Kanal D'nin fantezileri.Biri PT2'de bitti diğeri kendi gününde zirvede..![]()
Müziğin Kraliçesi etiketini mi versek sana.Hhahah aaa okadar müziğin yolcuğu yaptım her yıla hakim olduk![]()
![]()
![]()
Kanal D'nin fantezileri.Biri PT2'de bitti diğeri kendi gününde zirvede..![]()
Müziğin Kraliçesi etiketini mi versek sana.Hhahah aaa okadar müziğin yolcuğu yaptım her yıla hakim olduk![]()
![]()
![]()
hhahaha hayır demem cnm şimdi istemem yan ceime koy numarasına gerek yokKanal D'nin fantezileri.
Müziğin Kraliçesi etiketini mi versek sana.![]()
Kanal D'nin fantezileri.
Müziğin Kraliçesi etiketini mi versek sana.![]()
Niye ki? BKM komedide iyidir.Gülse akıllanmıştır umarım.BKM seçimini de beğenmedim gerçi.
![]()
Niye ki? BKM komedide iyidir.Gülse de biraz kendi kadrosunu değiştirmesi lazım hep aynı isimlerle gidiyor.
![]()
Hürriyet'te çalışıyor, BKM olması fark etmez yine Kanal D'de olur.BKM'nin çalıştığı kanallar belli de ondan.![]()
![]()
Hürriyet'te çalışıyor, BKM olması fark etmez yine Kanal D'de olur.![]()
BKM, FOX ve ATV ile de çalışmaz. TV8'e dizi vermezler zaten geriye Kanal D ve Show kalıyor. Ben Star olacağını sanmıyorum BKM ile arası o kadar iyi değil.Bence Kanal D olmaz Star her şeye olduğu gibi atlamazsa o da olmaz.![]()
BKM, FOX ve ATV ile de çalışmaz. TV8'e dizi vermezler zaten geriye Kanal D ve Show kalıyor. Ben Star olacağını sanmıyorum BKM ile arası o kadar iyi değil.![]()
Artık vefa mı kaldı piyasada.Şen Yuva'yı atv'den alıp devam ettirmişti FOX ordan hukukları kalmıştır belki.![]()
Artık vefa mı kaldı piyasada.Yapımcı kanallar ilişkisini koruyorsa, ona iş veriyor. Geçmişin önemi yok.
![]()
Bu sezon zaten Fox'un en çok para harcadığı sezon oldu ama en başarısız sezonlarından biri oldu, kese ağzı açmak Star'ın iş siz yine aynı politikaya dönün.Bizim yeni 2 genç müdür kesenin ağzını açıyor para verirler gibi.Utanmazlar'ı tuttursak gerek kalmaz aslında.
![]()
Bu sezon zaten Fox'un en çok para harcadığı sezon oldu ama en başarısız sezonlarından biri oldu, kese ağzı açmak Star'ın iş siz yine aynı politikaya dönün.![]()
Dilerim başarılı olursunuz.Timur'a gitti para bi.Savaşçı'ya harcadı bir de o tuttu ama.
Kadın, Utanmazlar, Erkan'ın iş umutluyum.
![]()
Dilerim başarılı olursunuz.Ana akımdan tek muhalif kanal Fox kaldı.
![]()
Aslında mantıklı ama erken olur tanıtım için bence.Keşke yeni işleri tanıtan kısa tanıtım hazırlasalar akşama.İyi reyting bekliyorum 15 Temmuz Özel'den.
![]()
Aslında mantıklı ama erken olur tanıtım için bence.![]()