[TABLE="class: cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]KARAKTER
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meyra
(Almila)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi Kendine özgüveni olan ve ünlü olmak isteyen biridir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melih
(Yakamoz-Asi)
[/TD]
[TD]Okulun ingilizce hocası.Mutsuz bir evlilğe sahip ve müziğe ilgisi var.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baran
(Forumdash)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi.Futbol takımının kaptanı ve Selin'in sevgilisi.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eren
(KayıpSehir)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi.İyi giyinen ve eşcinsel olduğu düşünüldüğü için dışlanan bir isim.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Suzan
(Prncss..)
[/TD]
[TD]Okulun beden eğitimi hocası ve ponpon kızların çalıştırıcısı.Melih ile sürekli didişmektedir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selin
(dizikolik)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi.Okulda popüler bir isimdir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Can
(Billy Kane)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi. Futbol takımında oynayan çapkın biri.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynep
(primavera)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi. Kendi sesine güvenen ve bir gün diva olabileceğini düşünen bir kız.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mert
(mrt-06)
[/TD]
[TD]Lise 1 öğrencisi.Geçirdiği kaza sonrası tekerlekli sandalye kullanan ve oldukça zeki bir öğrenci.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül
(Nida)
[/TD]
[TD]Lise 1 öğrencisi.Müziğe ilgisi olan ancak kekeme olduğu için asla başarılı olamayacağını düşünen çalışkan bir öğrenci.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozan
(OzaN)
[/TD]
[TD]Okulun müdürü,paragöz bir isim.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aykut
(Orçun_22)
[/TD]
[TD]Beden eğitimi hocası ve futbol takımının koçu.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beren
(pompy)
[/TD]
[TD]Lise 1 öğrencisi.İnternet ortamında popüler olan,kendi bloğunda yazan birisi.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Baran: Ama gitmem gerekli alttan bir dersim daha kalırsa okuldan atılırım.
(Baran odadan çıkar.Can ile karşılaşır.Aykut Hoca yüksek sesle konuştuğu için neler olduğunu merak etmiştir.)
Can: Ne oldu kanka ne isedin de bu kadar sinirlendi?
Baran: Hiç sadece cumartesi günü antremanı kaçıracağımı söyledim.
Can: Neden?
Baran: Annem ameliyat olacak,ufak bir şey.
Can: Ne ameliyatı?
Baran; Sadece ufak bir prostat ameliyatı,biraz iltihaplanıp şişmiş de.
Can: Ya geçmiş olsun.
@koro odası
(Takım 6 kişi ile provalara devam etmektedir.: Baran,Meyra,Eren,Gül,Mert,Zeynep.Şarkıda Meyra ve Baran başsolisttir.)
Baran(iç sesi): Benim burada ne işim var?
Meyra (iç sesi): Baran ile uyumumuz gerçekten çok iyi bu beklediğim an olabilir,onu etkilemeliyim.
Eren(iç sesi): Kulübe ilk katılan erkek o oldu yoksa o da mı? Onu etkilemeliyim.
Zeynep: Bu kadarı yeterli hocam ben kesinlikle arkada vokal olamam.
Melih: Bu sadece prova Zeynep,eğer gerçekten iyiysen yarışmada sen başsolist olursun.
Eren: Ayrıca ilk defa takım olarak iyiydik.
Melih: Evet ilk defa iyi gidiyorduk öyle değil mi Gül? Sen niye konuşmuyorsun?
Gül:Ben müdür Ozan'ın odasında sizin istifa mektubunuzu gördüm.Gerçekten bizi bırakıp gidecekmisiniz?
Meyra: Şu an bu kesinlikle olamaz.
Melih: Çocuklar yetişkin olmak lisede olmaktan farklıdır,bazen yapmak istemediğiniz şeyleri de yapmak zorunda kalırsınız.Şimdi şarkıyı en baştan prova ediyoruz,siz düşünmeyin bunları.
(Provadan sonra Baran,Can'dan mesaj alır,buluşmaya gittiğinde elinde boya tabancaları ile 6-7 kişi onu beklemektedir)
Baran:Çocuklar ne yapıyorsunuz?
Can: Kadınlarda prostat olmaz,araştırdım.Bize yalan söyledin
Baran: Açıklayabilirim.
