448' Alıntı:yok paylaşayım neyse takip etmezsen pompy nin canlandırdığı berne karakterine sevgili yaparım seni
EveN post: 1369507' Alıntı:Pazar mı olsun günü yani? Hani kendi gününde kendi saatindeydi.
Tamam olsun.xemrexxx post: 1369513' Alıntı:sen bilirsin bugün yayınladıkrtan sonra da perşembeye yeni bölümü hazırlarım
Dr.Who post: 1369576' Alıntı:insan sen de oyna der