Eylül'de Netflix'te Neler Var? | 2021

Senin ağzına kürekle vururum .ss İki kraliçeme laf yok :bhr:
Onları öv bana kürekle vur. :( Değerimi ne zaman anlayacaksın kaybedince mi...
------

Küçümsemek anlamında değildi, şakasına demiştim, kusura bakma. :D Senin "neden komik duruyormuş, şu diziyi izliyorum" deyip kapak yapmanı beklemiştim aslında da, yanlış anladın. :A
Bence yanlış anlamadım. :A Şaka amaçlı yazdığını hissetsem beklediğin cevabı verirdim zaten. :D

• Sinir Bozucu
Reactions: Maskeli Fedai
Schumacher belgeselini merakla bekliyorum. :Z Onun dışında pek ilgi çekici bir şey yok. The Starling veya Michael Keaton'ın filmi iyi çıkarsa izleriz...

Onları öv bana kürekle vur. :( Değerimi ne zaman anlayacaksın kaybedince mi...
------

Bence yanlış anlamadım. :A Şaka amaçlı yazdığını hissetsem beklediğin cevabı verirdim zaten. :D
@denizz19'a söylemiş olsam mesela böyle bir şeyi, yanlış anlamazdı. Hatta "Breaking Bad'i bitirmişliğim var" derdi. Kısacası yanlış anladın ama tabii senin aran olmadığını düşünerek hareket etmem lazımdı. Aran olmayınca küçümsemiş gibi oldum, evet. Yanlış anlaşıldı, kusura bakma. Öyle bir şey demek istemedim ama aran olmayınca öyle bir şey oldu, evet. :D

• Güldürdün
Reactions: denizz19
Gelecek içerikler: @Araf @Maskeli Fedai @bazinga @The_Erinch @MEnes @S.G.A.T.

İÇERİK ADI (ORİJİNAL)İÇERİK ADI (TÜRKÇE)
28 Days28 Gün
FridaFrida
The Boy in the Striped PajamasÇizgili Pijamalı Çocuk
The Truman ShowThe Truman Show
xXxxXx
JumpZıpla
White House DownBeyaz Saray Düştü
Cold MountainCold Mountain
The Spiderwick ChroniclesSpiderwick Günceleri
Old SchoolEski Dostlar
Cemetery JunctionCemetery Junction
The Perks of Being a WallflowerSaksı Olmanın Faydaları
CapernaumKefernahum
Bill & Ted Face the MusicBill ve Ted'in Maceraları 3
The Kite RunnerUçurtma Avcısı
SnatchKapışma
Earwig and the WitchEarwig and the Witch
Double JeopardyÇifte Tehlike
Here and ThereHere and There
Don't Let GoGitmesine İzin Verme
Full-Tilt BoogieGün Batımından Şafağa: Çekim Macerası
Spider-Man: Into the Spider-VerseSpider-Man: Into the Spider-Verse
Miss BalaMiss Bala
Killer Under the BedYatağın Altındaki Katil
Coach CarterKoç Carter
Book ClubKitap Kulübü
Keeping Up with the Kardashians: Season 6Keeping Up with the Kardashians
Tayo and Little Wizards: Season 1Küçük Otobüs Tayo ve Küçük Sihirbazlar
Pokémon Detective PikachuPokémon Dedektif Pikachu
Downton AbbeyDownton Abbey
Superstore: Season 1Superstore
Superstore: Season 2Superstore
Superstore: Season 3Superstore
Superstore: Season 4Superstore
Superstore: Season 5Superstore
After We CollidedAfter We Collided
I Still See YouI Still See You
Godzilla: King of the MonstersGodzilla: King of the Monsters
Last ChristmasBir Şans Daha
DownsizingKüçülen Hayatlar

@denizz19'a söylemiş olsam mesela böyle bir şeyi, yanlış anlamazdı. Hatta "Breaking Bad'i bitirmişliğim var" derdi. Kısacası yanlış anladın ama tabii senin aran olmadığını düşünerek hareket etmem lazımdı. Aran olmayınca küçümsemiş gibi oldum, evet. Yanlış anlaşıldı, kusura bakma. Öyle bir şey demek istemedim ama aran olmayınca öyle bir şey oldu, evet. :D
Ne demek aran yok, bu forumun en goygoycularından biriyim, mesajından şaka elektriğini almadığım için tepki gösterdim. :D

