Normal sayı, ama düşeceğini ibliyorm
Yoğunluk olacak, az gireceğimsendemi ara vereceksin
Muhtemelen buna tek çözüm telefonu yan yatırmakYa telde tablodaki rakamlar sağda kalıyor kaydiriyorum ama gözükmüyor neden acaba? Hep böyle oluyor.
Yoğunluk olacak, az gireceğim
Oha la eskiden ağzından kerpetenle laf alırdık şimdi maşallah forumdan çıkmıyonNormal sayı, ama düşeceğini biliyorum
Forumdan çıkmıyorum kaç aydır, ama 5 yıldır forumdayım bir kere şu listede zirveyi alamadım ona yanarımOha la eskiden ağzından kerpetenle laf alırdık şimdi maşallah forumdan çıkmıyon
Ben ilk geldiğim zamanlarda bir defa birinci olmuştum hatırladğım kadarıylaForumdan çıkmıyorum kaç aydır, ama 5 yıldır forumdayım bir kere şu listede zirveyi alamadım ona yanarım
Yo, en az 1 yılım daha var,He tmm senin okulu bitirmişmiydin yanlışmı biliyorum ben
Geçen ay 500 mesaj geride kalmışım zirveden, biraz daha uğraşsaydım allabilirdim zirveyi. Ama biraz fazla oyun oynayınca foruma pek girmedimBen ilk geldiğim zamanlarda bir defa birinci olmuştum hatırladğım kadarıylaSenin birinci olman için herkesin ban yemesi lazım. Gerçi o zaman da FF Yönetim ile kapışman lazımKonu da bir mesaj yerine geçiyor sanırım
Elenmediğin için şanslısın, elenince insan girip de 100 mesaj yazmazMS sağ olsun 14. Sıraya kadar yükselmişim@Çiğdem-
Yo, en az 1 yılım daha var,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?