Can: Ayrıca müzik kulübüne gittiğini de biliyoruz.(Ellerindeki tabancalarla Baran'a nişan alır ve her tarafını boya yaparlar)
(Melih öğretmenler odasında oturmaktadır yanına Aykut gelir oldukça kızgındır)
Aykut: Nasıl oyun kurucumu alırsın?
Melih: Sakin ol Aykut,Baran çok yetenekli
Aykut: Neyden bahsediyorsun o çocuğun tek şansı futbol kafasını boş hayallerle doldurma.Ayrıca Elif ile gayet iyi konuşmussun benden zerre hoşlanmıyor.Dediğini yapmadın bu savaş ilan etmektir bana.Bundan sonra gözüm üzerinde.
FLASHBACK
(Elif arabasnın kapısını temizliyordur,Aykut elinde biletler ile gelir)
Aykut: Merhaba Elif cumartesi akşamı ne yapıyorsun?
Elif: Evdeyim ama ilgilenmiyorum elindekilerle.
Aykut: Haydi ama bu FB maçı biletlerini almak için ne kadar para verdim biliyor musun?
Elif: Birincisi ben futbol sevmem,ikincisi ben başkasından hoşlanıyorum.
Aykut: Melih değil mi? Yapma ama adam evli
Melih: Bana uyar vallahi(Arkadaki banka oturur.Elif çantasından iki tane kaşarlı sandaviç çıkarır)
Elif: Biraz küçükler ama oldukça hijyenikler 4 kat ruloya sardım mikrop kapmasın diye.
Melih: Bu konuda oldukça titizsin ama sandaviç iyi geldi karımın alerjisi var diye yıllardır eve kaşar almıyorum.
İLK FLASHBACK'E DÖNÜŞ
Aykut: Pekiyi sen romantik hayaller kurmaya devam et asla senin olmayacak biri için.(Eline tükürür ve elini arabanın kapısına sürer)
Elif: İğrençsin (Cebinden ıslak mendil çıkarır ve kapıyı 3 kere siler)
@Bahçe
(Can ve diğer futbolcular Baran'a şans vermek için onu geri çağırır.Mert'i tekerlekli sandalyesi ile birlikte çöğ konteynerına koymuşlardır)
Mert:Çıkarın beni buradan
Baran: Ne yapıyorsunuz?
Can:Sana bir şans daha veriyoruz çöp kutusunu içerisindeki ezikle birlikte itekle ve düşür biz de seni affedelim.
(Baran Baya bir düşünür ve konteynırın yanına gider.Önce Mert i çıkarır sonra da arabasını)
Can: Ne yapıyorsun?
Baran:İçimden geldiği gibi davranıyorum.Ben olmadan ne siz ne onlar kazanabilir.Şimdi siz de ezik olmak istemiyorsanız bir daha Mert'e karışmayacaksınız.
(Baran tekerlekli sandalyeyi iterleyerek gider.Mert gururluca başını kaldırır)
Mert: Teşekkür ederim,bunu yapmak zorunda değildin.
Baran: Önemli değil.Umarım kimseyi hayal kırıklığına uğratmam.Özellikle annemi.Çünkü ben ilkokuldayken kırıştırdığı muslukçu onu daha genç ve sarışın biri için terkettiğinden beri hayatındaki tek erkek benim.
Mert: Bence sen ne istersen yapabilecek birisin,takımın lideri olmalısın.
Baran: Meyra var o iş için.
Mert: O tek başına bu işi yapamaz bence birlikte halletmelisiniz.
Baran: Aman öyle deme dünkü konserde ikimiz sevgili olmalıyız falan deyip durdu.İyi ki Selin yoktu yoksa kavga çıkardı.
Mert:Sahi Selin ile nasıl gidiyor ?
Baran:Onu hiç sorma...
FLASHBACK
(Selin'in anne babası evde değildir.Selin,Baran'ı eve davet eder.Kanepede öpüşmeye başlarlar.Bir an Selin öpüşmeyi bırakır.)
Baran:Ne oldu?
Selin: Bu kadarı yeterli şimdi abdest alıp namaz kılalım,sonra da işlediğimiz bu günah için tövbe edelim.
Baran: Sonra tekrar öpüşüp tövbe edecekmiyiz?