• İlginç
Reactions: Araf
Aslında Lucifer dışında hepsi akan senaryolara sahip bir gecede bitirmelik çerezlik diziler. Hepsini izleyeceğim. :X

O köprünün altından çok sular aktı Netflix projeleri de izliyorum artık :A The Rain bitti. Sky Rojo bitti ki kesinlikle tavsiye ederim. Şimdi de Control Z izliyorum. :A

• Güldürdün
Tüm popüler dizileri aynı aya toplamışlar. :A Sex Education'a başlamak istiyordum ama bir türlü kısmet olmadı bu saatten sonra 16 bölüm izleyip yetişemem sanırım. Ama Aşk 101 ve ilk sezonu hemen bitirdikten sonra Into the Night'ı izlerim. :A

O köprünün altından çok sular aktı Netflix projeleri de izliyorum artık :A The Rain bitti. Sky Rojo bitti ki kesinlikle tavsiye ederim. Şimdi de Control Z izliyorum. :A
Televizyon dizilerinden fırsat bulabiliyorsun yani, şaşırtıcı. Takipçilerine yabancı dizi önerisi de yap, tam olsun. Netflix'in kralı olan @The_Erinch abin sana film ve dizi önerileri yapsın, bütün içerikleri silip süpürüyor kendisi. :A

• Güldürdün
Televizyon dizilerinden fırsat bulabiliyorsun yani, şaşırtıcı. Takipçilerine yabancı dizi önerisi de yap, tam olsun. Netflix'in kralı olan @The_Erinch abin sana film ve dizi önerileri yapsın, bütün içerikleri silip süpürüyor kendisi. :A
Kimsenin krallığına gerek yok kendi kendimin kralıyım:A Evet fırsat buluyorum tabiki kıytırık şiirler yazarak vaktimi harcamam pek :A

• Güldürdün
Kimsenin krallığına gerek yok kendi kendimin kralıyım:A Evet fırsat buluyorum tabiki kıytırık şiirler yazarak vaktimi harcamam pek :A
Fenomen olunca egosu artmış, kral diyor kendisine. :A Şaşırtıcı geliyor işte bana, sabahtan akşama kadar yerli dizi muhabbeti yapıyorsun, hangi ara izliyorsun, şaşırtıcı geliyor. :A Ayrıca bana laf sokuyorsun da, şiir yazdığım yok. :A

• Güldürdün
Fenomen olunca egosu artmış, kral diyor kendisine. :A Şaşırtıcı geliyor işte bana, sabahtan akşama kadar yerli dizi muhabbeti yapıyorsun, hangi ara izliyorsun, şaşırtıcı geliyor. :A Ayrıca bana laf sokuyorsun da, şiir yazdığım yok. :A
Gece izliyorum yerli diziler bitince:A EGO ile hiç alakam yok her insan kadar var bende de. Sen şiir mi yazıyorsun ki sana laf sokayım :A

• Güldürdün
Gece izliyorum yerli diziler bitince:A EGO ile hiç alakam yok her insan kadar var bende de. Sen şiir mi yazıyorsun ki sana laf sokayım :A
Bütün gününü yerli dizilere ayırıyorsun, geceleri de yabancı dizi demek. Yerli Dizilerden ödül vermeden izliyorsun yabancı dizileri, helal olsun. :A Durduk yere şiire bağladın, bana laf sokuyorsun gibi oldu böyle. :A

• Güldürdün
Bütün gününü yerli dizilere ayırıyorsun, geceleri de yabancı dizi demek. Yerli Dizilerden ödül vermeden izliyorsun yabancı dizileri, helal olsun. :A Durduk yere şiire bağladın, bana laf sokuyorsun gibi oldu böyle. :A
Bütün günümü ayırmıyorum uydurma ben akşam aktifim ağırlıklı:A

• Güldürdün