Ezgi Çelik Ben de Özledim'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
cZdgcMEcBlaaD2Ilvrj9s2kK.jpg

Ezgi Çelik, Ben de Özledim kadrosunda!

Son olarak Şubat'ta yer alan ve Asi'de Doktor İnci karakteriyle tanınan Ezgi Çelik, Ben de Özledim kadrosuna katıldı. Leyla ile Mecnun'dan oluşan ekip, Star TV'de yayınlanan Ben de Özledim'de yerine almıştı ve izleyicisine tekrar "merhaba" demişti. Bir bayan oyuncu daha belli olmuş oldu Ezgi Çelik ile.

Ali Atay,Serkan Keskin ve Osman Sonant'ın başrolde yer aldığı Ben de Özledim dizisinde Ezgi Çelik, 'Deniz Kızı' rolünü canlandıracak.

afbcdn_sphotos_b_a.akamaihd.net_hphotos_ak_frc3_1383071_434068943361445_273048219_n.jpg

Ekli dosyalar

• afbcdn_sphotos_b_a.akamaihd.net_hphotos_ak_frc3_1383071_434068943361445_273048219_n.jpg
    afbcdn_sphotos_b_a.akamaihd.net_hphotos_ak_frc3_1383071_434068943361445_273048219_n.jpg
    51 KB · Hit: 492
dün deniz kızı resmini görünce azra akın a benzetmişti ama o resim daha uzaktandı :F

Ha bize şöyle haberlerle gelin dizide yine absürtlük olsun. Ama sonra yine bu sefer de Ali Atay'ın rüyası olmasın. :) :D

Ha bize şöyle haberlerle gelin dizide yine absürtlük olsun. Ama sonra yine bu sefer de Ali Atay'ın rüyası olmasın. :) :D

Bu sefer Burak Aksak'a küfür ederler. Dizi içinde dizide rol yapan biri mi, absürdlük içinde yer alan biri mi. Onu öğreneceğiz artık. :D

O az absürt ya biraz daha fazla olsun. :D

İlk bölüm zaten Leyla ile Mecnun'dan kopmuş bir bölüm. İlk bölümü pilot bölüm olarak nitelendirebiliriz. Bu da demek oluyor ki, herşey için daha çok erken. Pilot bölümlerde bir anda hareetliliğe girmiyorlar ki. Tanıtıma giriyorlar. İş bulma çabaları olacak ya, oradan hareketlenecek dizi. :D

O değilde Burak Aksak ilk bölümde en çok güldüren adamdı.:D Birkaç bölüm daha izlerim ama bu sıradanlıkta gidecekse izlemeyi bırakırım.

Doğru ya ben de duygulanıyorum değiştireyim. :)
Bunu nasil dizi ya bi dizi hem komediyi hem drami nasil bu kadar iyi yapabilir yemin ediyorum bi dizinin beni bu kadar uzecegini soylesen gulerdim onceden hala aklima geldikce yuzum asiliyo gozlerim doluyo erdal bakkal falan hayalmiş mecnun yatalakmış :(