Selin: Kıble masaya doğru
TEKRAR BAHÇE
Mert: Baya değişik bir ilişkiniz varmış.
Baran: ya sorma.Neyse sen sanırım müzisyen birkaç kişi tanıyorsun onları ayarlayabilir misin?
Mert: Hallederim.
Baran: Bir de Zeynep'in numarası lazım o kıyafetleri halleder,Meyra da kareografi yapar.
Mert: Sen ne yapacaksın?
Baran: Ben şarkıyı bulacağım.
Mert: Hangi şarkı?
Baran: Bilmi...(Annesiyle kırıştırıp onu terkeden muslukçuyu ve sevgilsini görür.İkisi ''don't stop believing'' i söylemektedir.) Sanırım şarkıyı buldum.
@ÖĞRETMENLER ODASI
Elif: Senin için bir şey buldum.
Melih: Bu ne?
Elif: 1996'dan kalma bir müzik yarışması.Galiba şuradaki sarışın çocuk sensin.
Melih: Bunu nereden buldun?
Elif: Nereden bulduğum önemli değil.Önemli olan senin de bir zamanlar bu çocuklar gibi umut dolu olman.Şimdi onları yüzüstü bırakamazsın.Bu sadece onlara değil hayallerine de haksızlık olur.
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]KARAKTER
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meyra
(Almila)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi Kendine özgüveni olan ve ünlü olmak isteyen biridir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melih
(Yakamoz-Asi)
[/TD]
[TD]Okulun ingilizce hocası.Mutsuz bir evlilğe sahip ve müziğe ilgisi var.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baran
(Forumdash)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi.Futbol takımının kaptanı ve Selin'in sevgilisi.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eren
(KayıpSehir)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi.İyi giyinen ve eşcinsel olduğu düşünüldüğü için dışlanan bir isim.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Suzan
(Prncss..)
[/TD]
[TD]Okulun beden eğitimi hocası ve ponpon kızların çalıştırıcısı.Melih ile sürekli didişmektedir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selin
(dizikolik)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi.Okulda popüler bir isimdir.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Can
(Billy Kane)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi. Futbol takımında oynayan çapkın biri.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynep
(primavera)
[/TD]
[TD]Lise 2 öğrencisi. Kendi sesine güvenen ve bir gün diva olabileceğini düşünen bir kız.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mert
(mrt-06)
[/TD]
[TD]Lise 1 öğrencisi.Geçirdiği kaza sonrası tekerlekli sandalye kullanan ve oldukça zeki bir öğrenci.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül
(Nida)
[/TD]
[TD]Lise 1 öğrencisi.Müziğe ilgisi olan ancak kekeme olduğu için asla başarılı olamayacağını düşünen çalışkan bir öğrenci.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ozan
(OzaN)
[/TD]
[TD]Okulun müdürü,paragöz bir isim.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aykut
(Orçun_22)
[/TD]
[TD]Beden eğitimi hocası ve futbol takımının koçu.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beren
(pompy)
[/TD]
[TD]Lise 1 öğrencisi.İnternet ortamında popüler olan,kendi bloğunda yazan birisi.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
2.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Melih,müzik kulübünü devraldı.
Melih'in eşi Şeyma,Melih'e hamile olduğunu açıkladı ve ona yeni bir iş buldu.
Melih,Baran'ı kulübe girmesi için tehdit etti.
(Ertesi gün Baran okula kararsız gelmiştir,olanların annesinin kulağına gitmesini istememektedir ama arkadaşlarına rezil olmak da istememektedir.Koç Aykut'un yanına gider)
Aykut: Hayatta olmaz cumartesi öğlen takım antremanı var,oyun kurucum olmadan takımı hazırlayamam.Melih,müzik kulübünü devraldı.
Melih'in eşi Şeyma,Melih'e hamile olduğunu açıkladı ve ona yeni bir iş buldu.
Melih,Baran'ı kulübe girmesi için tehdit etti.
(Ertesi gün Baran okula kararsız gelmiştir,olanların annesinin kulağına gitmesini istememektedir ama arkadaşlarına rezil olmak da istememektedir.Koç Aykut'un yanına gider)
Baran: Ama gitmem gerekli alttan bir dersim daha kalırsa okuldan atılırım.
(Baran odadan çıkar.Can ile karşılaşır.Aykut Hoca yüksek sesle konuştuğu için neler olduğunu merak etmiştir.)
Can: Ne oldu kanka ne isedin de bu kadar sinirlendi?
Baran: Hiç sadece cumartesi günü antremanı kaçıracağımı söyledim.
Can: Neden?
Baran: Annem ameliyat olacak,ufak bir şey.
Can: Ne ameliyatı?
Baran; Sadece ufak bir prostat ameliyatı,biraz iltihaplanıp şişmiş de.
Can: Ya geçmiş olsun.
@koro odası
(Takım 6 kişi ile provalara devam etmektedir.: Baran,Meyra,Eren,Gül,Mert,Zeynep.Şarkıda Meyra ve Baran başsolisttir.)
Meyra (iç sesi): Baran ile uyumumuz gerçekten çok iyi bu beklediğim an olabilir,onu etkilemeliyim.
Eren(iç sesi): Kulübe ilk katılan erkek o oldu yoksa o da mı? Onu etkilemeliyim.
Zeynep: Bu kadarı yeterli hocam ben kesinlikle arkada vokal olamam.
Melih: Bu sadece prova Zeynep,eğer gerçekten iyiysen yarışmada sen başsolist olursun.
Eren: Ayrıca ilk defa takım olarak iyiydik.
Melih: Evet ilk defa iyi gidiyorduk öyle değil mi Gül? Sen niye konuşmuyorsun?
Gül:Ben müdür Ozan'ın odasında sizin istifa mektubunuzu gördüm.Gerçekten bizi bırakıp gidecekmisiniz?
Meyra: Şu an bu kesinlikle olamaz.
Melih: Çocuklar yetişkin olmak lisede olmaktan farklıdır,bazen yapmak istemediğiniz şeyleri de yapmak zorunda kalırsınız.Şimdi şarkıyı en baştan prova ediyoruz,siz düşünmeyin bunları.
(Provadan sonra Baran,Can'dan mesaj alır,buluşmaya gittiğinde elinde boya tabancaları ile 6-7 kişi onu beklemektedir)
Baran:Çocuklar ne yapıyorsunuz?
Can: Kadınlarda prostat olmaz,araştırdım.Bize yalan söyledin
Baran: Açıklayabilirim.
Can: Ayrıca müzik kulübüne gittiğini de biliyoruz.(Ellerindeki tabancalarla Baran'a nişan alır ve her tarafını boya yaparlar)
(Melih öğretmenler odasında oturmaktadır yanına Aykut gelir oldukça kızgındır)
Melih: Sakin ol Aykut,Baran çok yetenekli
Aykut: Neyden bahsediyorsun o çocuğun tek şansı futbol kafasını boş hayallerle doldurma.Ayrıca Elif ile gayet iyi konuşmussun benden zerre hoşlanmıyor.Dediğini yapmadın bu savaş ilan etmektir bana.Bundan sonra gözüm üzerinde.
FLASHBACK
(Elif arabasnın kapısını temizliyordur,Aykut elinde biletler ile gelir)
Elif: Evdeyim ama ilgilenmiyorum elindekilerle.
Aykut: Haydi ama bu FB maçı biletlerini almak için ne kadar para verdim biliyor musun?
Elif: Birincisi ben futbol sevmem,ikincisi ben başkasından hoşlanıyorum.
Aykut: Melih değil mi? Yapma ama adam evli
(Elif'in aklına dün gittikleri konser gelir müzik kulübü ile birlikte gitmişlerdir ama onun için oldukça romantiktir)
FLASHBACK'İN İÇİNDEKİ FLASHBACK
Elif: Bence bu sıra bitmez.Çantamda birazyiyecek bir şeyler var.FLASHBACK'İN İÇİNDEKİ FLASHBACK
Melih: Bana uyar vallahi(Arkadaki banka oturur.Elif çantasından iki tane kaşarlı sandaviç çıkarır)
Elif: Biraz küçükler ama oldukça hijyenikler 4 kat ruloya sardım mikrop kapmasın diye.
Melih: Bu konuda oldukça titizsin ama sandaviç iyi geldi karımın alerjisi var diye yıllardır eve kaşar almıyorum.
İLK FLASHBACK'E DÖNÜŞ
Elif: İğrençsin (Cebinden ıslak mendil çıkarır ve kapıyı 3 kere siler)
@Bahçe
(Can ve diğer futbolcular Baran'a şans vermek için onu geri çağırır.Mert'i tekerlekli sandalyesi ile birlikte çöğ konteynerına koymuşlardır)
Baran: Ne yapıyorsunuz?
Can:Sana bir şans daha veriyoruz çöp kutusunu içerisindeki ezikle birlikte itekle ve düşür biz de seni affedelim.
(Baran Baya bir düşünür ve konteynırın yanına gider.Önce Mert i çıkarır sonra da arabasını)
Can: Ne yapıyorsun?
Baran:İçimden geldiği gibi davranıyorum.Ben olmadan ne siz ne onlar kazanabilir.Şimdi siz de ezik olmak istemiyorsanız bir daha Mert'e karışmayacaksınız.
(Baran tekerlekli sandalyeyi iterleyerek gider.Mert gururluca başını kaldırır)
Mert: Teşekkür ederim,bunu yapmak zorunda değildin.
Baran: Önemli değil.Umarım kimseyi hayal kırıklığına uğratmam.Özellikle annemi.Çünkü ben ilkokuldayken kırıştırdığı muslukçu onu daha genç ve sarışın biri için terkettiğinden beri hayatındaki tek erkek benim.
Mert: Bence sen ne istersen yapabilecek birisin,takımın lideri olmalısın.
Baran: Meyra var o iş için.
Mert: O tek başına bu işi yapamaz bence birlikte halletmelisiniz.
Baran: Aman öyle deme dünkü konserde ikimiz sevgili olmalıyız falan deyip durdu.İyi ki Selin yoktu yoksa kavga çıkardı.
Mert:Sahi Selin ile nasıl gidiyor ?
Baran:Onu hiç sorma...
FLASHBACK
(Selin'in anne babası evde değildir.Selin,Baran'ı eve davet eder.Kanepede öpüşmeye başlarlar.Bir an Selin öpüşmeyi bırakır.)
Selin: Bu kadarı yeterli şimdi abdest alıp namaz kılalım,sonra da işlediğimiz bu günah için tövbe edelim.
Baran: Sonra tekrar öpüşüp tövbe edecekmiyiz?
Selin: Kıble masaya doğru
TEKRAR BAHÇE
Baran: ya sorma.Neyse sen sanırım müzisyen birkaç kişi tanıyorsun onları ayarlayabilir misin?
Mert: Hallederim.
Baran: Bir de Zeynep'in numarası lazım o kıyafetleri halleder,Meyra da kareografi yapar.
Mert: Sen ne yapacaksın?
Baran: Ben şarkıyı bulacağım.
Mert: Hangi şarkı?
Baran: Bilmi...(Annesiyle kırıştırıp onu terkeden muslukçuyu ve sevgilsini görür.İkisi ''don't stop believing'' i söylemektedir.) Sanırım şarkıyı buldum.
@ÖĞRETMENLER ODASI
Melih: Bu ne?
Elif: 1996'dan kalma bir müzik yarışması.Galiba şuradaki sarışın çocuk sensin.
Melih: Bunu nereden buldun?
Elif: Nereden bulduğum önemli değil.Önemli olan senin de bir zamanlar bu çocuklar gibi umut dolu olman.Şimdi onları yüzüstü bırakamazsın.Bu sadece onlara değil hayallerine de haksızlık olur.
@koro odası
(Takım şarkı söylemektedir.Can ve Suzan hoca da onları izlemektedir yukarıdan.Şarkının sonunda Melih Hoca gelir)
Melih: Çok iyi söylediniz ama daha iyi olmanız lazım.Bunun için size bir çalışma programı hazırladım.
Meyra: Yani bizi bırakmıyor musunuz?
Melih: Evet sizi bırakmıyorum.
(Takım şarkı söylemektedir.Can ve Suzan hoca da onları izlemektedir yukarıdan.Şarkının sonunda Melih Hoca gelir)
Meyra: Yani bizi bırakmıyor musunuz?
Melih: Evet sizi bırakmıyorum.
Moderatörün son düzenlenenleri: